Şimdi Ara

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli ) (409. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.595
Cevap
65
Favori
338.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • srknzr S kullanıcısına yanıt

    ZDMC = Kodi'nin zidoo versiyonu. Zidoo'nun kendi oynatıcısı bence en güzeli. ZDMC'yi ancak iptv gibi ek özelliklere ihtiyaç olmanız durumunda kurabilirsiniz. HDD veya aınızdaki filimleri izlemek için ben zidoo'nun kendi oynatıcısını kullanıyorum.

    400 Mbps hızı bence yeterlidir. Eğer takılma sorunu yaşarsanız o zaman gigabit switch çözümüne başvurursunuz.

    SMB bağlantısı yeterli olur. Bu konuda küçük bir uyarıda bulunayım, olur da ağdaki dosyalarınıza erişim sırasında şifre sorunu yaşarsanız bu durumda zidoo'yu ingilizce olarak çalıştırıp ağ bağlantınızı yaptıktan sonra ilgili klasörü favorilere alıp ardından türkçe kullanıma geri dönebilirsiniz.

    USB den HDD bağlantısı yaptığınızda bazı kullanıcılar mavi renkli USB 3.0 yerine USB 2.0 ile sorunsuz film izleyebildiklerini belirttiler. Aklınızda bulunsun.

    Zidoo'nun da kendi torrent istemcisi var ve gerekli ayarları yaptığınız zaman dilerseniz zidoo doğrudan diske indirme yapabiliyor. Cep telefonu veya bilgisayarınızdan zidoo ya erişebiliyorsunuz. Uzun zaman oldu bunu kullanmayalı ama bu da aklınızda bulunsun.

    Görüntü kalitesi açısından zidoo ya takacağınız disk ile ağdan izleyeceğiniz film arasında bir fark olmaz. Çünkü veri aynı veridir, arada özel bir sıkıştırma falan olmuyor. Decode işlemini zidoo yapıyor her halukarda.

  • YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    cevaplar için teşekkür ederim. şifre isteme sorununu yaşadım. bu neyin şifresi anlamadım.biraz geride paylaşılan klasöre şifre verilip onu yazmak gerektiği yazıyordu onu yapamadım. bende klasörü her yöne paylaşıma açtıp o sekilde çözdüm. gece pc denemiştim modeme daha yakın akşam salonda tv de denicem ağdan takılma vs olursa ozaman ya switch yada ayrı bi hdd bakıcam artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selam dün x9s salona aldım sürekli durcağı yere. ayarları vs yaptım ağdan pcyi falan tanıttım. 2.4 ghz ve 5ghz bağlanıp video testi yaptım sıkıntı yokdu. en son bide kablolu bağlanıp denedim.
    en iyi sonuç 5ghz de idi. film izlemek için ghz aldım entresan bi şekilde "IP adresi alınıyor" diye döngüye girdi ve wifi bağlanmadı. 2.4 ghz bi sorun yok bağlanıyor. modemin 5ghz ayarlarını otomatik yaptım, 80 mhz yaptım yine aynı. 40mhzde hiç görmedi. pc nin olduğu odada sorun yokdu.
    aynı yerde mibox3 vardı antensiz hiçbi sorun yokdu (tv sehpasının en alt rafında duruyor), tvnin arkasında tivo 4k var ondada sorun yok. niye böyle yaptı anlamadım. bir diş eksik çekiyor, -60dbm bağlantı gücü gösteriyor.
    böyle bi sorunla karşılaşan oldumu çözümü nedir acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • srknzr S kullanıcısına yanıt

    Wifi cihazınızı kapatıp açıp tekrar deneme yapın.

    Eğer evde çoklu wifi cihazı (Mesh) kullanıyorsanız bir de Hızlı Dolaşım (Fast Roaming veya IEEE 802.11r diye de geçer) özelliğini kapatmayı deneyin.

    Son bir seçenek de X9S cihazınızda ev ağını unutup yeniden bağlanmayı deneyin.


