Şimdi Ara

zenbook laptop ikinci el alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ikinci el alayım mı?

fiyat 2000 lira.

alayım mı beyler?

not:fakirim.yeni laptop alamam.

• Al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam model ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el almak büyük risk. tam model marka ve kullanım saatini öğrenin. (hdd sentinel programından kaç saat kullanılmış bulabilrisin.)
  • i7 de kaçıncı nesil i7 laptopta bir ton belirleyici özellik var bence en önemlisi batarya durumu ram ve desteklenen ram miktarı da önemli. hdd çok sorun değil en kötü onu çıkartır bir ssd takarsın uçurursun cihazı

2000 e i7 bence hayli eskidir bilgin olsun ama
  • Ux32vd

• lawbreaker kullanıcısına yanıt
    3.nesil eski ama işime yarar diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı yazmamışsın çöpse eğer Hocam pahalı

Ben lenovo v330 i7 8. Nesili 3k ya aldım

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    2gb ekran kartı dediler. Çok anlamıyorum.

• hocam sıfır iyatlarına bak aynısının. İkinci el laptopda kazıklanma ihtimalin yüksek çok da anlamıyormuşsun hemen atlama. fiyat iyi araştır. elden almaya dikkat et. forumda laptop ticaretinde çok olay yaşandı genelde kargoda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirtylonelycat

2gb ekran kartı dediler. Çok anlamıyorum.
    seni kazıklarlar. alacağın zaman bu işlerden anlayan birini bul ona danış
  • Zaten satıcı satmaktan vazgeçti. Ramini falan yükseltmiş normalde 6gb ama 10gbta yükseltmiş. Ekran kartından falan anlamıyorum. Oyun ya da çizim yapmıcam. Programlarda hız istiyorum.

Piyasada olan bir model değil. Yeni modelleri pahalı 6 bin filandı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirtylonelycat -- 26 Nisan 2019; 0:6:11 >
  • quote:

Zaten satıcı satmaktan vazgeçti. Ramini falan yükseltmiş normalde 6gb ama 10gbta yükseltmiş. Ekran kartından falan anlamıyorum. Oyun ya da çizim yapmıcam. Programlarda hız istiyorum.

Piyasada olan bir model değil. Yeni modelleri pahalı 6 bin filandı sanırım.
    yavru ceylan gibisin dikkat et . ssd olmazsa olmaz,, en az 8gb ram. işlemci en az i5 olacak. 6.nesilden aşağı da olmayacak. ekran kartı da nvidia olmalı. ekranın kaç gb olduğundan ziyade modeli önemlidir. mesela gtx950 diyelim. 9 bunun kaçıncı nesil olduğudur. en son 10 ya da 11 var tam olarak bilmiyorum. 50 ise ekran kartının gücüdür. 50 ve yukarsı iyi diyebiliriz ama başındaki 9 da önemli. gt750m de işini görür senin veya gt940m ve gt930m . amd den uzak dur notebooklarda. en temel anlatım budur ama bu özellikler kaça patlar bilemem.
    bütçe olayına gelirsek sende 2bin var ama bu özellikler 2500 ise. 500 daha biriktir veya 1000tl. hazır da paran var ve daha sonra alcaksan paranı dolara koyarsın kur artışından etkilenmezsin mesela. ytd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 26 Nisan 2019; 0:21:51 >

• dostum ben 3-5 ay önce aldım tam senin istediğin gibi cihaz takır takır çalışıyor maş. ekran kartı çöp sadece oyun için değil ama her işimi görüyor. lenovo v330 ssd 8gb ram i7 8. nesil 3,1k gibi bişeye almıştım.

tavsiye edebilirim
    onun dışında alacağın pc de ssd olmasına dikkat et. ssd şart oldu artık. 3sn de açılıyor benim cihaz. oyun oynamıyorsan ekran kartına boşuna para verme, ssd li model al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

dostum ben 3-5 ay önce aldım tam senin istediğin gibi cihaz takır takır çalışıyor maş. ekran kartı çöp sadece oyun için değil ama her işimi görüyor. lenovo v330 ssd 8gb ram i7 8. nesil 3,1k gibi bişeye almıştım.

tavsiye edebilirim
    onun dışında alacağın pc de ssd olmasına dikkat et. ssd şart oldu artık. 3sn de açılıyor benim cihaz. oyun oynamıyorsan ekran kartına boşuna para verme, ssd li model al
    Kendinin ssd ve hddsi var(bu kısmı tam anlamadım ssdyi sistem kullanıyor sadece heralde) ama ben kendi şu an kullandığım ssdyi buna takacaktım zaten. Alamadım maalesef. Şu an piyasada olan uyduruk laptoplara para vereceğime bunu alacaktım.
  • quote:

Kendinin ssd ve hddsi var(bu kısmı tam anlamadım ssdyi sistem kullanıyor sadece heralde) ama ben kendi şu an kullandığım ssdyi buna takacaktım zaten. Alamadım maalesef. Şu an piyasada olan uyduruk laptoplara para vereceğime bunu alacaktım.

Alıntıları Göster
    sıkma canını hocam takibe devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.