Şimdi Ara

Zengin çocukları hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alayında da boy, kilo, fizik, tip var
    Neden hepsinin adı furkancan, berkcan, mertcan? Ne olm bu Canlarla alıp veremedikleri bunların?

Alayının giyim, kuşam, bindikleri araba, kullandıkları telefon, takıldıkları kızlar?

Özelliği ne la bunların?

Sinirlendim bak gece gece...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eksileneceğim ama yazayım.

Para güzel kadınları çeker, güzel kadınların güzel çocuğu olur. Güzel çocuklar iyi beslenir nasıl olsa zenginler. Her türlü sosyal imkanları da var bu forumdaki birçok kişi gibi asosyal olmazlar onlar Para bok gibi bir şey keşke paradız bir dünyada yaşasak

• Hocam allaha şükür tipsiz değilim, kendimi beğeniyorum. Asosyal bir tip değilim okuduğum okulda tanınan biriyim, arkadaş çevrem çok.

Galiba tek eksik olan beslenme ve aşırı para

• Zenginim ama bir can olacak kadar değil

• Hocam cok dogru yazmissin katiliyorum ama yine de eksi verme geregi duydum baslangicta soyledigin cumle icin.

Edit: smiley

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riobolt -- 15 Nisan 2015; 1:02:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O para yokmu para, yokluğu insanı deli eder.

• Zenginlik aileden geliyorsa babadan degil taaaa dedelerinden geliyor, bu yüzden, adam zengin kardeşim, eşinide güzel seçmiş zamanında, sonuç olarak çocukları ve çocuklarının çocukları da tipli ve uzun boylu olmuş.

Para sıkıntısı yok nasıl olsa, beslenmeleri çok iyi. Hatta düzenli bile beslenir çogu, sabah düzenli kahvaltısını akşam düzenli akşam yemeğini aile bireyleriyle yer, böylelikle günün önemli öğünlerini(hakkıyla) yemiş olur. kalıp da burdan gelir.

Çogunun zaten boş zamanı çoktur, bu boş zamanlarını spor yaparak değerlendirirler, fitness yapalar, kalıp burdan da gelebilir.

İsimlerinin sebebini bende bilmiyorum,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya o paranın tadı da 20'li yaşlarda çıkıyor ha. Aile zengin değilse eğer sen sonradan zengin olursan onun tadını çocuklar, torunlar çıkartacak. En erken ihtimalle çalışarak 32-33'ten sonra zengin oluruz çünkü kanımca. Oda zor tabi normalde 40'ı bulur.
  • Hamdolsun bi sorunum yok ama, arkadaşlarımın yanında geri kalıyorum. İnşallah bende BMW, Audi alacağım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyWizard007 -- 15 Nisan 2015; 1:11:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tofaş alacak güce sahip değilim adamlar audinin hayalini kuruyor.

• Senin konuşma hakkın yok fakir.

• Bunlar küçük burjuva alışkanlıklarıdır. Fazla durmayın üstünde.

• Kuru ve pilavla bu kadar oluyor, 40 yaşından yukarı herkes hastanede ve elinde 1 torba ilaçla geziyor. Zenginler ise balığın, etin, kaymağın, balın iyisiyle besleniyor, sıcak soğuk görmüyor, fiziken çalışmadığı ve hizmetçilerle büyüdüğü için enerjik oluyor ve fiziken güzel görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zengin olarak doğmak........
  • Düşünsenize babanızın ismi berkecan , efecan falan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

Etrafımda çok fazla var.
    Alayında da boy, kilo, fizik, tip var
    Neden hepsinin adı furkancan, berkcan, mertcan? Ne olm bu Canlarla alıp veremedikleri bunların?

Alayının giyim, kuşam, bindikleri araba, kullandıkları telefon, takıldıkları kızlar?

Özelliği ne la bunların?

Sinirlendim bak gece gece...

Harbiden

• Kıskanmayın pis fakirler
  • Turbocan
  • bu dediklerim biraz paragöz olarak algılanabilir ama söylim ne kadar paran varsa o kadar imkanın vardır karı kız için değil mesela canın sıkılır arkadaş tayfana dersin hadi gel bizim jet ile bi bodrum yapalım bi yunan adaları yapalım gibisinden hergün yeni yerler yeni insanlar görürsün bizim gibi insanlarda nerden kısarız diye düşünür gider otobüse bile öğrenci kartı ile bindimi o bile mutluluk verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

Hocam allaha şükür tipsiz değilim, kendimi beğeniyorum. Asosyal bir tip değilim okuduğum okulda tanınan biriyim, arkadaş çevrem çok.

Galiba tek eksik olan beslenme ve aşırı para

Hll knk spr dvm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.