Şimdi Ara

Ziegler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Her ne kadar sezon boyunca bizi cildirtsa da hep elinden geleni yaptı,hic yatmadı.gozyaslari da bunu kanıtladı zaten.bonservisi alınmasa da özleyeceğim ziegleri.yolun açık olsun ziegler.

• 40 yıllık Fenerli gibi çıktı oynadı Lefter'in cenazesini taşıdı. Geldi hüngür hüngür ağladı. Bi adam bunları gösteriş veya para için yapmaz. Tek bir vukuatı olmadı sonuna kadar arkasındayım Ziegler'in. Evra gelse ben gene Ziegler diyorum arkadaş.
  • Sizi bilmem ama ben sezon boyu beğendim kendisini,tamam bir Santos değil ama yapabileceğinin en iyisini yaptı.

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Son birkaç maçtır çok iyiydi

Kötü oynadığı bir maç hatırlamıyorum?
  • Sakın almasınlar. Bu kadar ruhsuzun arasına yakışmıyor böyle adamlar. Stoch'u da satsınlar, Sow'u da, Gökhan'ı da, Emre'yi de satsınlar. Özerle oynayalım, Selçukla oynayalım, 1 maç gol atıp 5 maç yatan Baroniyle oynayalım,zekadan yoksun Diayla oynayalım, her top kaybettiğinde yere yatan Semihle oynayalım. Olması gereken bu çünkü.

Walk on, walk on, with hope in your heart and You'll never walk alone!
  • Devre arasında 18 milyon euro teklif gelen stoch u satmayıp onunla devam edelim biz. sanki para bolda..
    Caner Erkin
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merseyside

Sakın almasınlar. Bu kadar ruhsuzun arasına yakışmıyor böyle adamlar. Stoch'u da satsınlar, Sow'u da, Gökhan'ı da, Emre'yi de satsınlar. Özerle oynayalım, Selçukla oynayalım, 1 maç gol atıp 5 maç yatan Baroniyle oynayalım,zekadan yoksun Diayla oynayalım, her top kaybettiğinde yere yatan Semihle oynayalım. Olması gereken bu çünkü.

KATILIYORUM VE DÜŞÜNDÜKÇE ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Merseyside

Sakın almasınlar. Bu kadar ruhsuzun arasına yakışmıyor böyle adamlar. Stoch'u da satsınlar, Sow'u da, Gökhan'ı da, Emre'yi de satsınlar. Özerle oynayalım, Selçukla oynayalım, 1 maç gol atıp 5 maç yatan Baroniyle oynayalım,zekadan yoksun Diayla oynayalım, her top kaybettiğinde yere yatan Semihle oynayalım. Olması gereken bu çünkü.

Nokta
    Счастье - это когда в небе звезда падает, а тебе и загадать нечего …
  • Kusura bakmayın ama su TR kupasını getirsinler, mumkunse hepsi gitsin ama hepsi

Bir tanesi içinde diyemiyorumki bu degerli kalmalı!!!

Pardon bir Volkan var...
  • Bienvenue unutuluyor tamam adam son 10 dk kala girdi hiçbirşey yapamadı ama adam çalışıyor ilk geldiğinin üstüne 2 kat kattı adam bien'de olana zim bunlarda olsa 3-0 bizim olurdu maç.

Selçuk,Cristian,Alex böyle ruhsuz insanlar gitmeli.

Arkadaş Evra gelse Ziegler yerine tercih etmem demiş aynen katılıyorum aynen...Ruhu yeter ya başlarım oyununa.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.