Şimdi Ara

zengin olmanın 4 yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1) çalışarak kazanmak: dünya zenginlerinin az bir bölümü bu yöntem ile dünyalıklarını yapmışlardır. en makul biçimi "cin fikir" bulmaktır. başarı öyküsü diye dinlediğimiz kapitalizm methiyelerinin alayı bunları anlatır. nazarımda olacak iş değildir.

2) miras yoluyla: en yaygın zengin olma yöntemidir. bunu becermek için yapabileceğiniz hemen hiçbirşey yoktur. (aklınıza gelenlerin çoğu 4.maddeye girer). zengin şahısların hemen hepsi varlıklarının tamamını ya da bir bölümünü miras yoluyla edinmişlerdir. yani zengin olunmaz doğulur.

3) şans oyunlarında kazanmak: olasılığı oldukça düşüktür. yine de bu yöntem ile zengin olanların sayısının 1. madde kapsamındakilerden yüksek olduğunu tahmin ediyorum. yapabileceğiniz yegane şey şans oyunları oynamaktır. konu zenginlik olunca hemen hepimiz daha baştan "sayısala kalmış" durumdayız. evet.

4) suç işlemek: soygun olur, fidye olur, dolandırıcılık olur artık aklınıza ne gelirse işbu kapasama girer. yöntemin başarı şansını belirlemenin yolu yoktur lakin bu şekilde zengin olmuş adam yakalanmamış, haliyle yöntemini belli etmemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 29 Mayıs 2009; 11:03:55 >

• çok doğru
  • evet bana da çok doğru geldi :)

3 numara favorim. başka şans yok en azından benim için
  • Günaydın!!!
  • kalıcı zenginlik :

1-sağlıklı olmak,bahsettiğim maydanoz kıvamında sağlıklı olmak değil ,beygir gibi olacaksın,çıtkırıldım birşey değil ,kalp damar ,ciğer ,böbrek sorunların olmayacak.vücuduna iyi bakacaksın ,gunumuzde eğer bulunabılırse bir ciğer nakli (organ+ameliyat+ulaştırma+bakım) 2.5 mılyon dolar tutarında...

2-Meslek sahıbı olmak

3- laylaylom yaşamamak ,
    4-israf etmemek.
    5-okumak.
    6-çalışmak , gündüz vaktini bir işe adamak.

şunu da anlamanız gerek görüyorum ki çoğunuz zenginliği bir upgrade gibi gormekte,ya da level atlama olarak gormekte halbukı bu bır surec,ani zenginlik diye bir sey yoktur.zaman ve çaba sizi zengin kılar.birine aniden 100 triyon verseniz apışıp kalır,gidip evin salonuna jakuzi yaptırmaya kalkar...
    biraz düşünen bu soyledıklerımı anlamıstır ,gerısının cenesıne saglık ...
  • zenginler bu dört seçeneğin tamamını kullanır
    akıllıdır, sermayesinin bir miktarını miras yoluyla kazanmıştır. şanslıdır risk alarak attığı birçok adım ona kazanç olarak geri döner.
    aynı zamanda 4. seçenektekileri de yapar. en önemlisi vergi kaçırır.
  • Çalışarak zengin olamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500 Liradan Zengin Olma Yolu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendemail

kalıcı zenginlik :

1-sağlıklı olmak,bahsettiğim maydanoz kıvamında sağlıklı olmak değil ,beygir gibi olacaksın,çıtkırıldım birşey değil ,kalp damar ,ciğer ,böbrek sorunların olmayacak.vücuduna iyi bakacaksın ,gunumuzde eğer bulunabılırse bir ciğer nakli (organ+ameliyat+ulaştırma+bakım) 2.5 mılyon dolar tutarında...

2-Meslek sahıbı olmak

3- laylaylom yaşamamak ,
    4-israf etmemek.
    5-okumak.

şunu da anlamanız gerek görüyorum ki çoğunuz zenginliği bir upgrade gibi gormekte,ya da level atlama olarak gormekte halbukı bu bır surec,ani zenginlik diye bir sey yoktur.zaman ve çaba sizi zengin kılar.birine aniden 100 triyon verseniz apışıp kalır,gidip evin salonuna jakuzi yaptırmaya kalkar...

Aynen katılıyorum.Pat diye zengin olacağını sananlar veya olmak isteyenler var.Bu öyle kolay birşey değil.Belki çalışarak olmaz ama girişimci olacaksınız.1. maddedeki gibi cin fikir bulacaksınız.Bakın benim amcam İTÜ Jeofizik Mühendisliği bölümünden üniversite 3.sü olarak mezun oldu.Aradan yıllar geçti şimdi ne iş yapıyor?Koç Allianz'da proje yöneticisi.Aldığı maaş beş 5 basamaklı.Pat diye olmadı bu.Yıllarca çalıştı kendini her yönde geliştirdi.Diploması ise öylesine olmuş oldu.Üniversite mezunuyum demek için almış oldu kısaca.Uzun yıllar Amerika'da yaşadı.Birazda şans güldü yüzüne.

Yani elinize geçen fırsatları değerlendirmek sizin elinizde.Birşeyler bulun, araştırın, öğrenin.Öyle otruduğunuz yerden buraya mesaj atmakla zengin olunmuyor.Bizim insanımızın sorunu bu.Fakir insanlar nedense hep cahil kesim oluyor.Peki neden?Çünkü kendini geliştirmiyor öyle yan gel yat.Daha dün haberde gördüm titreye titreye para dilenen dilenci adam polisi görünce bir depar atışı var Usain Bolt'a beş çeker.Bu bile olayı özetliyor.Milletçe kısa yoldan parayı vurma derdindeyiz.Ama o paranın getirdiği sorumluluğu kaldıracak düzeyde değliz.Geçen yaz Yalova'ya geçiyorum arabalı vapur ile, bir baktım X5'in yan camından iki tane çıplak erkek ayağı çıkmış.Ulan dedim Allah'ın hanzolarında bu para yokmu kafayı yiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_catcher -- 29 Mayıs 2009; 12:11:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_catcher

quote:

Orjinalden alıntı: sendemail

kalıcı zenginlik :

2-Meslek sahıbı olmak

3- laylaylom yaşamamak ,
    4-israf etmemek.
    5-okumak.

