Bildirim
Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (14. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
youtube 4k hdr mi? ses atmos ya da true hd mi youtubeda
gerçi sorsan üzerinde çalışoyoruz diye cevap verir bu google internette biraz araştırınca 5.1 desteği bile yok görünüyor bırak hd sesleri neyse 4k hdr olsun razıyız ben premium üyesiyim belki bize bir güzellik yapar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 2 Eylül 2020; 11:23:12 > -
YouTube a dikkat etmedim ama 4k olduğunu gördüm. Hdr seçeneği yoktu YouTube daquote:
Orijinalden alıntı: sadays
youtube 4k hdr mi? ses atmos ya da true hd mi youtubeda
gerçi sorsan üzerinde çalışoyoruz diye cevap verir bu google internette biraz araştırınca 5.1 desteği bile yok görünüyor bırak hd sesleri neyse 4k hdr olsun razıyız ben premium üyesiyim belki bize bir güzellik yapar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 2 Eylül 2020; 11:19:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
youtbe'da hdr kanallar var denerseniz memnun olurum 4k çıkış vermesi de güzel ama HDR olursa tadından yenmez zaten nvidia shielde üstünlüğü burada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 2 Eylül 2020; 11:29:52 > -
Akşam tekrar bakarım.quote:
Orijinalden alıntı: sadays
youtbe'da hdr kanallar var denerseniz memnun olurum 4k çıkış vermesi de güzel ama HDR olursa tadından yenmez zaten nvidia shielde üstünlüğü burada
Bizim beta tester uyuyor -
PF1500G için x9s ten geçmeye değer mi? Netflix harici soruyorum zira onu stick, htpc vb durumlarla çözerim. -
Bu tercih meselesi, 1080p ler bir tık daha iyi oldu. 4k larda kontrast arttı siyah detayları iyice belirgenlesti buna mukabil biraz daha karanlik. bir görüntü aldım.quote:
Orijinalden alıntı: sasuta
PF1500G için x9s ten geçmeye değer mi? Netflix harici soruyorum zira onu stick, htpc vb durumlarla çözerim.
Bu aletle lg değişiyor ama LED pj den sanki lambaliya dönüyor, Panasonic at6000 tarzı gibi oldu cihaz.
Yuotube a video yükledim ama telif yedi.
Telegram da gormussundur tahminim videoyu
SDR Rec.709 Limited dener misin VS10 motorunun optimizasyon sorunları var teknisyenler uğraşıyormuş
parlaklığı da 32den 27-28e düşürürseniz -
Videoyu atlamışım sanırım. Zaten videodan anlayabilmek için iki cihazıda da aynı anda aynı zemine yansıtarak bakmak gerek yoksa gözün gördüğü ile videodan görmek fark ettiriyor. -
Sdr rec709 denedim soluk ve karanlık görüntü verdi, benim pj nin rec709 desteği yok ondan olabilir.
Parlaklık 30 da kullanıyorum zaten ama genede x9s e göre 4k larda daha karanlık bir görüntüsü var.
Kullanıcılar yorumlara başladı bizim beta tester yok gümrük, yok fedex, yok iade edicem , atı alan üsküdarı geçti, zidoo z9s göre görüntüde değişiklik varmı diyeyim başlayalım artık..
bunun ayarları biraz daha karışık x9s ve z9se göre muhtemelen nedeni vs10 motoru oturması birkaç firmware daha alacaktır
görüntü aralığınız 16-235 olsun
autoda tutmayın çıkış çözünürlüğünü -
yani beta testerlar bile alpha sürüm diyorlar
yani daha bu ürün olmamış isin aslı -
Ya takılıyoruz da oğlu ufak bir operasyon geçirdi burun ameliyatı oldu onunla uğraşıyor sıkıştırmayın bak aleti yakar yemin ediyorum bir cinnete bakar (Dondurmam Gaymak Repliğiquote:
Orijinalden alıntı: complete_
Kullanıcılar yorumlara başladı bizim beta tester yok gümrük, yok fedex, yok iade edicem, atı alan üsküdarı geçti, zidoo z9s göre görüntüde değişiklik varmı diyeyim başlayalım artık..
)
-
Geçmiş olsun, her şeyin başı sağlık,takılıyoruz..
Slm. Zappiti Pro 4K aldım, işimi göreceğini düşünüyorum bilgilendirmek istedim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Alma dedik ama hayırlısı artık netflixi tvden filan izlersin inşallah türkçe altyazı eklemiştir zappiti pek iplemezdi türkleri
dolby vision da yok ayrıca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 2 Eylül 2020; 17:51:36 > -
Netfilixi çok izlemiyorum zaten, biraz test edeyim olmazsa z1000 de alırım iplememeleri normal bize fıransız kalıyorlar 😊
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yeni nesil cihazlar çıktığı için eski kaldı Zappiti, Bildiğim kadarıyla pahalı bir üründü yine de hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X