Şimdi Ara

Zeki insanların aşkları daha mı büyük olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Zeki insanların aşkları daha mı büyük olur?

(En Son Oy Tarihi: 27.10.2008)
Giriş

Orjinalden alıntı: k2fg9

Zeki insan aşık olmaz.

Ahaha süpersin yaa
  • Diyelim ki zekisin ve aşık olduğun kişinin karakteri dört dörtlük uyuyor kendine. O zaman bu aşk nasıl olur ideal mi yoksa büyük mü? İdeal aşklarda çok büyük olamaz mı?
  • aşk en zeki adamı bile aptallaştırır, en güçlü adamı bile süründürür bu yüzden bir kriter koymak mümkün değil bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: CastingFailed.

Diyelim ki zekisin ve aşık olduğun kişinin karakteri dört dörtlük uyuyor kendine. O zaman bu aşk nasıl olur ideal mi yoksa büyük mü? İdeal aşklarda çok büyük olamaz mı?

birkaç ay aşqım aşqım dersin , 2 posta koyar s. çekersin ... bu kimileri için ideal aşktır

bir-kaç aydan biraz daha fazla aşkım aşkım dersin , hoş , güzel kızdır , güzel anlar geçirirsin , eğlenmiş olursun en azından yalnız değilsin , ama sıkmaya başlarsa yeni bir aşk lazımdır artık..Buda kimisi için ideal

yada birisi çıkar , işte bu dersin -kimileri içinde bu ideal

neticede bunun sınırları , tanımları olmaz herhalde onu farkettim

• quote:

Orjinalden alıntı: helloween

kesinlikle daha büyük olur. heryerde ve herşeyde olduğu gibi zekilik dezavantaj deil aksine avantajdır. zeki olmayan insan saftır kolay inanır herşeye, ama zeki biri seçicidir hatta belki mükemmelliyetçidir. herkese aşık olamaz, her bakışa kanmaz, herkesten etkilenmez kolayca. zor olan yol herzaman daha kutsaldır. dolayısıyla zeki insanlar daha büyük bi aşka sahiptirler.

+1.Haklı.
    Kendimden biliyorum dermişim.:PPP
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild
    quote:

Orjinalden alıntı: k2fg9
    Zeki insan aşık olmaz.

Ahaha süpersin yaa

"Neden olmaz duyguları yokmu?" derseniz.Aynı anda birden fazlası vardır.Canını sıkarsa yada baktı bağlanıo baybay" der diğerlerine kayar(duygusal olarak ).

Zaten bir tane olsada "dünyanın yarısı kız bee tek olan benım boşverrr" der içinden yoluna devam eder.

Böylece ufaktan taktikte vermiş oldum.

• Bu sorunun cevabını öğrenmek için Prison break izlemeye davet ediyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zuisudra

Bu sorunun cevabını öğrenmek için Prison break izlemeye davet ediyorum...

Sara ile Maykılın aşkı bi istisna dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild
    quote:

Orjinalden alıntı: Zuisudra
    Bu sorunun cevabını öğrenmek için Prison break izlemeye davet ediyorum...

Sara ile Maykılın aşkı bi istisna dostum

İzlemedim ama sonuçta dizi yani yalan.Zaten millet böyle dizileri izliyo karşılıklı aşk var sanıp kendilerini yakıyolar hayal aleminde.

Arkadaşlar diziler külliyen yalan onlara güvenip kendinizi yakmayın.

• zeki olmayan birine göre herkes ona bakıyodur, herkes onu beğeniyodur.. zeki olmadığı için hayatın gerçeklerini bilmiyodur ve saflığı aşk sanıyodur. ama zeki bi insan herzaman ne aradığını bilir. mesela bana göre aşık olunabilecek bi zekilik ortaseviyede olmalıdır en az. herkese güçlü görünen birinin zayıflığını keşfetmeye yetecek zekaya sahipse biri ozaman aşık olabilir. bana göre tabi. çünkü o herkesten farklıdır,, başkaları daha güzel olsa bile. bilmem anlatabıldımmı ince mevzular
  • quote:

Orjinalden alıntı: helloween

zeki olmayan birine göre herkes ona bakıyodur, herkes onu beğeniyodur.. zeki olmadığı için hayatın gerçeklerini bilmiyodur ve saflığı aşk sanıyodur. ama zeki bi insan herzaman ne aradığını bilir. mesela bana göre aşık olunabilecek bi zekilik ortaseviyede olmalıdır en az. herkese güçlü görünen birinin zayıflığını keşfetmeye yetecek zekaya sahipse biri ozaman aşık olabilir. bana göre tabi. çünkü o herkesten farklıdır,, başkaları daha güzel olsa bile. bilmem anlatabıldımmı ince mevzular

Zekilik bile göreceli.... kısır konu bu sonuca varamayız

• Ya aşk nedır ya sen aşık olsanda olmasanda o seni sevecekse sever sevmeyecekse sevmez.Burdan aşık olmanın saçma olduğunu anlıyoruz zaten.Aşık olsanda olmasanda sonuç her türlü aynı olcağına göre birilerini gözünüzde yükseltip kendinizi üzmenin mantığı ne?
  • aşkta mantık yoqqi zati hacı
  • quote:

Orjinalden alıntı: CastingFailed.

