Şans. İstediğin kadar iyi ol karşına fırsat çıkmıyorsa bir yarışa giremiyorsan senin değerini asla bilemeyecekler. %50 kendi çaban %50 ise kader |
Kariyerinizin iyi olmasının tek yolu

-
-
https://youtu.be/ax9s-kfeBcI?si=oemAmpjsefrk31BJ&utm_source=MTQxZ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin baban Mehmet Ali Çelebiyi tanıyor mu?
-
Havacı değil benimkisi bir de o partiyi sevmez
Hayattaki her şey bir olasılık ve kumar zaten.
Sadece o olasılığı belli bir seviyede etkiliyorsun yaptıklarınla.
-
Zaten o da kara havacısıymış
Bir de CVsine yazılım ve veri tabanı uzmanlığı eğitimini üstün başarıyla bitirdiğini yazmış
Bahsettiği eğitim Bilge Adam sertifikasıymış
-
vay reis cozmussun isi
-
evet işi herkes görüyor önemli olan kabullenebilmek. hayat adil değil ama adilmiş gibi yapmak sorun
hayat boktan olmasına rağmen değilmiş gibi yapmak şahsen beni rahatsız ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 21 Temmuz 2025; 22:50:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sabaha kadar zirlayalim hep beraber
-
yaşamak çok güzel bir şey ya sanki. seni bilemem ama bu hayatta olgun gibi davranmak bir bok değil bana kalırsa.
mutlusun. o yüzden böyle konuşmak kolay. uğruna yaşayacak hayatın var
ben zamaninda cok somurttum o yuzden
-
Öyle zaten
Hatta son birkaç yılda internet üzerinden "para kazanma yolları" diye video çeken, çok çalışmanın çok para getireceğini söyleyenlerin neredeyse çoğu kirli işlerden, şansa bağlı olarak zengin olmuş tipler.
90% aile, ülke, fırsatlar, genetik
9.9% çaba ve çalışma
0.1% Olağanüstü yetenek
İnsanları geldiklere yere göre ayırsak herhalde buna benzer bir sonuç çıkar
-
özgür irade yok diyorsun yani hocam
-
yok, ama çaba ve çalışmaya bol keseden verdim yine. Özgür irade üzerine dğildi aslında demeye çalıştığım, kariyer anlamına geldikleri noktayı belirleyen faktorler olarak düşünürsen böyle çıkar. Eğitimde üstüne düştükleri yetenek, zeka falan 0.1% dir. Çok çalışma 9.9% fazla yüksek söyledik ama neyse, genelde doğduklarında, arkadaşın "kader" dediği noktada belirlenmiş oluyor çoğu şey.
Elindeki pasaportu sorduklarında, ama ben çalışkanım, zekiyim demeye çalışın bakalım işe yarıyor mu
-
ytü ehm hocam konularınız hep depresif 😶
Ok
%90 biraz abartı olmuş fakat aile-fırsatlar-genetik üçlüsü çok önemli bir yer kaplıyor hayatlarımızda. İyi bir ailede yetişmiş, maddî durumu elverişli insanların yaşantılarıyla bizimkisi asla bir değil. Çoğu kişi fark edemiyor maalesef. "Çok çalış bro" cümlesi herkes için geçerli değil
bu üçlüden sadece birinin bile olmamasının sonucu hayatta çok çabalasak bile çok başarılı olamayacağımız gerçeği çok üzücü.
çaba başarının görünen yüzü. çok koyuyor be
bunu yıldızda fark etmiştim ben. Şanslıysanız ne kadar kötü olursansız olun su akıp yolunu buluyor.
En Beğenilen Yanıtlar

evet işi herkes görüyor önemli olan kabullenebilmek. hayat adil değil ama adilmiş gibi yapmak sorun
hayat boktan olmasına rağmen değilmiş gibi yapmak şahsen beni rahatsız ediyor |
Benzer içerikler
- e devlette kayıt bulunamadi ne demek
- vitreolizis tedavisi olanlar yorumları
- ertan sinan şahin sıralama
- 345 tyt matematik çözümleri (pdf)
- pdf arkalı önlü yazdırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X