Şimdi Ara

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.073
Cevap
66
Favori
210.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklsınız atlamışım aldığım cihaza daha göz atamadım lakin sizin bahsettiğiniz son ürün tam benlik hayırlısı artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spotify uyumsuz olması ilginç. Cihaz tanıtımımda uyumlu olduğu yazıyordu
    Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli)u.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CXath1 C kullanıcısına yanıt
    Uyumsuz derken hangi anlamda uyumsuzluktan bahsediyorsun , detay verirsen bende bakmaya çalışırım.
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Sizin yazınıza istinaden yazdım. Mouse ile kullanılıyor demiştiniz.

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.

Normalde uygulamayı kurduğumuzda cihazın kumandası ile TV ekranındaki Spotify menülerinde ; müzik klasörleri veya şarkılar arasında rahatça gezinebilmemiz ve herşeyi kolayca kontrol edebilmemiz de lazım bence ama nerde...

Fakat cep telefonu üzerinden Spotify'i açtığımızda , cihaz seçeneklerinden Zidoo'yu seçip yayını sorunsuzca Zidoo'ya aktarabiliyoruz.

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 4 Eylül 2020; 14:28:5 >

• com-liskovsoft-videomanager.tr.aptoide.com
    Aptoide | En iyi Android uygulamalarını ve oyunlarını indir, bul ve paylaş
    https://com-liskovsoft-videomanager.tr.aptoide.com/app?app_id=53065441&store_name=aptoide-web

6.17.720 si var gibi Papirus bir dene

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Uyumsuz derken hangi anlamda uyumsuzluktan bahsediyorsun , detay verirsen bende bakmaya çalışırım.
    Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli)

Telefondaki Spotify ile Z9X'deki Spotify iletişim kurabiliyorsa kumanda veya mouse ile uğraşmaya gerek yok. Spotify Mi Box'da sorunsuz çalışmasına rağmen telefon üzerinden uygulamayı yönetiyorum, hatta TV'yi bile açmama gerek kalmıyor, Mi Box ses sistemi ve elektriğe bağlı olsun kâfi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Electro-Man -- 4 Eylül 2020; 11:2:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CXath1

Spotify uyumsuz olması ilginç. Cihaz tanıtımımda uyumlu olduğu yazıyordu
    u.
    Asıl roon ready olması müthiş bie şey audio streaming yapar cihazı kalitesini merak ettim açıkçası usbden daca gidebiliyor mu acaba Z9x

Roon denemek için bedava 14 günlük abonelik fırsatı sunuyor en kötü tarafı kendi kütüphanesi yok qobuz ya da tidale mahkumsunuz bir de arşivi yönetecek roon core lazım z9x roon ready uç noktası ama çekirdek için biz yazılım var mı ya da ne kullanacaksınız sen de intel nuc var ama içindeki Daphile olmaz illa Roon rock diye bir audiophile linux ister en azından roon ready olması bile cihaza sınıf atlatır gözünüzden kaçmıştır belki bilgi vermek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 4 Eylül 2020; 12:20:9 >

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Sen yazmadan bende bu sürümü bulup indirmiştim ve hazır v6.0.35 yazılımı da gelmişken Smart YouTube'un bu sürümünü yükledim yeni yazılıma geçince ama sonuç değişmedi.

Tekrar toparlasak ; cihazın kendi üzerinde gelen Youtube uygulaması 4K HDR videoları oynatırken HDR moduna geçmiyor.

Sonradan yüklediğim Smart YouTube Uygulaması ise ( v6.17.720 ) 4K HDR videoları oynatıyor ama hala takılmalar var ve takılmaların sebebi de internet hızı değil.Smart YouTube uygulamasında gördüğüm bir sıkıntıyı da yazman lazım.Diyelim X videoyu açtınız ve seyrettiniz , başka bir videoyu açmaya kalktığınızda çoğunlukla açmaya çalışıyor ama açmıyor uygulama.Her seferinde uygulamadan çıkıp tekrar girmem gerekti.Bu da hoş değil açıkçası.

Bir de şunu farkettim.Açtığım 4K HDR 60fps bir video da ; cihazın kendi YouTube uygulamasındaki video seçeneklerine baktığımda sadece 4K seçilebiliyorken , aynı videoyu Smart YouTube uygulamasında açıp bakarsam video seçeneklerinde 4K HDR gibi farklı farklı bir sürü seçenekler çıkıyor karşımıza ve bunlardan istediğin çözünürlüğü seçebiliyorsun.

Özetle şu an için cihazın en önemli sıkıntısı YouTube 4K HDR videoları oynatamaması.

Netflix 4K HDR oynatımı ise benim birkaç günlük izlenimime göre sorunsuz durumda.

ZDMC 18.8 sürümünü de denedim , cihaza sorunsuzca kurulabiliyor , bir sıkıntı görmedim.Dileyen arkadaşlar ZDMC'yi kurup kullanma şansına sahipler.Ama ilerleyen dönemde ZDMC desteğinin kesileceği konusunda yazılar okuduğum hatırlıyorum internette.Yani firma yavaş yavaş ZDMC'den elini eteğini çekip tamamıyle Home Tehatre'a odaklanacak gibi gözüküyor.Bu karar KODI kullanıcılarını belki üzebilir ileriye yönelik olarak ama ben Home Theatre'ı daha pratik buluyorum şahsen.Kullanımına alıştıktan sonra hakimiyeti çok kolay bir uygulama.Hatalı afişleme konusunda da , zaman geçtikçe daha da rayına oturacaktır sanırım.

