Bildirim
Zeydan Karalar'a yapılan AHLAKSIZ ŞEHİT ALGISI OPERASYON ÇIKTI!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bunların pisliği artık midemi bulandırıyor, nasıl böyle adamlar tarafından yönetiliriz gerçekten anlayamıyorum. -
Göreceksiniz, Turkuvaz Medya Grubu organlarının kendisine attığı iftiralar sandıkta karşılık bulamayacak. Adana'daki AKP tabanının en az yarısı Zeydan Karalar'a oy verecek. -
Bu kaçıncı iftira midem bulanıyor kusucam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar bilmiyor mu hep boyle gitmez. Bir cellat gelir hepsinin basini keser. Bundan beteri gelir yiyecek ekmek bulamazlar. Ikinci bir 150likler vakasi yasanir bu sefer 150 degil binler konusur. Zalimin zulmu varsa mazlumun allahi var.
Çirkef siyaset.
Yolun sonu görünüyor çünkü. -
Kul hakkı nedir bilmez fason müslümanlar. İyice çirkinleşsinler iyice "adileşsinler" ki yarın kimse gözlerinin yaşına bakmasın! -
Seni iftira ve yalan habercilikten dolayı ve açtığın başlıkta attığın iftiralardan dolayı CHP avukatlarına şikayet ediyorum. Umarım karşı dava açılır.
Gelip burada yalan iftira bir haber şekli sunup sonra bunlara mı oy vereceksiniz diye başlık açıp ortalağa galeyana getirmenin bir bedeli olmalı. -
Çok iğrenç ve mide bulandırıcı bir olay.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ahlaksızlığı yapanlar seçim günü her türlü sahtekarlığı yapabilirler. Şehitlik, vatan, din hiçbirine inançları ve saygıları yok. Koltuk sevdası ve sahip oldukları, ilahları olmuş. Kitleleri yalanlarıyla uyuşturuyorlar, söylediklerini tekrarlayan insanlar haline getiriyorlar. Bundan faydalanarak talanlarına devam ediyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
peki buna ne demeli takvim.com.tr
CHP, terörist sevici Zeydan Karalar'ı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yaptıhttps://www.takvim.com.tr/guncel/2019/01/29/chp-terorist-sevici-zeydan-karalari-adana-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-yapti
-
olmaz olur mu ? takvim.com.tr
CHP’li Zeydan Karalar şehit eşi Gülcan Demiryürek'i salondan kovdu!https://www.takvim.com.tr/webtv/video-haber/video/chpli-zeydan-karalar-sehit-esi-gulcan-demiryureki-salondan-kovdu?
-
Bunların dini imanı para diye boşuna demedik. Para için rant için gerektiğinde bir günde iftiracı bir başka günde milliyetçi olur bunlar. Ki oldular da. Ustaları fetöden böyle öğrenmişler demek.
Yine yazdım yazdım sildim... Ama mesajımı anlamayan yoktur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bunların pisliği artık midemi bulandırıyor, nasıl böyle adamlar tarafından yönetiliriz gerçekten anlayamıyorum.
|
Bunların dini imanı para diye boşuna demedik. Para için rant için gerektiğinde bir günde iftiracı bir başka günde milliyetçi olur bunlar. Ki oldular da. Ustaları fetöden böyle öğrenmişler demek.
|
Göreceksiniz, Turkuvaz Medya Grubu organlarının kendisine attığı iftiralar sandıkta karşılık bulamayacak. Adana'daki AKP tabanının en az yarısı Zeydan Karalar'a oy verecek.
|
Bu ahlaksızlığı yapanlar seçim günü her türlü sahtekarlığı yapabilirler. Şehitlik, vatan, din hiçbirine inançları ve saygıları yok. Koltuk sevdası ve sahip oldukları, ilahları olmuş. Kitleleri yalanlarıyla uyuşturuyorlar, söylediklerini tekrarlayan insanlar haline getiriyorlar. Bundan faydalanarak talanlarına devam ediyorlar.
|
Bu medya grubunun yönetimi dolaylı yoldan cumhurbaşkanına bağlı (Bkz: Berat-Serhat Albayrak kardeşler). Bu nedenle Erdoğan yalakalığı için medya etik kurallarını hiçe sayan bir yayın çizgileri var. Erdoğan'ı savunmak için rakiplerine iftira atmakta ve bu iftiraları gerçekmiş gibi kurgulamakta hiçbir sakınca görmüyorlar yani. Böyle yaparak reyting toplamaları ise aynı zamanda diğer medya gruplarına kötü örnek oluyor. Arkalarında iktidar gücü olduğu için de bu medya grubuna dokunulmaya cesaret edilemiyor.
Erdoğan yanlısı yayın yapmalarına lâfım yok. Ancak bunu yaparken kural tanımaz tavırlardan, halkı kin ve düşmanlığa tahrik edici ve iftiraya dayalı yayıncılıktan uzak durmaları lâzım. Turkuvaz Medya Grubu'nda ne yazık ki böyle bir şey yok. |
Arkadaşlar önce video'nun kırpılmış AHaber versiyonunu izleyin, sonra bunu izleyin. İçimizde nasıl insanlar var görün. Zaydan Karalar'ın "buyrun oturun açıklayayım" kısmı kesilmiş. Provakatör kadının masa örtüsünü indirdiği kısım kesilmiş. Provakatör kadın masa örtüsünü indirmeden önce konuşan şehit yakınının uzaklaşıp kamera alanından çıkmasını bekliyor. Kamera alanından çıkınca masayı indiriyor. ve giderken provakatörün arkasından bağırıyorlar "yuhhh şerefsiz vs.", Zeydan Karalar'da "Arkadaşlar provakatör bunlar, boşverin" millette sanıyor direk şehit yakınına söylendi bu sözler.
|
çözüm süreci denen vatana ihanet sürecinin, ve bu süreç sonunda hendekleri kapatırken şehit olan 750 kişinin hesapları sorulacak. çözüm sürecinin mimarları pkk ya yardım ve yataklıktan müebbet hapis yiyecekler. bunun için gerekli olan halkın havuz medyasından kafasını kaldırması ve akp lilerin kaybettikleri ilk seçim sonrası yurt dışına kaçmalarının engellenmesidir.
yukarıdaki provakasyon o kadar acemice tertip edilmiş ki kadın akp nin suçunun hesabını zeydan karalar dan soruyor. İnsan böyle birşey yapacaksa biraz diyalog yazar. |
Manisa Merkezde 2007 den bugüne kadar bütün şehit cenazelerine gitmişimdir. 2013 yılına kadar istisnasız hepsinde akp milletvekillerine protesto yapılıyordu sonra vatandaş fetöcü ilan edilmemek için susmaya başladı.
2007 de lise 1 dim daha önce bizim okulda milli güvenlik dersine giren bir asker şehit olmuştu ona okulca gitmiştik herkes "Arınç dışarı" diye bağırmıştı bi daha da gelmedi hiçbir cenazeye. Bahsi geçen haberi izleyince hem üzüldüm hem güldüm. |
Benzer içerikler
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- erlik kimdir
- tv8 reklam saatleri
- discord açıldı mı
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- disney plus üyelik iptali
- kapanan hat nasıl açılır
- peugeot engelli araç fiyatları 2025
- togg kampanya mart 2025
- togg renk seçenekleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X