Aynen katılıyorum.Pat diye zengin olacağını sananlar veya olmak isteyenler var.Bu öyle kolay birşey değil.Belki çalışarak olmaz ama girişimci olacaksınız.1. maddedeki gibi cin fikir bulacaksınız.Bakın benim amcam İTÜ Jeofizik Mühendisliği bölümünden üniversite 3.sü olarak mezun oldu.Aradan yıllar geçti şimdi ne iş yapıyor?Koç Allianz'da proje yöneticisi.Aldığı maaş beş 5 basamaklı.Pat diye olmadı bu.Yıllarca çalıştı kendini her yönde geliştirdi.Diploması ise öylesine olmuş oldu.Üniversite mezunuyum demek için almış oldu kısaca.Uzun yıllar Amerika'da yaşadı.Birazda şans güldü yüzüne.

Yani elinize geçen fırsatları değerlendirmek sizin elinizde.Birşeyler bulun, araştırın, öğrenin.Öyle otruduğunuz yerden buraya mesaj atmakla zengin olunmuyor.Bizim insanımızın sorunu bu.Fakir insanlar nedense hep cahil kesim oluyor.Peki neden?Çünkü kendini geliştirmiyor öyle yan gel yat.Daha dün haberde gördüm titreye titreye para dilenen dilenci adam polisi görünce bir depar atışı var Usain Bolt'a beş çeker.Bu bile olayı özetliyor.Milletçe kısa yoldan parayı vurma derdindeyiz.Ama o paranın getirdiği sorumluluğu kaldıracak düzeyde değliz.Geçen yaz Yalova'ya geçiyorum arabalı vapur ile, bir baktım X5'in yan camından iki tane çıplak erkek ayağı çıkmış.Ulan dedim Allah'ın hanzolarında bu para yokmu kafayı yiyorum.

Arkadaşlar yaşamın kendisi şans faktörü üzerine kurulu bir elin beş parmağı bile denk değilken tüm insanların zengin olmasını bekleyemessiniz şans çok önemli siz bir şey bulmuş olabilirsiniz ama atılım yaptığınızda hiç beklenmeyen bişey olabilir ama nedense bu atılım yapanların para bulmuşların hikayesini biliriz diğerleri yok olur gider ,oradan hareketle her atılım yapan zengindir çıkarımı yapılır mesela facebook orjinal bir fikir değildi ondan önce binlerce site çıktı hi5 netlog vs ama ufak bi modifikasyonla adam dünyanın parasını vurdu ,sitenin sloganı okul arkadaşını buldu, bu da tutmayabilirdi ama tuttu.

• 5-Zengin bir kadınla evlenmek

Bence aralarında en kolayı bu
  • Tabiiki şans faktörü önemli.Zaten her atılım yapan zengin olacak demiyoruz.Benim bir numaralı felsefem "kendini geliştir".Başka birşey değil.Eninde sonunda bir yerden şans gülecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_catcher

Tabiiki şans faktörü önemli.Zaten her atılım yapan zengin olacak demiyoruz.Benim bir numaralı felsefem "kendini geliştir".Başka birşey değil.Eninde sonunda bir yerden şans gülecektir.

''Kendini geliştirmek''.Çok ilginç geliyor bu laf bana

Bir çeşit mastürbasyon gibi..
  • başarıyla gelen zenginlik

A = 1 B = 2 C = 3 Ç = 4 D = 5 E = 6
    F = 7 G = 8 Ğ = 9 H = 10 I = 11 İ = 12
    J = 13 K = 14 L = 15 M = 16 N = 17 O = 18
    Ö = 19 P = 20 R = 21 S = 22 Ş = 23 T = 24
    U = 25 Ü = 26 V = 27 Y = 28 Z = 29

-----------------------------------

Z =29
    E = 6
    K =14
    A = 1

ZEKA = 50%

Ç = 4
    A = 1
    L =15
    I =11
    Ş =23
    M =26
    A = 1
    K =14

ÇALIŞMAK = 85%

D = 5
    E = 6
    N =17
    E = 6
    Y =28
    İ =12
    M =16

DENEYİM = 90%

Y =28
    A = 1
    L =15
    A = 1
    K =14
    A = 1
    L =15
    I =11
    K =14
    YALAKALIK = 100%
    T =24
    O =18
    R =21
    P =20
    İ =12
    L =15

TORPİL = 110%

birdaha düşünün

• Maddiyat hikaye,

İnsanda sağlık,huzur,dürüstlük olsun.İşte o zaman gerçek zenginsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

5-Zengin bir kadınla evlenmek

:) evet ama kadınlar da söyle der. başarılı koca karısının harcadığından daha fazlasını kazanandır, başarılı kadın öyle bir kocayı bulabilen kadındır
  • quote:

aslında bu konuda çalışma yapmak en akıllıcası :)
  • quote:

hazır bekarken bu yönde çalışmalar yapmak gerek.
  • quote:

Fakirsek zengin kadın bizi ne yapsın?
  • 5. Saf vatandaşları olan bir ülkenin başına gelip göstere göstere ülkeyi sömürmek ama farkedilmemek
  • herhangi bir tarikata girebilirsiniz ne gerek bu şıklar?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.