Şimdi Ara

Zengin olmak nasıl bir his?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, durumumuz o kadar kötü değil günümüzün şartlarına göre orta seviyeli bir aileyiz, hatta durumumuz orta seviyeye göre biraz daha iyi sayılabilir fakat kesinlikle zengin değiliz. Hep merak etmişimdir ben, acaba zengin olmak nasıl bir şeydir diye.

İstediğin her teknolojik aleti hiç para sıkıntısı çekmeden alma, istediğin yemeği istediğin zaman yiyebilme, ferrari arabalarına binmek, çok büyük bir şey almadıkça /ev, yat, yalı/ parayı hiç düşünmemek, istediğin zaman istediğin yere tatile gitmek, torpil yaptırtmak daha niceleri... Sağlıklı olup zengin olmaktan daha iyi bir şey var mıdır hayatta acaba? Sizde hiç merak ediyor musunuz arkadaşlar, aranızda böyle ultra-zenginler var mı?

• Çok güzel. Hergun porşeye biniyon, ata biniyon. Bazilarinada bindiriyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kramponcu -- 6 Ağustos 2014; 2:03:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ben de dusunuyorum mesela dusunsene suan canin sıkıldı ve atlayip ucaga yurtdışına gidebiliyorsun alisveris yapiyorsun falan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenginliğin gözümdeki tek farkı bedenen ve zihnen fazla yorulmaman ve başına gelebilecek hemen her şeyde daha fazla çare bulabilmen. Bunun dışında hayattan beklentiler açısından pek bir fark görülemeyeceğini düşünüyorum. Hele doğuştan zenginsen. Tabi ruh sağlığı açısından da zenginlik iyidir. Fakirim, belki ileride ben olmasam da çoluk çocuğum rahata kavuşur

Zenginlik hayata en az 1-0 galip başlamak demektir kısaca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kramponcu

Çok güzel. Hergun porşeye biniyon, ata biniyon. Bazilarinada bindiriyon

belirtili nesne eksik galiba, yanlis anlasilmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 6 Ağustos 2014; 2:03:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

quote:

Orijinalden alıntı: kramponcu

Çok güzel. Hergun porşeye biniyon, ata biniyon. Bazilarinada bindiriyon

belirtili nesne eksik galiba, yanlis anlasilmasin

Ekledim hocam uyariniz için teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumlara baktikca ben niye fakirim diye huzunlendim. Konuyu acanla ayni durumdayim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biride burgerking dukkanı aciyor. Neyse bu hayat gecici. Oteki dunyada ustunlugunu goster yeter.!

• bu gibi hayal unsurlarindan aciz(uygun kelime bulamadim . ) kalmak.
  • Bence orta hâlin biraz üstünde olmak daha iyi. Fazla malı ne yapıcaksın ki? Huzur getirmiyor sonuçta.

Çoluğuna çocuğuna da gereğinden fazlasını bırakmak çok mantıklıca değil bence. Çalışıp kendileri kazansın keratalar
  • çok çok zengin olup yiyip içip yatıyorsan mutlu olamazsın, çok zengin olsan bile her an heyecanlar yaşamalısın. yeni şeyler öğrenmelisin, yeni şeyler üretmelisin.
  • Çok zengin olsam nasıl bir duygu bende çok merak ediyorum. En çok ta birşey yer iken hesabı düşünmeden nasıl yemek yeyebildiklerini merak ediyorum

• Anlayamazsın

• Zenginligin sonsuzsa yani bahsettigin gibi (bu arada ferrari vs gorgusuz arabasidir) hayattan keyif alman mumkun degil, her seyi elde etmislik insani bosluga, olume goturur.

Bir amacin, hedefin olacak ki o hedefe ulasabilmek icin yasayasin.

• Zengin olsam ilk yapacağım şey kokorecciyi kapatmak sabaha kadar midye tava midye dolma kokorec

• zengin adamın burda işi ne neden buraya konu açıyorsun şuan büyük ihtimal gece klubünde akıyorlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teomaniaa

Zenginligin sonsuzsa yani bahsettigin gibi (bu arada ferrari vs gorgusuz arabasidir) hayattan keyif alman mumkun degil, her seyi elde etmislik insani bosluga, olume goturur.

E peki adamin hayali zengin olmaksa ?
    Pardon hedefi amaci zengin olmaksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hiroshima- -- 6 Ağustos 2014; 2:25:18 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

ben de dusunuyorum mesela dusunsene suan canin sıkıldı ve atlayip ucaga yurtdışına gidebiliyorsun alisveris yapiyorsun falan..

Ya aynen öyle sürekli miami los Angeles falan takılıyoruz şu filmlerin dışına çıkın artık öyle şeyler genelde yok

• Sakıp Sabancı: Koskoca Toyota fabrikam var, ama araba kullanacak bir oğlum yok!

Herşey sağlık. para dedigin ne ki?
    o da yemek yiyor sende, sonuçta ikinizde doyuyorsunuz
    tamam onemli ama cok ta degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 6 Ağustos 2014; 2:36:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

quote:

Orijinalden alıntı: Teomaniaa

Zenginligin sonsuzsa yani bahsettigin gibi (bu arada ferrari vs gorgusuz arabasidir) hayattan keyif alman mumkun degil, her seyi elde etmislik insani bosluga, olume goturur.

E peki adamin hayali zengin olmaksa ?
    Pardon hedefi amaci zengin olmaksa?

Zengin olmak amaciysa amacina ulasmak zaten o kadar kolay olmayacaktir, hele hele bahsedilen zenginlik bir yemege 1 milyon lira bahsis diye 200-300 bin lira vermekse zaten 0dan baslayan bir adamin 90 yasina kadar ugrasmasi lazim.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.