|
Evde hobi olarak sticker baskısı yapmaya niyetlendim, hatta ileride küçük satışlar da yapmayı düşünüyorum. Bu işe yeni başladığım için bazı konularda kafamda soru işaretleri var, özellikle de yapışkanlı A4 sticker kağıtları konusunda. Trendyol'da birçok farklı yapışkanlı kağıt ürünleri var ve yorumlarda kullanıcılar genelde "arka yüzeyi kolayca çıkıyor", "kesik yerden çıkartabiliyorsunuz", gibi şeyler yazmış. Ama ben şunu tam olarak anlayamadım: Ben A4 kağıdına birden fazla sticker tasarımı yerleştirip bastığımda, bu tasarımlar kendi çevresinden kolayca soyulabilecek mi? Yani sticker tasarımı baskıdan sonra arka kağıttan ayrılacak mı? Çünkü bu hiç mantıklı değil. Yoksa bu sadece kağıdın genel arka yüzeyini kolayca çıkartmak anlamına mı geliyor? Trendyol'da gördüğüm birkaç fotoğrafı aşağıya ekliyorum. Burada gördüğüm kadarıyla sticker'ların çevresinden kolayca çıkartılabiliyor. Fakat bunu nasıl yapıyorlar? Yani bunun için ekstra bir makine gerekiyorsa, herkesin evinde bundan mı var? Beni aydınlatabilir misiniz? ![]() ![]() ![]() |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler