Şimdi Ara

Ziebart Diamond Gloss mu Sonax Premium Class mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

0 aracim bu ay teslim edilecek.Boya koruma yaptirmaya karar verdim.

Bunlardan hangisi daha iyidir?

Ziebart Diamong Glass (liste fiyati 599TL) veya Sonax Premium Class (480TL liste fiyati var)

Not: Boya koruma gerekli-gereksiz tartismasina girmeyelim:) her 2 uygulamayida bilen-goren arkadaslar karsilastirma amacli bilgi verebilirler ise makbule gecer.

• Ziebart cok pvuluyor , ma ben olsam 2sinide yaptirmam bu isten anlayanlar varken, boyle paket sistemler tamamen para tuzagi ;)

Kendinizde boyayi korumaya alabilirsiniz...

Ayrica korumaya aldiktan sonra araci fircasiz , ph notr sampuanla yikama eldiveniyle dikkatli yikamassaniz koruma yalan olacaktir , bununla ilgili bir forum var orada cok fazla bilgi mevcut ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır arabaya polisaj yapılmaz zaten, sadece glaze+wax geçecekler onada 600 tl paramı istiyorlar?
  • Hiçbiri. Meguiars'a yaptırmanızı tavsiye ederim,ama mutlaka Ultimate Wash&Wax ve Yıkama eldiveni almanız gerek. Yoksa boya koruma 1-2 aya yalan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RutkayErg -- 3 Temmuz 2013; 9:18:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence al bir FK1000P 2 ayda bir yap korumanı yeterli olur.
  • kendim yapmak istemiyorum, 0 araba 1 kez aliniyor..yapsinlar:)
  • RutkayErg kullanıcısına yanıt
    neden Meguiars?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Premium Fabia mı Elit Kamiq mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Isimdeki kelimeler birer ilizyon. Diamond korumalı birçok araba gördüm. Yaptıkları bildiginiz wax atmak başka birşey değil.

Eminim kil ile temizlik bile yapmiyorlardir.

Neden meguiars demişsiniz. Çünkü ambalajin üzerine abartı şeyler yazmaz ve ne yazdı ise doğru uygulama ile size bunu verir. Gerçi ben pasta olarak menzernayi oneririm ama o ayrı konu.

Bir de artık bu Diamond falan eskidi artık işini çok iyi yapan nano ürünler var. Örneğin Türk firması Nasiol var. Normalde yat ve gemi bakımı ürünleri gelistiriyorlar. Bildiğiniz gibi tuzlu suda boyanin bakımı daha zordur.

Bu firmanin otomobil ürünleri de var. Son çıkardıkları ürün ise süper. Tükenmez kalemle kaportaya darbeler atıldığı halde boya cizilmiyor. Mükemmel birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumusr F kullanıcısına yanıt
    Neye karar verip yaptırmıştınız hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.