• Bu durumu zidooya raporla youtube konusunu ayrıca ZDMC desteğini çekmesinler subtitle downloadı zidoonunkine 5 basar bir kere hatalı altyazı bulduğunu görmedim nvidiada ne çekmiştik zidooda yahu bir gün türkçe bulur bir gün arapça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 4 Eylül 2020; 14:19:26 >
  • The Electro-Man kullanıcısına yanıt
    Cep telefonu üzerinden Spotify'a bağlantı konusunda sıkıntı yok dostum.Cep telefonunda Spotify uygulamasında yaptığın her müdahale Zidoo'da anında devrede zaten.

Zaten firmanın Roon Ready ve Spotify desteği olarak belirttiği detayda bu olsa gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 4 Eylül 2020; 14:20:39 >

Tüm tespitleri toparlıyorum ve bildiriyorum firmaya.

Ama Home Theatre eskisi gibi değil altyazı bulma konusunda , bence oldukça iyi gözüküyor.

ZDMC'yi de hatırlatırım ama pek kaale alacaklarını sanmıyorum.İsteyen KODI'yi yüklesin diyebilir bu Çin'liler...
    Cihazın tanıtım bilgilerinde vardı zaten bu detay ve bende çok önceki mesajlarımın birinde Zidoo Z9X'in hem Roon Ready hem de Spotify desteğini paylaşmıştım.

Ama nasıl bir uygulamadır , nedir-ne değildir bilemiyorum tabii ki.Sadece ilk okuduğumda biraz araştırmış ve uygulama hakkında bir ön bilgi edinmiştim o kadar.

Sonuçta Roon Ready'i gibi uygulamaları kullanmak senin gibi Audiophile'lere yakışır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 4 Eylül 2020; 15:45:3 >
  • quote:

Cep telefonu üzerinden Spotify'a bağlantı konusunda sıkıntı yok dostum.Cep telefonunda Spotify uygulamasında yaptığın her müdahale Zidoo'da anında devrede zaten.

Zaten firmanın Roon Ready ve Spotify desteği olarak belirttiği detayda bu olsa gerek...
    Harika o zaman. S'e de Spotify ve Smart YouTube kuruluyor muydu?

Ne sorduğunu inan ki anlamadım.

• quote:

Ne sorduğunu inan ki anlamadım.
    S derken Z9S'den bahsettim, ona da Smart YouTube ve Spotify kuruluyor mu? Z9X alırsam Z9S'i arka odaya koyacağım. YouTube benim için önemli, Smart'da da reklam yok, Spotify'ı da çok yoğun kullanıyorum, baya işimi görür.

Her iki cihaza da Smart Youtube ve Spotify uygulamaları tabii ki yükleniyor ama özellikle Spotify’ı Zidoo Z9X’teki gibi kullanabileceğini sanmıyorum.Çünkü firma Spotify ve Roon Ready desteklerini ilk kez bu modelde duyurdu.

İşin en güzel tarafı da şu : Zidoo Z9X’e Spotify kurmaya gerek yok.Aç cepte yada tablette yüklü Spotify uygulamasını ve cihaz seçiminden Zidoo Z9X’i seç , işlem tamam.

Zidoo’yu seçince ekrana bir Music Player ekranı geliyor ve çalan şarkı oradan devam ediyor...

• Sen satacan herhal apple tvyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Her iki cihaza da Smart Youtube ve Spotify uygulamaları tabii ki yükleniyor ama özellikle Spotify’ı Zidoo Z9X’teki gibi kullanabileceğini sanmıyorum.Çünkü firma Spotify ve Roon Ready desteklerini ilk kez bu modelde duyurdu.

İşin en güzel tarafı da şu : Zidoo Z9X’e Spotify kurmaya gerek yok.Aç cepte yada tablette yüklü Spotify uygulamasını ve cihaz seçiminden Zidoo Z9X’i seç , işlem tamam.

Zidoo’yu seçince ekrana bir Music Player ekranı geliyor ve çalan şarkı oradan devam ediyor...
    Telefondan kumanda edemeyeceksem Mi Box'dan devam ederim.

• Zidoo Z9X’in elektrik kesintisindeki tepkisini ölçme amacıyla bugün evden ayrılırken ( saat 14:30 civarlarında ) adaptör fişini çıkarttım ve akşamüstü eve döndüğümde tekrar taktım.

Enteresandır ama pili yok diye eleştirilen , ayarları kaybolacak denilen Zidoo Z9X’te ; 4 saat boyunca elektrik olmamasına rağmen hiçbir ayar gitmemiş.Ne saat , ne hava durumu , ne menü ayarları , ne de Home Theatre afişleri yok olmamış ve hepsi yerli yerinde duruyor.

Hadi bakalım , buyurun buradan yakın...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.