Şimdi Ara

Zengin Olma Projem(iz) - (Ali Karabulut - Güldürdün) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
578
Cevap
25
Favori
15.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Zengin Olma Projem(iz) - (Ali Karabulut - Güldürdün)

(En Son Oy Tarihi: 21.5.2014)
Giriş

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

umarım havada kalmaz bu proje :) forumda bu kadar nimet varken, pee neleri yaparız da ilk ateşi yapmak gerekiyor, aslında forumda var tek başına ufak oyunlar yapanlar onlarında yardımını almak lazım.

Link alabilir miyim?

eski konulara bakınayım bulurum baya olduydu o konuyu göreli
    ocean3d di sanıyım yada oceancity mi ne

forumda oyun motorları ile ugraşan arkadaşlarda var yani crengine olsun unreal felan olsun

konunun reklamının ıyı yapılması ve sürekli güncel ttulması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 27 Mart 2013; 20:40:34 >

• quote:

quote:

quote:

umarım havada kalmaz bu proje :) forumda bu kadar nimet varken, pee neleri yaparız da ilk ateşi yapmak gerekiyor, aslında forumda var tek başına ufak oyunlar yapanlar onlarında yardımını almak lazım.

Link alabilir miyim?

Teşekkürler, bulursanız sevinirim :)
  • fazla vaktim yok o yüzden oyun yaparsanız deneme işini üstlenebilirim günde 1 saat kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

forumda oyun motorları ile ugraşan arkadaşlarda var yani crengine olsun unreal felan olsun

konunun reklamının ıyı yapılması ve sürekli güncel ttulması lazım

Onlara ulaşabilirsem çok iyi olur.

Evet ayrıca sürekli güncel tutmaya çalışıyorum :) Bunun gibi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equaties -- 27 Mart 2013; 20:46:30 >
  • waay beğendim ama anca senarist olurum yazacağım senaryoda nasıl olur(lise 3 öğrencisi)

• quote:

Orijinalden alıntı: brspower

waay beğendim ama anca senarist olurum yazacağım senaryoda nasıl olur(lise 3 öğrencisi)

Manevi desteği esirgemeyiniz.
  • Senariste ekle.

• Ben de bütün emeği geçecekleri ''Gönülden'' destekliyorum.Sonuçta küçük düşünen arkadaşlar olacaktır ama bir noktada herkes inanır ve gerekli özveriyi gösterirse ortaya güzel bir şey çıkacaktır ve vakti geldiğinde herkes paydan hakkını alacaktır diye düşünüyorum , umarım başarırsınız...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brspower

waay beğendim ama anca senarist olurum yazacağım senaryoda nasıl olur(lise 3 öğrencisi)

Manevi desteği esirgemeyiniz.

elbette proje güzel

• quote:

...

En kısa sürede bulacağım onları. sayfa başına editle bir imza oluşturalım gönüllü olanlar imzasına koysun ki konu hem güncel olur hem yeni kişiler bulmak kolay olur. birde konulardaki kişilerin imzalarına bakmak lazım aklımda kalan bir imza var adam amateur cryengine developer yazmış mesela bunun gibi şeylere dikkat etmek lazım :)

sen bir tane imza oluştur güzelinden :) hadi programcıların ilk işi hayırlı ugurlu olsun

fist mission: create a signature

• ben 3d animatörüm bana 1 unity bilen olsa bir tane de modelci gerisi tamamdır.
  • quote:

quote:

...

En kısa sürede bulacağım onları. sayfa başına editle bir imza oluşturalım gönüllü olanlar imzasına koysun ki konu hem güncel olur hem yeni kişiler bulmak kolay olur. birde konulardaki kişilerin imzalarına bakmak lazım aklımda kalan bir imza var adam amateur cryengine developer yazmış mesela bunun gibi şeylere dikkat etmek lazım :)

sen bir tane imza oluştur güzelinden :) hadi programcıların ilk işi hayırlı ugurlu olsun

fist mission: create a signature

Teşekkür ederim. Evet aklımda. İmza oluşturacağım. Hatta yakında, projeye karar verdikten sonra, şirketimizin ismini de forum ahalisiyle beraber seçeceğiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

ben 3d animatörüm bana 1 unity bilen olsa bir tane de modelci gerisi tamamdır.

Ekliyorum o zaman sizi de.
  • quote:

quote:

unity bilen, story board çizebilen, generalist (model bilen) şahsiyetler lazım. Tabi unreal engine de olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

unity bilen, story board çizebilen, generalist (model bilen) şahsiyetler lazım. Tabi unreal engine de olabilir.

Örnek çalışmanız var mı?
  • Grafikerlerin ilk ufak işi verildi.
  • unity3d biliyorum. isterseniz ben de katılabilirim.
  • Yavaşça oyun sektörünü inceleyen biri olarak giderek kötüye gittiğini söylemek isterim.

Eğer Türk yapımcılar olacaksa ve bu Türk işi bir proje olacaksa, kesinlikle animasyon olmalı. Hem daha fazla insana hitap etmiş oluruz, hem de daha başarılı bir yapım ortaya çıkarabiliriz.

Crysis III'ü oynarken, sıkıntıdan patladım. En basitinden bir örnek, Türk yapımcılar olduğu halde profesyonel bir çabanın eseri olan bir oyun bile sıkabiliyor ve reklamı o kadar iyi yapılmadı eskiye göre.

Kafası olan animasyonu seçer ülkemizde. Benden demesi...
  • Tamamen gaz verme amacıyla buurdayım hadi aslanlarım yürüyün!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Yavaşça oyun sektörünü inceleyen biri olarak giderek kötüye gittiğini söylemek isterim.

Eğer Türk yapımcılar olacaksa ve bu Türk işi bir proje olacaksa, kesinlikle animasyon olmalı. Hem daha fazla insana hitap etmiş oluruz, hem de daha başarılı bir yapım ortaya çıkarabiliriz.

Crysis III'ü oynarken, sıkıntıdan patladım. En basitinden bir örnek, Türk yapımcılar olduğu halde profesyonel bir çabanın eseri olan bir oyun bile sıkabiliyor ve reklamı o kadar iyi yapılmadı eskiye göre.

Kafası olan animasyonu seçer ülkemizde. Benden demesi...

Çıktısını aldım, duvara astım (ciddiyim). Öneriniz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.