Şimdi Ara

ZENGİN OLMAK, PARAYA HÜKMETMEK İSTİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aylık en az 15 bin tl kazanmak istiyorum. Elit muhitlerde oturmak istiyorum. Üst tabakaya çıkıp acımasız bir kapitalist olmak istiyorum. Banka hesaplarımda milyon dolarlarım olsun istiyorum. Ülkenin en güçlü adamlarından biri olmak istiyorum. Zengin insanlarla oturup kalkmak istiyorum.

İstanbul'da yaşıyorum. Bazen Kartal, Pendik gibi yerlere işim düşüyor gidiyorum. Sokaklarında yürürken göğsüme ağrı giriyor ya ileride buralarda yaşamak zorunda kalırsam diye. En kötü Kadıköy ayarında bir yerde yaşamam lazım. Kartal ve Pendik gibi yerlerde yaşarsam asıl o zaman depresyona girerim. Kartal ve Kadıköy arası 20 km, hayat tarzı kültür zenginlik medeniyet vs. anlamında arası 5000 km.

Dünyada her yıl milyarlarca dolar banknotu basılıyor. Ben bu milyarlarca banknottan bir kaç milyonuna sahip olmadan ölmek istemiyorum. Bu birkaç milyon dolar banknota sahip olamamışsam hayatta bir şeyi becerememişimdir. Bu nedenle üreme hakkı elde edememişimdir. 10m dolarım olduğunda ilk işim çocuk (erkek) yapmak olacak ve ben bitiremezsem bile o bu paraları çatır çatır yiyecek. Param elaleme gitmeyecek. 1 milyon dolarım olmazsa çocuk yapmayı düşünmem bile. Kendimi kısırlaştırmayı düşünürüm, bırakın çocuk yapmayı. Bence 30 yaşını geçip 1m doları olmayanlar da kendilerini kısırlaştırmalı üreyip duruyorlar.

6. sınıftan beri zengin olmayı düşünüyorum. 6.sınıfta yaşıtlarım internet cafeye gidip oyun oynarken, ben nasıl bir şirket kurarım ve o şirketten elde ettiğim karla nasıl başka şirket kurar ya da satın alırım holding'e dönüşürüm bunları düşünüyordum. Lisede oyunculuk yapmayı düşündüm. İsim yaparsanız çok para var o işte. 1 2 de teklif geldi ama başarılı olacağımı düşünmedim, uğraşmadım.

Bu yazdıklarım için bana troll diyebilirsiniz, derseniz deyin banane. Fakir doğup, fakirliğini sorgulamadan çocuk yapanlardan mı olmak istiyorsunuz, olun banane.

Büromu Antalya'da açmak istiyorum. Baronun sitesinden şehirlerdeki avukat sayılarına baktım. Istanbul'da 33k, Ankara'da 12k, İzmir'de 6k, Antalya'da 3k avukat var. Nüfus/Avukat oranı olarak İstanbul daha yüksek ama o kadar avukat gözümü korkutuyor.

Okul bitince yüksek lisansa gerek var mıdır?

Zengin olmak için ne yapabilirim?

Araba manyağı bir insan değilim. Şöyle bir şey yeter. Avukat olduktan kaç sene sonra alırım bu arabayı?

ZENGİN OLMAK, PARAYA HÜKMETMEK İSTİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 17 Temmuz 2017; 23:18:43 >

• maraz alinin orta bacagini dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maraz alinin kopeginin dili hep dısardaydı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyada her yıl milyarlarca dolar banknotu basılıyor'dan sonrasını okumadım ve hukuk okuyan biri yazıyor bunu hemde.

Öyle olsa herkes hukuk okurdu,zenginliği meslek belirlemiyor çoğu zaman.
  • Avukat olduktan 1 sene sonra alırsın o arabayı inşallah dostum. Ama gözün çok aşırı yükseklerde. Hayal kırıklığına uğrama ihtimalin yüksek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    3 yıl önce açıldı
    Devasa ellere sahip olmak
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 15 bin TL'ye çok para gözüyle mi bakıyorsun sen? :D :D :D

Ayrıca alınma ama o kadar parayı dahi bir ömür boyunca kazanamayabilirsin (Şu anki kurla) ve bence avukat olmak için yeterli sağ duyun yok. İleride çok pişman olursun, bölümünü şimdiden bırak. Bunu da ciddi söylüyorum, sana olan düşmanlığımdan değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1M $ = 3.750.000TL (düz hesap) 3.750.000/15.000=250/12=22YIL

Kur farkı olmadan fotosentez yaparak aylık 15.000 kazanarak 1M$ biriktirmen 22 yıl sürecek ortalama aktif bakiye ömrün hukuk alanında 25-30 Yıl, sonrasında çöküyorsun akademisyen değilsen.... Özetle kurduğun hayalle yaptığın hesap arasında mantık yok.

Ayda 15K kazanırsın, 4 şirkete hukuki danışmanlık versen 6k yapar, bunlardan her yıl ortalama 2 dava gelir sırf vekalet ücreti kazansan yıllık 20k yapar aylık 1.5 k civarı düşer bu da 7.5K yapar.

-Murat Bey Burgu peynirin patent davasını kazanmak için tesadüfen bulduğu bir avukata 200K $ peşin ödedi, dava Hukuk Genel Kurulundan çıkan kararın dosyaya sunulmasıyla 3 ayda bitti-

7.500 üstüne 1 tane icra işi alsan çok olmasına meblağlar yüksek olmasına gerek yok; her gün 1 dosya kapatsan dosya başı 500tl kalsa -yani dosya sahibinin alacağı 5.000 civarı olması lazım- ayda 15.000 yapar

totalde aylık 22.500 ediyor.

