Şimdi Ara

Sticker Baskı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde hobi olarak sticker baskısı yapmaya niyetlendim, hatta ileride küçük satışlar da yapmayı düşünüyorum. Bu işe yeni başladığım için bazı konularda kafamda soru işaretleri var, özellikle de yapışkanlı A4 sticker kağıtları konusunda.

Trendyol'da birçok farklı yapışkanlı kağıt ürünleri var ve yorumlarda kullanıcılar genelde "arka yüzeyi kolayca çıkıyor", "kesik yerden çıkartabiliyorsunuz", gibi şeyler yazmış. Ama ben şunu tam olarak anlayamadım:

Ben A4 kağıdına birden fazla sticker tasarımı yerleştirip bastığımda, bu tasarımlar kendi çevresinden kolayca soyulabilecek mi? Yani sticker tasarımı baskıdan sonra arka kağıttan ayrılacak mı? Çünkü bu hiç mantıklı değil. Yoksa bu sadece kağıdın genel arka yüzeyini kolayca çıkartmak anlamına mı geliyor? Trendyol'da gördüğüm birkaç fotoğrafı aşağıya ekliyorum.

Burada gördüğüm kadarıyla sticker'ların çevresinden kolayca çıkartılabiliyor. Fakat bunu nasıl yapıyorlar? Yani bunun için ekstra bir makine gerekiyorsa, herkesin evinde bundan mı var? Beni aydınlatabilir misiniz?

Sticker Baskı Hakkında
    Sticker Baskı Hakkında
    Sticker Baskı Hakkında

• galiba kesim için soruyorsunuz.

mantık şu etiket vs gibi malzeme rulo veya a4 boyutunda olabilir. etiketler kare ve yuvarlak veya daha değişik sizin paylastıgınız gibi standart olmayan biçimler sekilleri kesmek için kullanılıyor.

Sticker Baskı HakkındaSelman Bozkıryoutube
    Uzun zamandır beklediğim makine geldi 🥳
    https://www.youtube.com/shorts/mlxcQYoNNuw
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.