Şimdi Ara

Zengin Olma Projem(iz) - (Ali Karabulut - Güldürdün) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
25
Favori
15.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

Zengin Olma Projem(iz) - (Ali Karabulut - Güldürdün)

(En Son Oy Tarihi: 21.5.2014)
Giriş
  • bence en büyük sorun, gönüllü olacakların gün içindeki ilk işlerinin bu olmamasıdır. kendimden örnek vereyim dersaneye gidiyorum sınava hazırlanıyorum, gün içimceki 1ci öncelikli iş olmayacak bu başka arakadşlar içinde geçerli olur işi olan var vs vs uzar gider.

baltalayan arkadaşlar heralde bir crysis 4 mw4 felan yapacagımızı sanıyor, açık olmak gerekirse o kadar profosyonel olamayız çoğumuzun oyun tecrübesi yok. ancak bu işi bilenlere yardımcı olabiliriz ben bir karakter modelleme yada ileri animasyon bilmiyorum ama rhinoda kendimce gemiler çizebiliyorum azda olsa 3d tecrubem var, belki bi karakteri tamamiyle modelleyemesem bile işin ucundan tutarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

bence en büyük sorun, gönüllü olacakların gün içindeki ilk işlerinin bu olmamasıdır. kendimden örnek vereyim dersaneye gidiyorum sınava hazırlanıyorum, gün içimceki 1ci öncelikli iş olmayacak bu başka arakadşlar içinde geçerli olur işi olan var vs vs uzar gider.

baltalayan arkadaşlar heralde bir crysis 4 mw4 felan yapacagımızı sanıyor, açık olmak gerekirse o kadar profosyonel olamayız çoğumuzun oyun tecrübesi yok. ancak bu işi bilenlere yardımcı olabiliriz ben bir karakter modelleme yada ileri animasyon bilmiyorum ama rhinoda kendimce gemiler çizebiliyorum azda olsa 3d tecrubem var, belki bi karakteri tamamiyle modelleyemesem bile işin ucundan tutarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• senarist
  • Korku oyunu yapın bence bu sıralar ilgi çok. Indie oyunlar bile baya tutuyo.Pewds toby ksi falan da oynarsa tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doruk.

Kod kısmında patlarsınız gibime geliyor.
    Karakter modellemesi değilde daha çok çevre öğelerini modelleyebiliyorum. Belki bir faydamız dokunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 28 Mart 2013; 15:41:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

Korku oyunu yapın bence bu sıralar ilgi çok. Indie oyunlar bile baya tutuyo.Pewds toby ksi falan da oynarsa tamamdır.

garry modsun scary mapları bile na kadar ilgi çekti. onlara dağıtmak lazım oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

quote:

bence en büyük sorun, gönüllü olacakların gün içindeki ilk işlerinin bu olmamasıdır. kendimden örnek vereyim dersaneye gidiyorum sınava hazırlanıyorum, gün içimceki 1ci öncelikli iş olmayacak bu başka arakadşlar içinde geçerli olur işi olan var vs vs uzar gider.

Eğer motor olarak unity 3d kullanırsanız elimden geldiğince yardım ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

quote:

quote:

Eğer motor olarak unity 3d kullanırsanız elimden geldiğince yardım ederim.

UDK olacak.

• quote:

Üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

Karakter modellemesi değilde daha çok çevre öğelerini modelleyebiliyorum. Belki bir faydamız dokunabilir.

Tasarımcı olarak ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

Arkadaşlar UçanTekmeAtanFare ile konuştum, WhatsApp grubu kurdum, coderlar CODER numaram, grafikerler GRAFİKER numaram, tasarımcılar TASARIMCI numaran diye bana numaralarını atsın hepsine özel konuşma odası açıyorum

Son olarak UDK kullanmaya karar verdik değil mi?
  • Benim adımı seninkinin yanına yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Bronson

Benim adımı seninkinin yanına yaz

Sen, Halkla İliskiler Mudurusun Osman

• quote:

oyunu oynayıp eksiklikleri filan söylerim benide ekleyin listede. çok iyi görürüm eksiklikleri :) böylece oyun ortaya çıktığında daha iyi olur. kod-grafik anlamam pek. senaryoda yardımcı olabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KükenmezTalem

quote:

oyunu oynayıp eksiklikleri filan söylerim benide ekleyin listede. çok iyi görürüm eksiklikleri :) böylece oyun ortaya çıktığında daha iyi olur. kod-grafik anlamam pek. senaryoda yardımcı olabilirim :)

Tester sonraki asama.

• Hocam ben hala ilk önce kısa metraj bir 4-5 dk lik aniamsyon filmi yapılsın diyorum.oyun işi çok karmaşık ve bizi sınırlandıran bir şey.istenilen atmosfer verilmezse fiyasko olur.fakat animasyon filmde herşey istediğimiz gibi olur.
  • Ekle hocam grafikci olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Hocam ben hala ilk önce kısa metraj bir 4-5 dk lik aniamsyon filmi yapılsın diyorum.oyun işi çok karmaşık ve bizi sınırlandıran bir şey.istenilen atmosfer verilmezse fiyasko olur.fakat animasyon filmde herşey istediğimiz gibi olur.

Animasyon filmi yapılabilir evet. Forumda ki "Yapamazsınız olum." diyenleri susturmak için. Bu animasyon filminin Proje Ekip Yöneticisi olup sorumluluğu alacaksan yapabilirz 10 dk lık bir animasyon.
  • senaryoda yardımcı olabilirim sanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Hocam ben hala ilk önce kısa metraj bir 4-5 dk lik aniamsyon filmi yapılsın diyorum.oyun işi çok karmaşık ve bizi sınırlandıran bir şey.istenilen atmosfer verilmezse fiyasko olur.fakat animasyon filmde herşey istediğimiz gibi olur.

Animasyon filmi yapılabilir evet. Forumda ki "Yapamazsınız olum." diyenleri susturmak için. Bu animasyon filminin Proje Ekip Yöneticisi olup sorumluluğu alacaksan yapabilirz 10 dk lık bir animasyon.

hocam ben karakter tasarlayan,mekanı ortamı tasarlayan anlayacağın çizimleri yapan biri olarak kalmak istiyorum.diğer türlü elime yüzüme bulaştırırım.senarist arkadaşlardan kısa bir senaryo alırsan 3-4 dakikalık deneme için yapılacak bir çalışma,senaryoya göre bir şeyler çizerim.

çizim için her zaman uygunum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.