Şimdi Ara

Zengin Olma Projem(iz) - (Ali Karabulut - Güldürdün) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
25
Favori
15.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

Zengin Olma Projem(iz) - (Ali Karabulut - Güldürdün)

(En Son Oy Tarihi: 21.5.2014)
Giriş

Orijinalden alıntı: erdy232

quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

quote:

Programcıyım, çeşitli projelerde faaliyette bulundum programlama, senaryo, tercümede yardım edebilirim

Erdoğan benimle çalıştı öneririm bir can barı yaptı adam vs. Sonra proje yattı. O değilde hocam böyle aramayın önce oyunu hangi motor ile yapıcağınıza karar verin ona göre coder arayın. Her motorun dili farklıdır.

Olm orda pc bozulmuştu Onur da iyi adamdır, modellemede iyidir
    Daha sonra Türk askeri oyunundan falan teklif geldi bana

Vaay eee şimdi ne yapıyorsun var mi oyun falan sen 2d yapıyordun hala videosu var bende attığın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok crysis
  • Görsel Efektte ve Post Prodüksiyonda Yardımcı Olabilirim

Veya Oyun Soundtracklarda da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOORAD -- 28 Mart 2013; 1:47:55 >
  • Bende manevi destek için adayım kim bilir daha sonra coder için aday olurum
  • Hukukçu lazımsa yardımcı olabilirim , öğrenciyim gerçi ama tanıdıklar hocalar vasıtasıyla her türlü bağlantıyı sağlayabilirim . projeye böyle bir destek olursa her türlü gelirim.
  • Senarist yaz hocam.

• PC ye gecince bakicam detaylica. Destek ve kostek olanlara tesekkurler.

• Herkes bizden Cod gibi bi oyun bekliyo herhalde arkadaşlar önemli olan oyunun grafikleri değildir kişiye verdiği zevktir bakın Minecrafta dünyada milyonlarca insanı bilgisayara kitliyo ve berbat bir grafiğe sahip neden bizde öyle birşey yapamayalımki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Killer.

Herkes bizden Cod gibi bi oyun bekliyo herhalde arkadaşlar önemli olan oyunun grafikleri değildir kişiye verdiği zevktir bakın Minecrafta dünyada milyonlarca insanı bilgisayara kitliyo ve berbat bir grafiğe sahip neden bizde öyle birşey yapamayalımki.

• Amedrayı koy başa :D
  • manevi destek verebilirim digerleri elimden gelmez

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Programcıyım, çeşitli projelerde faaliyette bulundum programlama, senaryo, tercümede yardım edebilirim

Erdoğan benimle çalıştı öneririm bir can barı yaptı adam vs. Sonra proje yattı. O değilde hocam böyle aramayın önce oyunu hangi motor ile yapıcağınıza karar verin ona göre coder arayın. Her motorun dili farklıdır.

Olm orda pc bozulmuştu Onur da iyi adamdır, modellemede iyidir
    Daha sonra Türk askeri oyunundan falan teklif geldi bana

Vaay eee şimdi ne yapıyorsun var mi oyun falan sen 2d yapıyordun hala videosu var bende attığın.

Derslerden falan bakamıyorum o 2D oyun da bir hatadan dolayı silindi

Hahaha Allah belanı be çocuk nedir bu hatalardan çektiğimiz bende şuan oyuna menü yapıyorum. Derslere baka baka.

• Kod kısmında patlarsınız gibime geliyor.
  • Film izleyici yaz beni de , bide oyun oynayıcı olarak yaz. ama bunların hepsini kendi evimde yaparım home office, freelance çalışırım maaş olarak da patlamış mısır gönderebilirsiniz

Yukarıdakiler şaka, Umarım böyle güzel bir girişimcilik güzel bir sonuçla tamamlanır. Burada gönüllü olacak arkadaşları tebrik ediyorum. Meşakatli bir iş, Umarım başarılı olacaksınız. Ama sabır ve özveri şart. 5-6 yıl kimse bunla uğraşmak istemez profesyonel işi olmadıkça... o yüzden biraz yatar gibime geliyor. zira kaliteli oyunlar bile profesyonel kadroyla 5-6 senede çıkıyor. buradaki arkadaşların hiçbirinin tecrübesi yok...
  • bazıları forumdan organize olup oyun yapma ile alay geçiyor fakat unutulmasın ki google'da, araba garajında yapıldı.
    belki burada organize olunur, daha sonra iş büyür, buluşmalar ayarlanır .. vs.

Her hayalin %1 de olsa gerçekleşme ihtimali vardır. Sizde bu ihtimalin hatrına, KÖSTEK DEĞİL, DESTEK OLUN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumura Uğrayamayan Adam -- 28 Mart 2013; 10:10:51 >
  • Kullanılan programlar ne mesela modelleme ile ilgili ?
  • Senarist ben de yazılmak istiyorum. Elimde hali hazırda iyi bir oyun veya animasyon film olabileceğini düşündüğüm senaryom var. 3 sene uğraştım üzerinde ve özellikle film için uygun olacağını düşünüyorum. Eminim çok daha iyi yazanlar da vardır ama ben de heyecanlı bir senaryo yazdığımı ve tutulacağını düşünüyorum.

Şu an mobildeyim akşam daha ayrıntılı bakacağım konuya. Ama gerçekten çok güzel düşünülmüş bi proje.

• PC ye gecince tum herkese cevap verecegim.

• Grafiker adayi olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

Grafiker adayi olabilirim.

Eve gidince ekleyecegim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.