Şimdi Ara

Zengin olmak nasıl bir histir acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya şöyle başı meşgul büyük bir şirket adamı değil de, ne bileyim bir villası olan, bir arabaya 1-2 milyon tl verebilecek kadar zengin. kafası meşgul olmayacak kadar da vakti bol bir zengin.
    herkesin nesnelere vereceği mutluluk tepkisi farklıdır, böyleleri de muhtemelen kendisinden zenginler için aynı soruyu soruyodur. tamam bu işin tatmin kısmı, böylelerinin baya renkli bir hayatı var. merak etmem anormal depil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tezatlık var dediğinde. Zengin çok çalıştığı, başardığı için zengindir ve genelde hiç vakitleri olmaz. O paraları genelde zenginin çocukları yer vakit bol sorumluluk yok

• çoğu zenginde acaba @salabelo kadar pis fakir olmak nası bir histir diye merak ediyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 15 Mayıs 2020; 17:48:7 >
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    Sanatçı takımını esas aldım, aslında onların oyuncu kısmı aklımızın almayacağı derecede pis ve zor şartlarda çalılıyor ama bunların şarkıcı kısmısı için işler daha kolay oluyor, ya da instagram, youtube fenomenlerini esas alabiliriz.

• Senin Kafkas kafanı alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: salabelo

Senin Kafkas kafanı alırım
    Vlad tepees gibi kazığa oturturum seni kanınla banyo yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 14 Mayıs 2020; 18:14:43 >
  • Olr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zengine o hali normal geldiği için ekstra bir şey hissetmiyordur.

Önemli olan sürekli zenginliğe zenginlik katmak.

10 milyon doları olan birisi parasının yarısını kaybetse psikolojisi bozulur ama zengin olmayan birisine bu saçma gelir.

Her şey psikolojik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tavuk alınca seviniyorum refah seviyem çok düşük laptopum çöp oldu bilgisayar alamıyorum lolde 6 fps alıyorum bıktım.Keşke zenginliği tatsam da fakirliğin farkını anlasam.
  • Her şey para değil kanka ya, para önemli ama bazı şeyler var dünya paran olsa o kadar mutlu olamazsın : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

Tezatlık var dediğinde. Zengin çok çalıştığı, başardığı için zengindir ve genelde hiç vakitleri olmaz. O paraları genelde zenginin çocukları yer vakit bol sorumluluk yok
    mesela Britney Spears'i örnek alırsak, kadın 22-23 yaşındayken 150 milyon dolardan fazla serveti vardı.

o yaşında emekli olsa, gayet bol bol vakit ile hayatını yaşar.

yani boş vakti olan zengin de olur kendi çalışıp kazandığı halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 14 Mayıs 2020; 23:42:42 >
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    O kadar servet sahibi biri lükse alıştığı için emekli olsa o parayla geçinemezdi... Popçular topçular hariç kalıyor tabi ayrıca fikrimi sorarsan para isterim ama ün istemezdim. C.Ronaldo bir videosu var halk içine karışıp kahve içiyor, kahvesi bitene kadar 100 kişi fotoğraf çektirmeye geliyordu. Her günleri böyle geçiyor tanınmamak için kılıktan kılığa giriyorlar. Nişantaşında akaretlerde falan azıcık ünü olan birini görüyorum millet etrafında koşuyor fotoğraf çekiliyor. Yazık gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

O kadar servet sahibi biri lükse alıştığı için emekli olsa o parayla geçinemezdi... Popçular topçular hariç kalıyor tabi ayrıca fikrimi sorarsan para isterim ama ün istemezdim. C.Ronaldo bir videosu var halk içine karışıp kahve içiyor, kahvesi bitene kadar 100 kişi fotoğraf çektirmeye geliyordu. Her günleri böyle geçiyor tanınmamak için kılıktan kılığa giriyorlar. Nişantaşında akaretlerde falan azıcık ünü olan birini görüyorum millet etrafında koşuyor fotoğraf çekiliyor. Yazık gerçekten
    şöhretin bedeli. ama ben ünlü olup o duyguyu yaşamak isterdim.

mesela aşağıdaki fotolar kırmızı halı yada bir tören değil. britneyin normal markete, spora vb giderken çekilen anlar:

Zengin olmak nasıl bir histir acaba?

[simage]
    Gorsel rahatsiz edici icerik barindiriyor olabilirhttps://store.donanimhaber.com/1c/ae/74/1cae74bac78eb80ff1a9cef7a07bce27.jpg
    [/simage]

[simage]
    Gorsel rahatsiz edici icerik barindiriyor olabilirhttps://store.donanimhaber.com/83/08/3a/83083af5a8d4b754839a232156d3b1e3.jpg
    [/simage]

• pcdaly kullanıcısına yanıt
    Belki bir kere yaşamak isteyebilirsin ama böyle yaşamak zulüm olurdu. Chuck Palahniuk Gösteri Peygamberi okumanı tavsiye ediyorum dövüş kulubünün yazarı orada gözler önüne seriyor gösteri dünyasındakilerin yaşamını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 15 Mayıs 2020; 0:39:7 >
  • zengin olmadığım için bu hissi bilemeyeceğim, ama güzel bir şeydir heralde zenginsin borcun yok, geçim derdin yok, kira yok, kredi yok, düğün masrafı yok, iş stresi yok büyük ihtimalle işde onundur kendi işi ister gider ister gitmez güzel bir şeydir , istediği şeyi istediği zaman alır , bunun için maaşı beklemesine gerek yok bir kere her şeyi düşünmesiyle gerçekleştirmesi arası mesafe çok yakındır. bilmiyorum ama bana hep + + + yönleri geliyor.
  • Esas zenginlik;

Telefonuna koruyucu kılıf ev ekran camı takmamaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.