Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.528
Cevap
801
Favori
1.176.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu tarım kredi birlikten gecen sene 2018 hasadini almistik 2019 subatta mi ne. Cok kotuydu. Kuf tadi vardi sanki boyle bi acayipti. Motor yagi gibiydi. Bimden alin daha iyi, en azindan Alhatoğlu üretiyor simdi. Veya migros tan madra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 4 Kasım 2019; 13:45:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sepette 11 tl indirim ile 228,90 a geliyor araştırdığım kadarıyla firmanın premium ürünü ama ürünü deneyemedim kart kesimi de olmadığı için alamıyorum değerlendirmek isteyen olabilir
    urun.n11.com
    Riccolivo Natürel Sızma Zeytinyağı 5 X 2 Litre (10 Litre) - n11.com
    https://urun.n11.com/zeytin-yagi/riccolivo-naturel-sizma-zeytinyagi-5-x-2-litre-10-litre-P386546866

• atesoku kullanıcısına yanıt
    Bilmiyoruz ama Edremit, Ayvalık, Akhisar gibi marka isimleri kullanmaları güvenilir gelmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N11'de zeytinyağına 150/11 indirimi var.

• ebrarg E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bazı butik üreticilerin erken hasat ürünleri çıkmadı henüz. Orfion ve Novavera haricinde; Menteşe Som, Hilmi Yıldırım, Özem, Zetay, Nermin Hanım - Ovilo, Tuay, Tibak , Korudağ, Köklü(Taşbaskı) gibi daha sayamadığım birçok premium üretici var. Sızma zeytinyağı konusuna göz atarsanız farklı markalar ve deneyimlenen yağların duyusal özellikleri hakkında daha kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/sizma-zeytinyagi-hakkinda--61100154#61100154

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GittiGidiyor
    Veraolive %100 Natürel Sızma Zeytinyağı 5 Litre Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/supermarket/veraolive-100-naturel-sizma-zeytinyagi-5-litre-489420152

Bu ürünü alan,deneyen var mı nasıldır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar. Veraolive markalı üründen aldım. 84.5 TL 5 litresi. Kokusu çok iyi değil. Yani çimen gibi falan kokmuyor. Yakıcılığı var. Rengi ise açık geldi bana. Resmini atıyorum. Sizce iade ediyim mi.

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.t.1357 -- 4 Kasım 2019; 19:21:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.t.1357

Selamlar. Veraolive markalı üründen aldım. 84.5 TL 5 litresi. Kokusu çok iyi değil. Yani çimen gibi falan kokmuyor. Yakıcılığı var. Rengi ise açık geldi bana. Resmini atıyorum. Sizce iade ediyim mi.

firması arnas tarım bana güvenilir geldi fiyatları çok düşük bende alıp almama konusunda kararsızım. yağdan anlayan biri aldıysa ve yorum yaparsa çok memnun oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal78 -- 4 Kasım 2019; 20:27:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal78

firması arnas tarım bana güvenilir geldi fiyatları çok düşük bende alıp almama konusunda kararsızım. yağdan anlayan biri aldıysa ve yorum yaparsa çok memnun oluruz

Alıntıları Göster
    Ben aldım yemeklerde kullanmak için sıkıntı yok

• Veraolive ile the mill markası aynı şirketin anladığım kadarıyla. N11 de the mill gg de veraolive. Neden iki mar kullanıyorlar acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Veraolive ile the mill markası aynı şirketin anladığım kadarıyla. N11 de the mill gg de veraolive. Neden iki mar kullanıyorlar acaba?
    hocam ikisinde de o markalar var. hatta 3. markada var. riccolivo, the mill ve veraolive. gg sordugumda bana veraolive ile the mill aynı yağ olduğunu sadece farklı marka olduğusöylendi. sitelerine bakılırsa abd de bile ofisleri görünüyor. riccolivo premium yağ demişler arnas tarım sayfalarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Askaparta

N11'de zeytinyağına 150/11 indirimi var.
    Nasıl oluyor hocam

• Bu firmayı çözemedin doğrusu. Alanlar mennun kaldıklarını yazmışlar. Bir firma neden 3 ayrı marka ile satış yapar pek anlam veremedim. Riccolive, The Mill ve Veraolive. Bakınca sağlam bir firma gibi duruyor ama ürünleri 3 ayrı şekilde satması da bende soru işareti bırakıyor.

• ozturkali1984 O kullanıcısına yanıt
    Şu an bitmiş hocam. Sepette otomatik olarak 11 lira indirim sağlıyordu.

• Merhaba lar bende gg den 80 e 20 kuponla bu yağı aldim sizma soğuk sıkım falan diyor ama daha once alip kullanan varmi bana hafif geldi tadi aromasi falan

• Evliyazade marka tavsiyemdir

• Geçen sene Gökova Olive diye bir firmadan almıştım soğuk sıkım yeşil zeytin yağı. Tat ve asit oranını çok beğenmiştim. Bir ara Hepsiburada satıyordu ama şu an satışta değil. Bulabilirseniz tavsiye ederim.
  • Gaziantep/Nizip köylerinden litresi 22 liraya katkısız alıyorum. Düşünen olursa yardımcı olmaya çalışırım, yağ gözünüzün önünde çekilip veriliyor.

• n11 150 ye 11 indirim devam ediyo, ama ben garantipay kampanyasıyla 33 indirim oldu 67 ye geldi 5 cam şişe 1 litrelik zeytinyağı. 99,90 dı satıcıya msj attım 100 yaptı kupon geçsin diye

urun.n11.com
    5 X 1 Litre (5 Litre) The Mill %100 Natürel Zeytinyağı Cam Şişe - n11.com
    https://urun.n11.com/zeytin-yagi/5-x-1-litre-5-litre-the-mill-100-naturel-zeytinyagi-cam-sise-P390228750

• Başka böyle fiyat performans tavsiyesi olan varsa alabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.