Şimdi Ara

Zeki olduğunuzu düşündüğünüz anlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

And she's buying a stairway to heaven.
  • Geçen günlerde forumdan biri yeniçeriler saf Türk'tür demişti ve inanmıştı . Işte o zaman

Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
    Friedrich Nietzsche
  • Dersanede matematik dersinde hocanın yanlış cozdugu siruyu ben duzeltmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3. Yıldız Yolda -- 13 Ekim 2013; 19:40:39 >
    Beşiktaş JK 1 Fabricio Agosto Ramirez 3 Adriano Correira 6 Duško Tošić 7 Ricardo Quaresma 8 Veli Kavlak 10 Olcay Şahan 13 Atiba Hutchinson 15 Oğuzhan Özyakup 17 Ömer Şişmanoğlu 18 Tolgay Arslan 20 Necip Uysal 21 Kerim Frei 22 Aras Özbiliz 23 Cenk Tosun 29 Tolga Zengin(c) 30 Marcelo Antonio Guedes Filho 32 Andreas Beck 44 Luiz Rhodolfo 71 Dennys Boyko 77 Gökhan Gönül 96 Veysel Sapan 97 Utku Yuvakuran
    Şenol Güneş
    Şerefinle oyna, hakkınla kazan!
  • Bu konuyu acanin zeki olmadigini idrrak etmeye calistigim sirada kendimi Zeki gibi hissettim.

Arkadasim,normal zekali,normal bir insan zaten zekidir ama bunu kullanmak istemezse kullanma okadar...

Orijinalden alıntı: ugurcakil34

Dersanede matematik dersinde hocanın yanlış cozdugu siruyu ben duzeltmistim

2 basamaklı çarpma mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakil34

Dersanede matematik dersinde hocanın yanlış cozdugu siruyu ben duzeltmistim

2 basamaklı çarpma mi

Eldesiz toplama

Beşiktaş JK 1 Fabricio Agosto Ramirez 3 Adriano Correira 6 Duško Tošić 7 Ricardo Quaresma 8 Veli Kavlak 10 Olcay Şahan 13 Atiba Hutchinson 15 Oğuzhan Özyakup 17 Ömer Şişmanoğlu 18 Tolgay Arslan 20 Necip Uysal 21 Kerim Frei 22 Aras Özbiliz 23 Cenk Tosun 29 Tolga Zengin(c) 30 Marcelo Antonio Guedes Filho 32 Andreas Beck 44 Luiz Rhodolfo 71 Dennys Boyko 77 Gökhan Gönül 96 Veysel Sapan 97 Utku Yuvakuran
    Şenol Güneş
    Şerefinle oyna, hakkınla kazan!
  • Tahtada mat sorusu çözdükten sonra sırama giderken kendimi ayştayn zannediyorum

Orijinalden alıntı: Endoplazmik Retikulum

Geçen günlerde forumdan biri yeniçeriler saf Türk'tür demişti ve inanmıştı . Işte o zaman

Türk(Saf demedim çünkü saf Türkler şuan Orta Asya ve Asyada) olanlar Türkmen yeniçerilerdir hiç Türk olamayanlar ise Avrupadan alınıp devşirilenlerdir
  • Bir toplantıya gitmiştim. Toplantı da sayılmaz aslında söyleşi gibi bir şeydi. Salon bayağı kalabalıktı. Bir profesör konuşuyordu. Slayt da hazırlamış konuşmasına göre, elinde kumanda, slaytları değiştiriyor. Arada slayt değişmiyor 4-5 kez basıyor anca değişiyor. Bir ara yine böyle bir durum yaşandı. Adam düğmeye basıyor basıyor slayt değişmiyor. Beni de bir gülme aldı başını gidiyor. Söyliyecem ama gülmekten söyleyemiyorum. Arkadaşlar bana bakıyor "noldu olum" filan diyorlar. Neyse sonra sakinleştim. Profesöre, duyacağı şekilde hafif bağırarak "Kumandayı, slaytın yansıdığı perdeye değil, projektöre doğrultup basarsanız diğer slayta geçebilirsiniz" dedim. Profesör bana doğru baktı. Yüzündeki ifadeyi unutamıyorum. Adam bayağı bozulmuştu. Salondan bayağı gülme sesi gelmişti. Protokol'den 2-3 takım elbiseli adam bana doğru döndü gülerek. Adam istemeye istemeye teşekkür edip sunumuna devam etti.

Hatırladıkça gülerim.

CEMİYYET-İ OSMÂNİYYE
    Nefs ü mâl ile n’ola kılsam cihânda ictihâd
    Hamdülillah var gazâya sad hezârân ragbetüm

Ey Mehemmed mu’cizât-ı Ahmed-i Muhtâr ile
    Umaram gâlib ola a’dâ-yı dîne devletüm

• Tüm sınıf arkadaşlarım gece yatmayıp ders çalııp benim sabaha kadar bilgisayar başında oturduğum günkü sınavda onların iki üç katı notu almam pek ders de dinlemem halbuki ama hep başarılıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ya yol göster ya da yoldan çekil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.