İnsanları neden zengin fakir diye ayırdın şimdi anlamadım, ne fark eder zengin olması
Öyle bir fark eder ki dostum..
Sadece arkadaş olacaksan git tanış, kasılmana gerek yok.Ha diyorsan ki ben kızdan etkilendim, tanışma derim.Usulce uzaklaş.Sonra üzülen sen olacaksın.
Bu böyledir kimse kusura bakmasın.
Aşkın zengini fakiri mi olur? Birbirinizi sevdikten sonra bunlar problem değil bence
Tabii ki problem senin dediğin anca filimlerde olur ben 200bin tllik arabaya bindiğimde,üç katlı evde oturduğum kız gecekonduda oturuyorsa olmuyor.Öyle aşk maşk hikaye kardeşim binde bir olur onlar.Kızın aşık olabilmesi için sana yaklaşabilmesi lazım yaklaşması için senin takıldığın yerde takılması arkadaşlarınla arkadaş olması lazım eğer bende para var onda yoksa bunları yapamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: In God We Trust
quote:
Orijinalden alıntı: antuaRri
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
quote:
İnsanları neden zengin fakir diye ayırdın şimdi anlamadım, ne fark eder zengin olması
Sadece arkadaş olacaksan git tanış, kasılmana gerek yok.Ha diyorsan ki ben kızdan etkilendim, tanışma derim.Usulce uzaklaş.Sonra üzülen sen olacaksın.
Aşkın zengini fakiri mi olur? Birbirinizi sevdikten sonra bunlar problem değil bence
Tabii ki problem senin dediğin anca filimlerde olur ben 200bin tllik arabaya bindiğimde,üç katlı evde oturduğum kız gecekonduda oturuyorsa olmuyor.Öyle aşk maşk hikaye kardeşim binde bir olur onlar.Kızın aşık olabilmesi için sana yaklaşabilmesi lazım yaklaşması için senin takıldığın yerde takılması arkadaşlarınla arkadaş olması lazım eğer bende para var onda yoksa bunları yapamaz.
hayatın gerçeklerini görmezden gelmeyin gençler sıkıntı yaşamayın . Kimse mutsuz olacağı yere koşarak gitmemeyi öğrenmeli .. Buda senin sınavın bence morpheus71 kardeş.
Aranızda ekonomik olarak çok fark varsa sorun olur. Kızla bir ortama girdiğinde giydiğin kıyafetlerden bile anlaşılır aradaki fark. Malesef insanlara verilen değer artık üzerindeki markalarla veya elindeki cep telefonuyla ölçülüyor. Kız sorun yapmasa bile arkadaşları bunu illaki dile getirecektir. Bence böyle bir ilişkiye başlayıp gururunu ezdirme.
Kız sonradan görme değilse neden olmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: faho
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowEviL
Cevabı vermişsin zaten gezmek doloşmak ister yani öyle bi kızla sevgili olmak için baya para lazım .
+ para da değil,genel kültür ve fiziki olarak çekicilik de lazım.
Yoksa para krolarda da var ,zengin apaçilerde de var.
Yeteri kadar para + yeteri kadar genek kültür + yeteri kadar karizma işte bu 3'ü 1 arada kombini lazım.
uuu
quote:
Orijinalden alıntı: In God We Trust
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
quote:
Kızın zengin erkeğin fakir olması tartışılır belki ama tam tersinde ben bir sorun görmüyorum.
Kızın zengin erkeğin fakir olması tartışılır belki ama tam tersinde ben bir sorun görmüyorum.
Hocam nasıl bir hayat yaşıyorsun aylık gelirin ne kadar bilmiyorum ama sen problem olarak görmesen bile çoğunluk olarak durum böyle.En azından benim açımdan durum böyle ki ben burnu havada bir insan değilim kesinlikle.
zengin bir kızla cıktım gayet hos ve guzeldi yani. hesap odeme konusunda sıkıntı olmadı hiç.
ha ben fakirmiyim hayır degilim.
size kesinlikle işe yarayan bir oneri vereyim telefonunuz bir alex değilse yani 2 sene once aldıgın ortalama bişe ise sat hemen ve 3310 al gerçektende radyasyonun zararları ile ilgili iyi bir konusmayı oku
3310 u zorunluluktan değilde tarz olarak taşıdıgını hissettir ben bu sayede cok ilgi topladım üzerime
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
ben merak ediyorum ali ağaoglu nun uniye hazırlanan kızını kim yaların yapacak diye.
1.90 boyunda,kaslı ve BİM'e giden
Ne farkeder çok zengin ya da çok fakir olduğu.Sen kızla beraberken rahat davranabilecek misin onu düşün öyle karar ver.Kız paraya değil senin muhabbetine bakar.Fiziğin de önemli tabi ona yakışıyo musun diye bakar.Böyle böyle şeyler işte
Kız eğer insansa onun için maddiyat önemli değildir.
kızda nasıl bir karakter var bilemeyiz ki açılsan rezil edebilir bile belki seni ama belkide öyle biri değildir.
quote:
Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth
zengin bir kızla cıktım gayet hos ve guzeldi yani. hesap odeme konusunda sıkıntı olmadı hiç.
bu hesap ödeme olayı nasıl oldu hocam
quote:
Orijinalden alıntı: morpheus71
quote:
Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth
bu hesap ödeme olayı nasıl oldu hocam
atıyorum 10kere dısarı cıktık ise 7 sini o , 3ünü ben odedim. ödediklerimi de zar zor verdım. Ödettirmıyordu hiç.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme