Şimdi Ara

Zengin Olma Projem(iz) - (Ali Karabulut - Güldürdün) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
25
Favori
15.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Zengin Olma Projem(iz) - (Ali Karabulut - Güldürdün)

(En Son Oy Tarihi: 21.5.2014)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lukolde

Manevi destek verebilirim ancak

Teşekkürler. Destekçimizin olması sevindiriyor beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coder0

unity3d biliyorum. isterseniz ben de katılabilirim.

Ekliyorum.
  • Hocam yaratıcı bi kişiliğe sahibim yardımcı olabilirim konu başlıkları verirsen eğer birşeyler sunarım sana
  • Hayal gücümün çok hatta fazla geniş olduğunu söylerler. Senarist olarak yardım edebilirim. Ayrıca iyi düzey İngilizce ve orta düzey Fransızca biliyorum. Dil işlerinde de yardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

Tekrardan merhabalar,
    Başlığı dikkat çekmek için böyle yazdım fakat asıl konuyla ilgisi yok mu, var. Detaylara madde madde geçelim.

Proje: Profesyonel oyun ya da animasyon filmi (yanlış okumadınız).

Proje İsmi: Belirlenecek

Projede Ne Yapılacak?: 100 ila 150 kişilik bir grup oluşturulacak ve belirlenen proje üzerinde çalışmaya başlanacak.

Proje Süreci Ne Kadar Sürecek?: Kararlaştırdığımız film veya oyun projesi; film için 5 ila 6 yıl, oyun için 4 ila 5 yıl.

Proje Aşamaları:
    Kağıt üstünde olan kısım:
    -Projenin ne olacağı belirlenecek.
    -Senaryo yaratılacak.
    -Senaryoya göre mekan yaratılacak.
    -Karakterler belirlenecek.
    -Kişilik özelliklerine göre çizimi yapılacak.

Bilgisayarda olan kısım:
    -Gerekli modellemeler oluşturulup renderlanacak.
    -Gerekli animasyonlar yapılacak.
    -Kodlamalar yapılacak.
    -Bir bütün olarak toplanacak.

Sözlü olan kısım:
    -Büyük şirketlerle iletişim kurup, proje gösterilecek ve sponsor aranacak. (Firmalara bizzat gidebilirim, problem değil.)

Geldik işin can alıcı kısmına.

Aranan Grup Elemanları (Oyun):

Senarist(ler): Yaratıcı ve yazmaya hevesli. Herhangi bir bilgisayar bilgisine gerek yok.
    Grafiker(ler): Yaratılan mekanları, karakterleri, herhangi bir çizim programı aracılığı ile bilgisayar dökecek ve diğer bölümlere aktaracak olan kişi. İngilizce bilmek zorunlu.
    Tasarımcı(lar): Yaratıcı, modelleme konusuna hakim, yoğun iş temposuna alışık. Üst düzey bilgisayar bilgisi ve İngilizce bilmek zorunlu.
    Kodlayıcı(lar): Ortaya çıkan sanatı yazılıma aktaracak olan kişi. İngilizce bilmek zorunlu.

Bu proje ciddi bir proje. Daha bir çok forumda konusu bulunmakta. Yavaş yavaş ekibi oluşturuyoruz. Burada da belki bize katılmak isteyen olabilir. Katılmak isteyenler özel mesaj atabilir veya yorum yazarsa ben ulaşabilirim kendilerine.

Teşekkürler.

Mail adresim: erenberik1@gmail.com

Edit: Mail eklendi.

Senarist Adayları

einsteinwashere
    iamburak
    NeroEM9
    darbelematkap
    Nipalensis
    Kızıl_Şaman
    mecnunevleniyo
    Artyom33
    CriminaLDamage
    |M|N|Ç|
    arda_xl
    TomBombadilo
    DemirAtlıAdam
    SerseriBeyefendi
    ekmek arası sakız
    Gregor Mendel
    The Elder Scrolls
    orkinos.avi
    Geoten37
    BÜYÜK KONUŞAN ADAM
    yiğit_K
    TheDamned
    naberl
    gsliyim
    aktwitter
    Ozolua
    gıcık adam
    ParadoxTR
    SanMarinoSabrisi
    QSMANLI
    MrDissident
    DeathDice

Grafiker Adayları

GarethEmery
    SellYourSoul
    bamyalamus
    M.Guray
    _bluescream_
    _LeBron_

Tasarımcı Adayları

modifci
    ..UnReaL..
    Rindaman

Coder Adayları

ERKUTCN
    LuNaTiC23231
    fishkopf
    modifci
    fishkopf
    erdy232
    coder0

Takım Kaptan Adayı

NikiDef

Manevi Destek

Kerkele

ÖNEMLİ NOT: Yukarıdaki kişiler tamamen gönüllü olarak hizmette bulunacaktırlar. Kabul etmeyen, istemeyen bildirirse sevinirim. Gerekli ve detaylı açıklama yapılacak.