Merak ettiğim bir konu.. Sizce zeki insanlar aşık oldukları zaman aşkı daha mı yoğun yaşarlar?

daha yıkıcı yaşarlar. çok zeki insanlar karşısındakine daha çok acı verebiliyor.
  • konuya tam uymuyor ama yıllardır gözlemlediğim bir şey aklıma geldi.

tavuk- fare- inek- koyun falan gibi aptal hayvanlar hiç kıskanmıyor. kedi- kuğu- tavşan gibi daha zeki
    olan hayvanlar kıskanıyor. aptal hayvanlarda aşk duygusu yok demekki.

bu insanlara da uyarmı. ben kendi adıma genç ve saf olduğum dönemdeki aşklarımla olgun ve
    tecrübeli olduğum dönemdeki aşklarımı kıyaslayınca aptal olduğum zamanlarda gerçek aşkı
    yaşadığımı akıllı olduğum zamanlarda derin bir sevgi yaşamadığımı görüyorum.

doğuştan dahi olsaydım acaba ne olurdu.? bunu tahmin edemiyorum.
    belki tüm aşklarım daha yoğun olurdu.

hep aptal kalsam ne olurdu. bu tür insanların bazılarının çok fazla bağlandığını bazılarının ise
    aşklarının hep yüzeysel kaldığını görüyorum.

bu konuda kesin bir şey söyleyebilmek pek mümkün değil. sıradan insanların çoğu aşık olduğunda
    kazık yediği için zamanla yoğurdu üfleyerek yiyorlar. ama doğuştan zeki olanlar için bu geçerli
    oluyormu bilmem.

bu konuda ben oldukça kararsızım. kesin birşey söyleyemem.

• aşkları daha büyük olur ama geçinemezler
  • İlişkide mantıklı adımlar atıyorlarsa sonunu daha ilişkinin başından maksimum 1-2 yıl sapmayla görebilirler. Zeki insan önce kendini sevmeye başlar. Zaten kendisini sevmeyen insanın başkasına verebilecek sevgisi yoktur.

Zeki ve zeki olduğunun bilincinde bir erkek, bir de yakışıklı ise zor bir insandır her anlamda. Beğenileri, standartları yüksektir. Buz kadar soğuk tavırlarına katlanmak zor olur, can acıtmasını çok iyi bilirler. Ama kızlar için daha da üzücü olanı can acıtmayla bile uğraşmayıp umarsız olmasıdır. Buz gibi soğuk tavırlarını hissedersiniz, boğazınız gıcıklanır. Siz yokmuşsunuz gibi davranır, sanki sizin olduğunuz tarafa baktığında arkanızda olan bitenleri görebilecekmiş gibi. Sizin fiziksel varlığınız onu zerre ilgilendirmez, hiçbir şey hissetmiyorsa göz ucuyla dahi bakmaz. Bu durumda nefret etmesi daha güzel olabilir. Böyle erkeklere karşı cool olmak pek işe yaramaz. Bana beni şikâyet edenlerden sürekli bunu duyuyorum ama işin garibi ben bu davranışlarımı sergilerken çok rahatım, bir şey düşünerek yapmıyorum. Böyle insanlar vurdumduymaz da olur...

Türkiye standartlarında hanım kızlarımızın iq seviyesi henüz kalburüstü seviyeye gelmediğinden böyle erkeklerden uzak durup daha çok ev tüpü kıvamında erkeklere yönelmelerini öneririm. Kısa vadede er kişiye tapınılsa da uzun vadede çok can yakacak, bir daha ayağa kalkmanıza izin vermeyecek ve belki de en kötüsü sizi unutup verilecek en büyük ceza olarak daha iyi yaşamaya başlayacaktır.

Toprağınız bol olsun hanım kızlar. Sadakallahülazim.

• Ha bir de söylemeden edemicem. Ülkemizde herkesin minimum iq seviyesi 160'dan başlamaktadır. Bu yüzden farklı düşünceler olması normaldir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

İlişkide mantıklı adımlar atıyorlarsa sonunu daha ilişkinin başından maksimum 1-2 yıl sapmayla görebilirler. Zeki insan önce kendini sevmeye başlar. Zaten kendisini sevmeyen insanın başkasına verebilecek sevgisi yoktur.

Zeki ve zeki olduğunun bilincinde bir erkek, bir de yakışıklı ise zor bir insandır her anlamda. Beğenileri, standartları yüksektir. Buz kadar soğuk tavırlarına katlanmak zor olur, can acıtmasını çok iyi bilirler. Ama kızlar için daha da üzücü olanı can acıtmayla bile uğraşmayıp umarsız olmasıdır. Buz gibi soğuk tavırlarını hissedersiniz, boğazınız gıcıklanır. Siz yokmuşsunuz gibi davranır, sanki sizin olduğunuz tarafa baktığında arkanızda olan bitenleri görebilecekmiş gibi. Sizin fiziksel varlığınız onu zerre ilgilendirmez, hiçbir şey hissetmiyorsa göz ucuyla dahi bakmaz. Bu durumda nefret etmesi daha güzel olabilir. Böyle erkeklere karşı cool olmak pek işe yaramaz. Bana beni şikâyet edenlerden sürekli bunu duyuyorum ama işin garibi ben bu davranışlarımı sergilerken çok rahatım, bir şey düşünerek yapmıyorum. Böyle insanlar vurdumduymaz da olur...

Türkiye standartlarında hanım kızlarımızın iq seviyesi henüz kalburüstü seviyeye gelmediğinden böyle erkeklerden uzak durup daha çok ev tüpü kıvamında erkeklere yönelmelerini öneririm. Kısa vadede er kişiye tapınılsa da uzun vadede çok can yakacak, bir daha ayağa kalkmanıza izin vermeyecek ve belki de en kötüsü sizi unutup verilecek en büyük ceza olarak daha iyi yaşamaya başlayacaktır.

Toprağınız bol olsun hanım kızlar. Sadakallahülazim.

Ne yani? Buradan şu anlam çıkıyor; Zeki insanlar daha çok can yakar. Bence yanılıyorsunuz zeki insanların hepsi vurdumduymaz olmaz...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.