< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ZERO REİS MINDSET

-
-
Bull gelen kadar biraz daha nilleti tokatlarlar🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kağıt paraların geçen 5 seneyle bugün arasında ne kadar değer kaybetti öncelikle bu sorunun cevabını senden öğrenebilir miyim? Sonrasında bitcoinin geçen 5 seneyle şimdi arasında ki fiyatına bakmanı önereceğim.
-
Boğadayız zaten. Burada %1'lik kesim kazanır fakat onlar inatçıysa ben de inatçıyım. İstediğim hedefler gelene kadar tek kuruş mal satmıyorum. Kaldıraçlarım patlamaması için belki paramın 00000.1 civarını anlık bozarım long işlemlerimi açık tutarım ama görünürde o kadar büyük bir kabus yok.
Buradan en fazla çakacakları yer 69k'lar olur fakat onun gerçekleşme ihtimali %10'a düştü.
Yatırım tavsiyesi değildir.
-
Brom şaka yapıyorum be
Şöyle diyim 2019daki 6000 dolar suanki en az 12 bin dolara esittir bizzat biliyorum yani
Dünya kötüye gidiyor
ülkemizde kıriptoda araba parası kaybedenler oldu. şöyle:
- amcaoğlu bak şu DongulCoin'i aldım, çok sağlam proje, sağlık sistemini bılokçeğin ile birleştiriyo, Avrupa'da çıkmış (Avrupa dediği Macaristan)
+ yapma yaa, iyiymiş ben pek anlamam
- hemen seni de ekliyim whatsapp grubuna
+ amcaoğlu sizi: *** Cyripto Bulls Dongul Türkiye Grup 12 *** grubuna ekledi.
grupta bi lider vardır, DongulCoin'i sorgulayan herkesi anında gruptan aforoz eder ve diğer kişilere hitaben: "YILLAR ÖNCE BİTKOĞİN'İ DE SORGULUYOLARDI AMA BAKIN ŞİMDİ BİTKOĞİN NERELERE GELDİ, BİZ DE ORALARA GELECEZ" der.
gruba yeterli enayi toplandıktan sonra DongulCoin fiyatı uçurulmaya başlanır. DongulCoin'in sadece bi token olduğundan habersiz cahiller 500-600 bin basarlar. en son grubun lideri tüm coin'leri paraya çevirip, grupları kapatır. herkesin yatırdığı paralar çöp olur. grup lideri kendisine bi Ferrari satın alıp, yeni kuracağı saadet zincirlerini tasarlamaya başlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben kendimi koruyacak bir gemi inşa etme peşindeyim. Çünkü gelecekte bu çevreci sosyal komunist tayfa maaşları düşük tutup çalışma saatlerini kısacaklar. Kısacası maaşların bir anlamı kalmayacak.
İnsanların neyi var neyi yok çökecekler.
Araziler, evler, arabalar, teknoloji... Hiçbirisi bize ait olmamaya başlayacak ki değil zaten.
Yani birisinin okuyup mühendis veya doktor olması artık iyi maaşlar kazanacağı anlamına gelmeyecek. Aksine bireyler ve şirketler önemsizleşiyor. Mühendis olmayı hala istiyorum ama bu maaşla ilgili değil beceri setlerimin ilerlemesi için gerekli.
Welcome to 1984 but it's worse than anything we could have imagined, or what was written in the books
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 5 Haziran 2025; 19:4:10 >
-
Bizim her sey gayrimenkulde ve nakit akışım da yok o yuzden kafam raad
Gayrimenkule cokmeye kalkarlarsa nolur bilmem ama reisin idaresinde olmaz reis insaata falan cok deger veriyor
Ahdndksksian
Aynen öyle etherium bile dandik sadece bitcoine güven olur
Ethereum bunların yanında tanrı gibi kalır. bunlar bildiğin token. apaçinin biri çıkarmış, pazarlıyo.
