Şimdi Ara

zer80 veri kurtartma programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
11.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en fazla 4 klasörden kurtarma yapmamıza izin veriyor galiba full sürüm değil yanlış anlamadıysam programdan yanlışsada düzeltin lütfen

http://www.z-a-recovery.com/

Ayrıca programın tam adı Zero Assumption Recovery.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 26 Mart 2008; 14:58:28 >

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Evet yeni versiyonu 8.3 ama demo, gerçi bu 8.0da demo
  • programın resimli anlatımı kendi sitesinde var. Solda tutorial menüsünden ulaşabilirsiniz
    mesela;
    Formatlanmış bir diski kurtarmak için ;http://www.z-a-recovery.com/unformat-tutorial.htm adresindeki adımları izleyin..

Orjinalden alıntı: O.z.X

quote:

Orjinalden alıntı: ozangoren

ben cf kartta arattım.tarama yaptı sonra kaldı öyle bi işe yaramadı

cf kartta ne demek yav?

Program icin tskler bu arada.

compact flash hafıza kartı :D

başka ne olcak ki

cod4 nick:MeMaTi
  • Teşekkürler Lazım olursa kenarda dursun.

quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

quote:

ben cf kartta arattım.tarama yaptı sonra kaldı öyle bi işe yaramadı

cf kartta ne demek yav?

Program icin tskler bu arada.

compact flash hafıza kartı :D

başka ne olcak ki

crossfire

• quote:

Orjinalden alıntı: wortexxx

programın resimli anlatımı kendi sitesinde var. Solda tutorial menüsünden ulaşabilirsiniz
    mesela;
    Formatlanmış bir diski kurtarmak için ;http://www.z-a-recovery.com/unformat-tutorial.htm adresindeki adımları izleyin..

Evet bende kendi pc me yada gelen bi pc ye format atayımda resimli anlatınmını yapayım diyordum bu iyi olmuş..

• Arşivde bulunması gereken bi yazılım tşkr
  • @Programı indirmeden aklıma takılan soruyu sorayım:

Bu tür veri kurtarma programlarının ucretli olanları genelde verileri buluyor ama kaydetmiyor serial istiyor , bu verilen de demo versiyon sanırım sadece buluyor mu kurtarıyormu da ayrıca

Orjinalden alıntı: TrDr_22

@Programı indirmeden aklıma takılan soruyu sorayım:

Bu tür veri kurtarma programlarının ucretli olanları genelde verileri buluyor ama kaydetmiyor serial istiyor , bu verilen de demo versiyon sanırım sadece buluyor mu kurtarıyormu da ayrıca

demo olup olmadığına dikkat etmedim ama benim sd karttaki silinen verileri geri getirdi aralık ayında silmiştim hepsini geri getirdi vede kaydetti
  • Arkadaşlar size bir sorum olacak. Benim 2. Pc de önemli belgelerim vardı ve ben bunları yedeklemedim. Geçenlerde hdd'de sorun çıktı ve tamire yolladım. Hdd yapıldı geldi şimdi ben bu verilerimi kurtarabilirmiyim. Yoksa arıza yapınca hepsi gidiyormu?

Orjinalden alıntı: The_Boss

Arkadaşlar size bir sorum olacak. Benim 2. Pc de önemli belgelerim vardı ve ben bunları yedeklemedim. Geçenlerde hdd'de sorun çıktı ve tamire yolladım. Hdd yapıldı geldi şimdi ben bu verilerimi kurtarabilirmiyim. Yoksa arıza yapınca hepsi gidiyormu?

Eğer hdd değişmediyse bazı verileri geri getirebilirsin fakat bazı veriler sadece orda görülür ama okunmaz durumda olur, kullanılan programda önemli % 75 verilerin okunmaz durumda geri gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profenid -- 18 Nisan 2008; 15:15:51 >
  • Arkadaşlar benimde bir hdd format atıldı programlarım mp3lerim resimlerim uçtu bu programı denemek istiyorum ancak demo olduğu için verilerimizi geri getirmekte zorluk yaşarmıyız full yapan arakdaşlar pmden ulaşabilirlermi çok acil saolun tşk

not:bu program mp3 özel programlar videolar da kurtarabiliyomu sadece resim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurca -- 18 Nisan 2008; 17:40:22 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.