Tabi sen bunları yeni öğrenirken köpekleyerek dosya kovalayan şirket kovalayan, siyaset yapan, araya adam sokan insanlar birbirini yercesine savaş veriyor...

Tavsiyem küçük şehirler, örn. Kırıkkale'den yeni mezun oldum, 4 büyük kurum var, Türk Telekom, Enerjisa, Kırgaz, Turkcell Global. sadece 1 tanesinin avukatı var; baro başkanı Enerjisa'nın avukatı. Diğer 3 kurum işini bilen adam için keklik avı gibi, bi avukat çıkar 1 gecede alır kurumu diğerleri de avcunu yalar.

Başkanın ofisinde günde 2 dosya kapanıyor 2K, sanırım 3-4 avukat 2 katiple çalışıyor, ceza dosyası filan da alıyor beraat ettiririm diye aldığı dosyalar 40-50K velhasıl Türkiye'de avukat olmak= wall streette trader olmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeblood6 -- 18 Temmuz 2017; 3:4:31 >

• İsmini verde davamızı felan sana vermeyelim para için karşı tarafla anlaşır bu beyler aman diyim düşman.... Ne

• Zengin adam Kadıköy gibi lağım kokan yerde mi yaşar vizyonsuz seni.
    Gider ağvaya, şileye, pendik'in üst taraflarındaki köylere, tuzlaya vs. çiftliğini yapar yaşar.
    Milyarlarca banknotu kim basıyor ya? Hadi bugün sana milyarlarca TL basalım o zaman 1 milyon tlye anca 1 ekmek alırsın oluşacak enflasyon sayesinde.
    Önemli olan okulu bitirmek diploma almak değil. Kendini geliştirip işinde iyi olman lazım. Sürekli değişime ve gelişime açık olman lazım. Bunları yapmadıktan sonra, 5 farklı fakülteden hukuk diploması alsan da en fazla bir büro açırır ömrün boyunca oturursun orda.
    Sana bir abi tavsiyesi vereyim, emeklemeden yürüyemezsin, yürümeden koşamazsın. Yavaş yavaş her şey, fazla yüksekten uçma, sert çakılırsın.

Selametle.

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeblood6

1M $ = 3.750.000TL (düz hesap) 3.750.000/15.000=250/12=22YIL

Kur farkı olmadan fotosentez yaparak aylık 15.000 kazanarak 1M$ biriktirmen 22 yıl sürecek ortalama aktif bakiye ömrün hukuk alanında 25-30 Yıl, sonrasında çöküyorsun akademisyen değilsen.... Özetle kurduğun hayalle yaptığın hesap arasında mantık yok.

Ayda 15K kazanırsın, 4 şirkete hukuki danışmanlık versen 6k yapar, bunlardan her yıl ortalama 2 dava gelir sırf vekalet ücreti kazansan yıllık 20k yapar aylık 1.5 k civarı düşer bu da 7.5K yapar.

-Murat Bey Burgu peynirin patent davasını kazanmak için tesadüfen bulduğu bir avukata 200K $ peşin ödedi, dava Hukuk Genel Kurulundan çıkan kararın dosyaya sunulmasıyla 3 ayda bitti-

7.500 üstüne 1 tane icra işi alsan çok olmasına meblağlar yüksek olmasına gerek yok; her gün 1 dosya kapatsan dosya başı 500tl kalsa -yani dosya sahibinin alacağı 5.000 civarı olması lazım- ayda 15.000 yapar

totalde aylık 22.500 ediyor.

Tabi sen bunları yeni öğrenirken köpekleyerek dosya kovalayan şirket kovalayan, siyaset yapan, araya adam sokan insanlar birbirini yercesine savaş veriyor...

Tavsiyem küçük şehirler, örn. Kırıkkale'den yeni mezun oldum, 4 büyük kurum var, Türk Telekom, Enerjisa, Kırgaz, Turkcell Global. sadece 1 tanesinin avukatı var; baro başkanı Enerjisa'nın avukatı. Diğer 3 kurum işini bilen adam için keklik avı gibi, bi avukat çıkar 1 gecede alır kurumu diğerleri de avcunu yalar.

Başkanın ofisinde günde 2 dosya kapanıyor 2K, sanırım 3-4 avukat 2 katiple çalışıyor, ceza dosyası filan da alıyor beraat ettiririm diye aldığı dosyalar 40-50K velhasıl Türkiye'de avukat olmak= wall streette trader olmak.

QapaQ

• Click. Tam senlik film

• Başka arzunuz.

• Kardeş çok takma yani hastalık olmuş sanki sende. Hayatta bişey başarmak illa zengin olmak demek değil. Ayrıca bu kadar hırs ilerde senide etkiler . Sana tek tavsiyem mesleğini kötüye kullanmaman rüşvete açık mesleklerden biri çünkü

• yorumlarla iyi tokatlamışlar hırslı avukat adayımızı
    Başka da vurmayın,hayalleriyle birlikte gömülecek adam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dynamic222 D kullanıcısına yanıt
    Avukat rüşvet alamaz ki. Yani rüşvet alacağı uygun koşullar yok ortada.

• Sánchez kullanıcısına yanıt
    Kendimi nasıl geliştiririm? İyi bir liseden mezunum İngilizcemi iyice ilerletmeye çalışıyorum. Başka bir dil daha öğrenmeli miyim?

• lifeblood6 L kullanıcısına yanıt
    Hocam Antalya'yı o yüzden belirledim. İstanbul'a göre baya küçük şehir. Kırıkkale'de istersem 50k kazanayım yaşamam orada.

• God of Cosmos G kullanıcısına yanıt
    Bana avukat olmak için sağduyun yok diyen adama bak 10 yıldır okulunu bitiremiyor. Az ye de kafan çalışsın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.