Şimdi Ara

Zengin Olma Projem(iz) - (Ali Karabulut - Güldürdün) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
25
Favori
15.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Zengin Olma Projem(iz) - (Ali Karabulut - Güldürdün)

(En Son Oy Tarihi: 21.5.2014)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz yaz senarist
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

quote:

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

quote:

quote:

quote:

Senarist olarak ekle hocam.Ufkum geniştir farklı birşeyler ortaya koymakta yardımcı olabilirim.Ayrıca böyle bir projeyi düşünmen bile güzel birşey.Her ne kadar gerçekleşeceğine forumdakilerin çoğu inanmasalar da sonuna kadar arkandayım, boş boş oturmaktan iyidir.

CEO'sun sen.

daha ilk günden terfi aldım hadi hayırlısı, bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak

Şaka bir yana desteğin için teşekkürler.

Rica ederim lafı mı olur.Zaten en büyük alevler bile küçük bir kibriti çakmayla başlar.Önemli olan o kibriti çakmaktır.Buradakilerin çoğu sanıyor ki hemen başlar başlamaz call of duty nfs falan yapılacak.En ufak bir mobil program fikri bile belki ilerde nfs cod türü oyunları yapabilecek kapasiteye ulaşılmasında başlangıç olabilir.

Ayrıca: Bu akşam ek olarak detaylı bir açıklama yapılacak.

• Ana mesajın en altına önemli bir açıklama yapılmıştır. Gerekli kişilerin bakması rica olunur.

Teşekkürler.
  • Senarist de olurum coder da olurum tasarımcı da olurum ne iş varsa yaparım abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Senarist de olurum coder da olurum tasarımcı da olurum ne iş varsa yaparım abi

Ciddi iseniz listeye ekleyebilirim.
  • quote:

quote:

Ciddiyim hocam inşallah daha önce bu forumda açılan binlerce proje gibi silinip gitmez
  • quote:

quote:

quote:

Ciddiyim hocam inşallah daha önce bu forumda açılan binlerce proje gibi silinip gitmez

Coder ve tasarımcı adayı olarak ekliyorum.

Mail atarsanız sevinirim.

• Eren'le zaten konuşmuştum az önce Senarist olarak büyük rol oynamak istiyorum bu projede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandFactor

Eren'le zaten konuşmuştum az önce Senarist olarak büyük rol oynamak istiyorum bu projede.

• Bence boyle birsey zor ama imkansiz degil malesef bir niteligim yok( aslinda iyi cizim yaparim ama kagit ustune karikatur falan ki burada benden kat kat iyi cizerler oldugunu dusunuyorum ) fakat yapilabilinir bir proje arkanizdayim beni manevi destek kismina yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: KerKele

Bence boyle birsey zor ama imkansiz degil malesef bir niteligim yok( aslinda iyi cizim yaparim ama kagit ustune karikatur falan ki burada benden kat kat iyi cizerler oldugunu dusunuyorum ) fakat yapilabilinir bir proje arkanizdayim beni manevi destek kismina yaz

Tamamdır.
  • senaristlik yapabilirim ama bilgisayar kısmı yok zevkli olabilir
  • valla tam inceleyemedim bi ara zamnım olunca bakıcam ama yaz beni de tasarımcı. bi iki çalışmam var şurda bakabilirisin istersen

http://www.r10.net/ucretli-tasarim-isleri/885854-decube-digital-3d-tasarim-ve-animasyon.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

valla tam inceleyemedim bi ara zamnım olunca bakıcam ama yaz beni de tasarımcı. bi iki çalışmam var şurda bakabilirisin istersen

http://www.r10.net/ucretli-tasarim-isleri/885854-decube-digital-3d-tasarim-ve-animasyon.html

Ekledim hocam. Ayrıca r10.net nickim: JecQuanty

Ulaşabilirsiniz.
  • Umarım başarırsınız fakat o kadar kolay bir iş değil Her oyunun birer yönetmeni vardır tıpkı filmlerdeki gibi God of war 3 ün yapım aşamasını seyrettiyseniz görebilirsiniz. Yönetmene ihtiyaç duyarsanız yardımda bulunabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YB)

Umarım başarırsınız fakat o kadar kolay bir iş değil Her oyunun birer yönetmeni vardır tıpkı filmlerdeki gibi God of war 3 ün yapım aşamasını seyrettiyseniz görebilirsiniz. Yönetmene ihtiyaç duyarsanız yardımda bulunabilirim.

Teşekkürler öneriniz için. Dikkate alacağıma emin olabilirsiniz.
  • Senaryo konusunda deneyimli sayılırım.Kendi çapımda tecrübelerim var kısa film senaryosu yazıyorum.Beni de listeye eklerseniz yardımcı olabilirim.

• umarım havada kalmaz bu proje :) forumda bu kadar nimet varken, pee neleri yaparız da ilk ateşi yapmak gerekiyor, aslında forumda var tek başına ufak oyunlar yapanlar onlarında yardımını almak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

umarım havada kalmaz bu proje :) forumda bu kadar nimet varken, pee neleri yaparız da ilk ateşi yapmak gerekiyor, aslında forumda var tek başına ufak oyunlar yapanlar onlarında yardımını almak lazım.

Link alabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.