     




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesimCirakli -- 5 Nisan 2021; 12:41:39 >
  • YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    kapatıp açma, bide sayfasından yeniden başlat vs dedim ama aynı bağlanıyor hemen kesiliyor.mesh vs yok. akşam pc nin oraya alıp resetleyip tekrar bi denicem yerinimi beyenmedi acaba. birde resetleme seceneklerinde yüklü apk larında silineceğini söyleyen bi seçenek. ordan sıfırlasam sıkıntı olurmu. tekrar boot ederken onları yüklüyürmu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar. Zidoo x9s cihazım satılıktır. Nvidia shield pro ve popcorn a110 cihazı nedeniyle boşta şu an. Arayan varsa benimle bağlantıya geçebilir. Zidoo Z9x ile takas yapabilirim.

  • srknzr S kullanıcısına yanıt

    Ev ağını unutup tekrar wifi şifresini girerek bağlanmayı denediniz mi?

    Cihaz fabrika ayarlarına dönerseniz o zaman tüm veriler silinecek sıfır bir cihaz olacaktır. sonradan kurduğunuz her şeyi baştan kurmanız gerekir.

    Cihazınızda bluetooth açık ise onu kapatın. USB portlarında da hiç birşey olmasın.

  • YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    evet unutup tekrar bağlandım yine aynı.
    zaten bişey yüklemedim. wifi sorunu olunca bununla ilgili bir iki apk yükledim okadar onlarda sorun değil.sadece hdd den film için kullanılacak. benim çekincem kendi oynatıcısı ve home teahter uygulaması ve bu open w. silinirmi? onlar silinmezse diğerleri pek sorun değil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • srknzr S kullanıcısına yanıt

    Kendi oynatıcısı ve home theatre silinmez. Open w. nedir anlayamadım.

  • YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    anlaşılan yerini beğenmemiş yer değiştirince bağlandı. yardımlarınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hayırlı ramazanlar arkadaşlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sağlıklı ve bereketli hayırlı ramazanlar.

  • Merhaba


    Home Theater 4.0 a dışarıdan ses dosyası okutabiliyor muyuz ? Kodi de aynı dosya ismi olduğunda direk kendisi okuyor. Home Theater da böyle bir özellik var mı?


    Teşekkürler...

  • Tiésto kullanıcısına yanıt

    Bildiğim kadarıyla böyle bir özellik yok Home Theater'da...

  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    O zaman tek tek ses ekleyeceğiz dosyalara. Herşeyi düşünmüşler bunu mu düşünmemiş bizim çekik gözlüler...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dune modellerinde vardı kodinin özelleştirilmis versiyonu zdmc kullanıyor belki zdmc 19a yükselirse harici ses dosyalarına destek gelebilir

    ya da kodi deneyin yüklemeyi yükleyen vardı sanırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar, hayırlı Ramazanlar. Malumunuz bizim cihazda netflix sertifikası olmadığı için sd kalitede ve sadece 2.0 kanal ses ile netflix kullanabilmekteyiz. Ancak kodi ye netflix modülü yükleyip 1080p ve 5+1 -atmos ses alınmakta. Bu konuda pek çok deneme yaptım. Hem zdmc hem de kodi 19 versiyonunu kurdum. Ancak netflix modülünü yüklediğimde hep hata aldım. Modül yükleniyor fakat uyumlu değil diye hata veriyor. Acaba bu sistemi uygulayan var mı? Eğer bu şekilde netflix izleyebilirsek yeni bir cihaz almaya gerek kalmayacak benim için. Şimdiden teşekkür ederim.

  • Hep söylediğimiz gibi ; Netflix yada Amazon Prime gibi yayınlar için Zidoo iyi bir seçenek değil.Çünkü Zidoo Streamer bir cihaz değil , bir medya oynatıcı.


    Bu yüzden de sırf bu tarz digital platformlar için mecburen ikinci cihazlar kullanıyoruz evlerimizde.


    Zidoo'da , KODI üzerinden yapılan eklenti ile Netflix'i HD kalitesinde izleyenleri okuduğumu hatırlamıyorum konu başlıklarında.Varsa da benim haberim yok bu tarz bir kullanımdan...

  • Papirus P kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim

  • Sağlıklı , mutlu ve huzurlu geçmesi dileğiyle...


    Herkese iyi bayramlar arkadaşlar...

  • 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.