Şimdi Ara

Zengin Olma Yolunu Buldum [YOKARTIK]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler once acuna gidiyoruz diyoruzki beni işe almassan tv9 u kurarım rakibin olurum sonra o reddederse kanal d ye gidiyoruz diyoruzki beni ise almassan kanal j kurarım böyle böyle deniyoryz illaki biri ise alcak(tavsiyem samanyolu tvye gidip şamanyolunu kurarım diyin genelde ise böyle giriyolar bu daldakiler) sonra o tv kanalının haber düzenleyicilerinin yöneticisine gidip 1 yillik maaşimizi sıkıştırıcaz beni dünyanın 178. Zengini oldugu sanılan bir türk diye tanıtın ne is yaptigi bilinemeyen gizli biri diye haber yaptırcaz. Sonra hafif bi kitle edindikten sonra böyle oldugumuzu bilen herkes yalakalık yapcak bizde diycez şirketimizde toplantı yapıp katılanlara ticari hileler dagiticam (sonucta sayili zenginlerdenim)herkes zengin olcak giriş ücreti 5000₺ sonra o paralarla cidden şirket kurcaz ve bunları ise alcaz. Gittikce büyüyen şirketimiz icin bu sefer ayrı haber yaptiricaz diycezki sayili zengin is adami bu sefer büyük iş kurdu diye. Bedava işiniz oldu altınızda yüzlerce adam hepsi bedave Multimilyonerlige dogru gidiyoruz ama işi iyi seçin ;););)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Theydontcare

beyler once acuna gidiyoruz diyoruzki beni işe almassan tv9 u kurarım rakibin olurum sonra o reddederse kanal d ye gidiyoruz diyoruzki beni ise almassan kanal j kurarım böyle böyle deniyoryz illaki biri ise alcak(tavsiyem samanyolu tvye gidip şamanyolunu kurarım diyin genelde ise böyle giriyolar bu daldakiler) sonra o tv kanalının haber düzenleyicilerinin yöneticisine gidip 1 yillik maaşimizi sıkıştırıcaz beni dünyanın 178. Zengini oldugu sanılan bir türk diye tanıtın ne is yaptigi bilinemeyen gizli biri diye haber yaptırcaz. Sonra hafif bi kitle edindikten sonra böyle oldugumuzu bilen herkes yalakalık yapcak bizde diycez şirketimizde toplantı yapıp katılanlara ticari hileler dagiticam (sonucta sayili zenginlerdenim)herkes zengin olcak giriş ücreti 5000₺ sonra o paralarla cidden şirket kurcaz ve bunları ise alcaz. Gittikce büyüyen şirketimiz icin bu sefer ayrı haber yaptiricaz diycezki sayili zengin is adami bu sefer büyük iş kurdu diye. Bedava işiniz oldu altınızda yüzlerce adam hepsi bedave Multimilyonerlige dogru gidiyoruz ama işi iyi seçin ;););)

Bunlari tuvalette mi dusundun?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Fakerdan Bile Daha Fake'im Ben xDD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500 Liradan Zengin Olma Yolu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah akıl fikir versin

PSN: Sny_tr
    PS4
  • quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

Tv9 kurabilecek gücü olan bir adam neden iş arasın

Kanka eğlenmelik bişeyler yazdık işte herşeyi bu kadar ciddiyetle ele almasanız nasıl olur trolde mantık arıyorsun
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.