Şimdi Ara

Zengin değilseniz çocuk yapmayın beyler.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
5
Favori
7.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya olum insan vahşi bir hayvandır eskiden kendi avını barınmanı kendin yapmak zorundaydın bu yüzden insan ömrü kısaydı şimdi millet zenginlikten bahsediyor yani insanın dogasına aykırı birkere kendin mücadele edemezsen ölürsün.. Şimdi bir şekilde insanlar hayatta kalıyor öyle veya böyle

Düşünsene bir aslan kendi yavrusu yaparken açmıyım neyim diye düşünücek çok saçma şeyler..
  • aynen katılıyorum dostum eklemek istediğim noktalar da var

cezaevindek insanların o suçları işlemelerinin en önemli sebeplerinden birisi de anne babalarından yeterli sevgi şefkat alamamış toplumdan bir fiil soyutlanmış insanlardır.

bilmiyorum ben de bu hayattan memnun değilim kendi evebeylerimden de memnun değilim üniversite öğrencisiolarak bu zamana kadar çalışıp kendi paramı kazanamadıgım için daha da pişmanım.ailem fakir değil aylık giderlerimizde aşırı tutan bir harcama yok gayet iyi bir gelirimiz var halbuki ancak bugun yeni bir ceket istedim (maksimum 100 tl olsun oyle pahalı bir şey de almıyoruz) 2 ay sonraya müddet verdi neden dersen çok ihtiyac olmayan büyük tutarlı taksitli harcamalara girip duruyorlar bir borç bitiyor bir daha borca giriyorlar hatta daha sonra alacakları şeyleri bile düşünüyorken bir ceket istemem yüzünden aşağılandım bilmiyorum keşke istemeseydim bir ceket alacak kadar değer verilmediğimi de bugun öğrendi üniversite bitince konuşmayı dahi düşünmüyorum

• Türkiye'de bu böyle yurt dışında refahı yüksk ülkede adam asgari ücret alsa bile rahatça yaşıyor, bizim gibi 3 dünya ülkeleri asgari ücretle bile geçinemiyor.

• Gecenin bu saatinde ufaklığın uyumasını bekliyorum. Benim için aşkın mutluluğun tanımı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer yaparsam 1 çocuk yapıp bütün imkanlarımla yetiştirmek olur. 3 çocuk yapıp hepsine pazar malı almak istemem.
    zaten açlık sınırı 5.000tl olmuş.Milletvekili olmaz ise mühendis, üst düzey doktor vs. bile o parayı zor görüyor.

Bu ülkede okuyup mühendis olan bile montaj sanayinin başında duruyor, avrupalıların yapmak istemediği, çalışmak istemediği eski püskü makinelerden sorumlu olacak.
  • Ulkenin yuzde 50 si turbanlidan çocuk firtlattirmak disind a vasfi yok

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.