Şimdi Ara

İkinci el laptop arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben ikinci el 4500-5000 civarlarında bir laptop arıyorum şu an güvenilir bi yerde 3 yıl kullanılmış asus i7 8.nesil işlemci,16 gb ram ve 1050 ti ekran kartlı bi laptop seçeneği var(4500 tl) bu laptopu almalı mıyım?

    Almamı önermiyorsanız 4500-5000 civarlarında ikinci el bi laptop önerebilir misiniz(çok fazla oyun oynayan biri değilim valorant cs fln takılırım genellikle diğer ihtiyaçlarım için de istiyorum)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • biraz tercih meselesi gibi geldi bana. bi yanda 3 yıl kullanılmış bir asus. bakıldığında ekran kartı ve işlemcisi sizi yarı yolda bırakmayabilir. nasıl kullanıldığını biliyorsanız 3 senelik olması rahatsız etmiyorsa düşünülebilir. o fiyatlara da ekran kartlı bir model çok bulabileceğinizi sanmıyorum.


    şimdi kısa bir göz gezdirdim sadece mx130 ekran kartlı modeller dikkatimi çekti. Amd leri bilmiyorum. yani sıfır alacaksanız paylaşımlı ekran kartlı modellerin işinizi görüp görmeyeceğini araştırabilirsiniz. piyasaya çok hakim olmadığım için öneri bilgisayar önerisi sunamıyorum.


    ben olsam biraz etrafı kovalayıp ikinci el de olsa daha yeni bir bilgisayar var mı diye bakmaya çalışırdım. dolar farkından dolayı bir kaç ay önce alıp şuan satılan bilgisayarlar olabileceğini düşünüyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.