Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (690. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cuysal3456 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.172
Cevap
788
Favori
1.138.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 688689690691692
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende sızın gıbı fazla anlamam ama takıp ederım buradan mesala suanda komılı Ayvalık erken hasat güzel gıbı duruyor bırde kristal dıyorlar cesıt oladar cokkı mesala Migros’ta dün baktım ındırımde okadar yağ varkı cesıt olarakta baya çeşit var ama ben ordan alısverıs yapmadığım başka fırsatlara bakacaz artık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DiagraM kullanıcısına yanıt

Değerli müşterimiz,

Öncelikle marka ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.  

5Lt Anadolu mirası ürünümüz marketlere özel üretilmiş olup, bazı bayilik ve marketlerde kampanyalı fiyattan satışa sunulmuştur.

Web sitemizde Anadolu mirası 1lt pet ambalaj ürünlerimiz mevcuttur.

Bilinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımızla,

Müşteri Hizmetleri

KRİSTAL YAĞLARI - Ticaret ve Sanayi Kontuvarı T.A.Ş.

Kazım Dirik Mah. Sanayi Cad. No:76 Bornova / İZMİR - TÜRKİYE

Tel: +90 (232) 463 41 61 - Faks: +90 (232) 463 04 89

www.kristalyaglari.com    

Kurumsal filmimizi izlemek için tıklayın

" Bu mesajı yazdırmadan önce çevreye verebileceğiniz zararları bir kez daha düşününüz. "

" Daha temiz ve sağlıklı bir dünya için atık yağlarınızı lavabo, çöp, su ve toprağa dökmeyin! "

Kristal gelen mail hakmar özel üretilmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DiagraM kullanıcısına yanıt
    Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

• Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

Bu yağ hakkında ne düşünüyorsunuz?

• tdsosyal T kullanıcısına yanıt

Orkide zeytinyağları kalitelidir.Kardeş kuruluşunda fabrikada çalışıyorum.Gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

• Migrosta Komili Naturel Sızma Zeytinyağı Yumuşak Lezzet 2 L 2'li alımda 399TL

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]migros sanal market: online market alışverişi
    Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
    https://www.migros.com.tr/komili-naturel-sizma-zeytinyagi-yumusak-lezzet-2-l-p-3f124a
  • tdsosyal T kullanıcısına yanıt

Migros'ta geçtiğimiz aylarda indirime girdiği için 2 ve 0.5 litrelik pet olanlarından almıştım, hem acayip kokuyor hem de rengi ayçiçek yağından hallice. Nasıl natürel sızma zeytinyağı anlamadım. Bu başlıkta ve migros başlığında yazılmış benzer şeyler. Yemekte kullanın vs demişler.

• 1062131 1 kullanıcısına yanıt

Yıllardır yemekte kullanırım, yemeklik F/P güzel yağdır. Mis gibi de kokar ayrıca.

Yemekte kullanın demek kötü yağ demek değildir, çiğ kullanım için forumda extra iyi yağ ararız biz. Özellikle erken hasat iyi markaları çiğ kullanmak için araştırırız. Yemekte kullanmak için Kristal sızma, Tariş sızma, Güven Asa sızma, Komili sızma vs. vs yağları da öneriyoruz. Kötü oldukları için değil aksine iyi oldukları için öneriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 8 Mart 2025; 17:44:41 >
  • Arkadaşlar bu The Mill Natürel Sızma Zeytinyağı nasıldır?
    Yağ stoğum var ama bunu bir denemek istiyorum, bilen kullanan var mı?

The Mill Natürel Sızma Zeytinyağı...
    amazon
    The Mill Natürel Sızma Zeytinyağı 500 ml Cam Şişe (3'lü Paket) - Soğuk Sıkım - %100 Doğal - Uluslararası Lezzet Enstitüsü 2021/2022/2023 Yılı Üstün 3 Yıldız Lezzet Ödülü - Salata ve Yemeklere Uygun - Asitlik ≤%0,8 - Veganlara Uygun
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BW9PQX8N?ref=ppx_pop_mob_ap_share

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt

Deneme gafletinde bulundum. O kadar kinlendim ki forumda soran herkese özellikle cevap yazıyorum.

Hiçbir tanıdığıma önermem.

• usturublu U kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.
    Nedeni nedir peki?

• güven asa erken hasat soğuk sıkım 500 ml cam şişe 200 tl ucuz bir fiyat mıdır?

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
  • dekareme kullanıcısına yanıt

Ucuz değil,ama pahalı da sayılmaz,bir ara sanırım 2 yıl önce A101'de ALDIN ALDIN kampanyasıyla satılmıştı bu başka isimde,20 adetten fazla almıştım. Komili Erken hasada göre daha iyi.

Şuan nerede satılıyor dediğiniz fiyata?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 9 Mart 2025; 0:30:41 >

En son Migros'tan 299'a almıştım, gayet iyi bir yağdı. Nerede 200 TL?

• by_deViLs kullanıcısına yanıt

1000 e 200 money ,150 vs ile 4 kg baya uyguna geldi devamlı alırım,ayvalıga gidince arkadaşım zeytinci zaten ordan devam.

• Arkadaşlar Komili natural sızma zeytinyağı yumuşak lezzet
    Ve
    Kristal Anadolu mirasi natural sızma zeytinyağı arasında hangisi kalitelidir. Kristal ve Komili zeytinyağı kullandım fakat bu Anadolu mirasi olanı bilmiyorum nasıl kullanan yorumlayabilir mi

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt

Kristal Anadolu Mirası Soğuk sıkım daha iyidir.

Zaten Anadolu Mirası ile kıyaslanacak olan Komili Yumuşak Lezzet değil Komili Meyvemsi Lezzet olmalı.

Güzel fiyat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 9 Mart 2025; 21:32:28 >
  • Bar_Fedaisi kullanıcısına yanıt

Anadolu mirasi migrosta 225 TL lt su Komili sızma 200 TL lt si. Anadolu mirasi sızma yağı bilmediğim için sormak istedim . Kullandınız mı siz

• ceyyhun C kullanıcısına yanıt
    Hakmarda arada bir görüyorum, 200 liraya satılıyor.

• 
Sayfa: önceki 688689690691692
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.