biz enayiyiz aslında. bizim de token çıkarıp pazarlamamız lazım çünkü denetimsiz piyasa. dolandırmak serbest. yatırım tavsiyesi vererek insanları yanlış yönlendiriyosun, yaptığın hukuk önünde suç sayılmıyo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gninsaat.com.tr
Rezerv Yapı Alanı Nedir - Çevresine Değer Katarhttps://gninsaat.com.tr/rezerv-yapi-alani-nedir -
Hocam gayrimenkul zaten aslinda mantıklı değil
Benim dedemin zamaninda ne yerleri varmis
Yol gececek okul hastane olacak falan filan diyip milletle ortak kocaman arazi vermisler
O arazilerin simdi 100 hatta 500 ortakli olani var
Mesela 300 metre hakki olan yer var orayı normalde satsan 4 milyon ediyor ama ortakliyken hisse satsan maaxxxx 600 bin veriyorlar çünkü alanin da isine yaramiyor
Türkiye'de arazi falan kovalayana sasiriyorum ben o nedenle o isler çok büyük adamlarin isleri
Bitcoin, anarşi üzerine kurulmuştur. Fakat ETH merkeziyetsiz ve gizlilik odaklıdır ve teknolojiktir. Ancak uzun vade olarak düşünecek olsaydım bitcoini düşünürdüm.
Neden ETH düşünmezdim? Eth evet çok büyük bir ürün, güzel bir ürün ve merkeziyetsizlik ile beraber gizliliğe de önem veriyor fakat burada şöyle bir sıkıntı var. Eth bir şirket ürünü, vakıflar var arkasında. Yani bu bitcoin kadar merkeziyetsiz olmadığı anlamına geliyor.
Vitaliğin ölüm haberi, hastalanma haberi sonra bir şeyi olmadığının haberi, varlık fonlarının satması gibi durumlar eth'de ciddi dalgalanmalara sebebiyet verebilir ki şu an olan olaylar bunlardı 9 aydır. Fakat uzun vade içerisinde bitcoinden DAHA FAZLA KAZANÇ verir. Fakat bitcoinin felsefesi ile eth felsefesi başkadır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
-
quote:
O arazilerin simdi 100 hatta 500 ortakli olani var
evet zamanında çok kişiye arazi kaktırmışlar böyle. İzmir'de benim pedere de kaktırmışlar. 40 yıl geçti hâlâ işe yaramıyo.
quote:
Türkiye'de arazi falan kovalayana sasiriyorum ben o nedenle o isler çok büyük adamlarin isleri
aynen öyle hocam. Türkiye'de her muhitin kendi kurtları var. emlakçılar ve emekli adamlardan oluşan bi takım. o grup o bölgeyi çok iyi tanır, ve az-çok sermayeleri vardır. avantajlı yerleri kendileri alıp satarlar. gelecek vaadetmeyen yerleri tanıdık ayağına (ya da profesyonel emlak danışmanlığı adı altında) enayilere kaktırırlar. o kurtlar o bölgede kimseye bişey yedirmezler.
bide sahibinden'de falan yatırımlık ev-arsa arayan var, onlara ayrı kopuyom.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 5 Haziran 2025; 19:19:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben mesela o yüzden tokiye başvurdum. Çünkü devlet bir yer yapacaksa buna göre bir plan yapacaktır bana verilen arsa müstakil. O nedenle bir problem yok. Devletin resmi olarak tanıdığı hakla kazandım.
Gayrimenkul bana da çok mantıklı gelmiyor zaten fakat neticede insanız ve barınak lazım. O yüzden malzemeden çalınan yapılardan almak istemiyorum. Çünkü Türkiye üzerinde evler çok pahalı ve çoğu çöp. Depremde gofret gibi dağılıyor çoğu dayanıksız.
O yüzden benim yaptıracağım ve gerekirse başında duracağım bir bina gerekiyordu. Benimle evlenecek kadın hayatını yaşar onu da söyleyeyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X