Grafikerlerin İlk İşi

DH için imza yapımı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra lütfen mail atınız. En iyi olanı seçeceğiz.

Hocam başlığı oyle yazsaydın keşke bende o yüzden girmiyordum. Oyun kulağa daha hoş geliyor bende oyun yapıyorum tek başıma oyun filmden daha çok tutar filmi izler kapatırsın ancak oyunu tekrar oynarsın veya multiplayer eklersın oyun yapmanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx
    ...

Öneriniz için teşekkürler.

@Sosisli Süt ve @Mekanik61 senarist olarak eklendi.
  • Ayrıca film olmasını öneriyorum ben.filmler her zaman daha kesintisiz ve heyecanlı olur.oyun yapmak çok kasvetli,çok emek isteyen bir iş.

aylık 15-20 dk lik bölümler halinde olan bir dizi de uygun bana göre.youtube da fark ediliyor bu tarz şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Ayrıca film olmasını öneriyorum ben.filmler her zaman daha kesintisiz ve heyecanlı olur.oyun yapmak çok kasvetli,çok emek isteyen bir iş.

aylık 15-20 dk lik bölümler halinde olan bir dizi de uygun bana göre.youtube da fark ediliyor bu tarz şeyler.

Diğer forumlardaki anketlerle beraber karar vereceğiz ortalama alıp. Hepsine oyun önde gidiyor.
  • quote:

quote:

Ayrıca film olmasını öneriyorum ben.filmler her zaman daha kesintisiz ve heyecanlı olur.oyun yapmak çok kasvetli,çok emek isteyen bir iş.

Diğer forumlardaki anketlerle beraber karar vereceğiz ortalama alıp. Hepsine oyun önde gidiyor.

ben yinede animasyon film-dizi seçiyorum.burada yapacağımız oyun büyük ses getirmez fakat youtube da aylık yayınlanan güzel kurgulu bir animasyon filmi para bile kazandırabilir.hatta fark edilebiliriz.
  • quote:

quote:

quote:

ben yinede animasyon film-dizi seçiyorum.burada yapacağımız oyun büyük ses getirmez fakat youtube da aylık yayınlanan güzel kurgulu bir animasyon filmi para bile kazandırabilir.hatta fark edilebiliriz.

İsteklere göre bakacağız artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

Programcıyım, çeşitli projelerde faaliyette bulundum programlama, senaryo, tercümede yardım edebilirim

Erdoğan benimle çalıştı öneririm bir can barı yaptı adam vs. Sonra proje yattı. O değilde hocam böyle aramayın önce oyunu hangi motor ile yapıcağınıza karar verin ona göre coder arayın. Her motorun dili farklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

Programcıyım, çeşitli projelerde faaliyette bulundum programlama, senaryo, tercümede yardım edebilirim

Erdoğan benimle çalıştı öneririm bir can barı yaptı adam vs. Sonra proje yattı. O değilde hocam böyle aramayın önce oyunu hangi motor ile yapıcağınıza karar verin ona göre coder arayın. Her motorun dili farklıdır.

UDK kullanmayı düşünüyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

+1 İyi bir kadroyla çok kaliteli animasyonlar çıkabilir.Ve dediğiniz gibi fark edilme ihtimalimiz daha yüksek.Bir sürü film festivali var animasyon kategorisinde ödül veren.Ama oyun maalesef daha zor

• animasyondan hayır gelmez. olsa olsa ios ve android için küçük ama eğlenceli oyun yapılabilir. Çıtayı çok yüksek tutmayın. Zaman uzayınca bu grup 2 haftada dağılır.

küçük bir proje ile başlamak lazım benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

animasyondan hayır gelmez. olsa olsa ios ve android için küçük ama eğlenceli oyun yapılabilir. Çıtayı çok yüksek tutmayın. Zaman uzayınca bu grup 2 haftada dağılır.

Sözleşme imzalattıracağım çalışmak isteyenlere. Öyle yok ben çıkıyom, yok şöyle, yok böyle yok, iş başladıktan sonra.
  • quote:

quote:

animasyondan hayır gelmez. olsa olsa ios ve android için küçük ama eğlenceli oyun yapılabilir. Çıtayı çok yüksek tutmayın. Zaman uzayınca bu grup 2 haftada dağılır.

Sözleşme imzalattıracağım çalışmak isteyenlere. Öyle yok ben çıkıyom, yok şöyle, yok böyle yok, iş başladıktan sonra.

kaç para vereceksin?
  • quote:

quote:

Peki bu sözleşmenin yasal geçerliliği olacak mı?

• quote:

quote:

quote:

kaç para vereceksin?

Sanırım ana mesajda ki önemli not kısmını okumadınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

quote:

Peki bu sözleşmenin yasal geçerliliği olacak mı?

Evet olacak.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.