Şimdi Ara

Zeki insanların aşkları daha mı büyük olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Zeki insanların aşkları daha mı büyük olur?

(En Son Oy Tarihi: 27.10.2008)
Giriş
  • Merak ettiğim bir konu.. Sizce zeki insanlar aşık oldukları zaman aşkı daha mı yoğun yaşarlar?

• Bence tam tersine zeki oldukları için geçinemezler... iktidar meselesine döner olay...
  • bir yazı okumuştum, sevgi, aşk gibi duygular sağlıklı beyin ürünü imiş, öyle diyodu valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihyildiz

bir yazı okumuştum, sevgi, aşk gibi duygular sağlıklı beyin ürünü imiş, öyle diyodu valla

Sağlıklı beyin başka zeki olmak başka... daha doğrusu sağlıklı her beyin zeki olucak diye bişi yok

• Zeki insanlar mantığının etkisinden kurtulup aşkı biliçsizce yaşayamaz,
    yani daha büyük değil daha küçük olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muteber

Zeki insanlar mantığının etkisinden kurtulup aşkı biliçsizce yaşayamaz,

zekiliği bir kenara koyuyorum , ben her zaman mantıklı olmaya çalıştım, çalışıyorumda , etrafımda beni tanıyanlarda bu şekilde tanırlar , sen mantıklı çocuksun nasıl kaptırdın kendini, genelde gelen ilk tepki bu -paylaştığım kişilerden-ama bu işlerde akıl-mantık bi işlemez hale geliyor bunu öğrendim, eskiden atar tutardım ama öyle değilmiş , ama sonuçta yine mantıklı düşünmeyi başardık artık daha iyiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 21 Ekim 2008; 0:20:54 >
  • quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle daha büyük olur. heryerde ve herşeyde olduğu gibi zekilik dezavantaj deil aksine avantajdır. zeki olmayan insan saftır kolay inanır herşeye, ama zeki biri seçicidir hatta belki mükemmelliyetçidir. herkese aşık olamaz, her bakışa kanmaz, herkesten etkilenmez kolayca. zor olan yol herzaman daha kutsaldır. dolayısıyla zeki insanlar daha büyük bi aşka sahiptirler.
  • zeki ise daha büyük yaşar ama çok zeki ise yaşamaz bence
  • quote:

Bence noktayı koyacak yorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: helloween

kesinlikle daha büyük olur. heryerde ve herşeyde olduğu gibi zekilik dezavantaj deil aksine avantajdır. zeki olmayan insan saftır kolay inanır herşeye, ama zeki biri seçicidir hatta belki mükemmelliyetçidir. herkese aşık olamaz, her bakışa kanmaz, herkesten etkilenmez kolayca. zor olan yol herzaman daha kutsaldır. dolayısıyla zeki insanlar daha büyük bi aşka sahiptirler.

Bende arkadaşla aynı fikirdeyim...
  • @Darkchild kardeşim son noktayı koymuş fazla söz gerek yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Bence tam tersine zeki oldukları için geçinemezler... iktidar meselesine döner olay...

Sizce zekiler her zaman kendilerini büyük mü görürler? Bu kibirlilik olmaz mı? Her zeki insan kibirli mi dir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CastingFailed. -- 21 Ekim 2008; 0:59:52 >
  • quote:

Bence tam tersine zeki oldukları için geçinemezler... iktidar meselesine döner olay...

+1 Taraflardan biri biraz saf ve/veya aptal olmalı ki çift geçinebilsin.
  • zeki olan insanlar birbirleriyle geçinemezlermi? muhah yoruma bak. mağra adamlarımı geçinir birbirleriyle yoksa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CastingFailed.

quote:

Sizce zekiler her zaman kendilerini büyük mü görürler? Bu kibirlilik olmaz mı? Her zeki insan kibirli mi dir?

Hayır öyle demek istemedim ama zeki olmayanlara göre daha başarısız olurlar büyük aşk yaratma konusunda... çünkü zeki insan mantığıyla hareket eder.. örnek olarak: sıradan bi çocuğun bni kız için başka bi şehire ailesine habver vermeden basıp gitmesi diyelim... ama zeki aklı başında adam bunu yapmaz... ve dolayısıyla aşkı da belli sınırlar içinde kalır... büyük aşktan ne anladıığına bağlı...

quote:

zeki olan insanlar birbirleriyle geçinemezlermi? muhah yoruma bak. mağra adamlarımı geçinir birbirleriyle yoksa?

Sana da aynı cvp.. yukarda örneği verdim.. ayrıca aşk ise eğer konu ve kadın da erkek de zeki ise o ilişki ya yürümez yada mutlu olmazlar yada normal bi aşk olur... ama kaçıklarınki kadar büyük bi aşk olamaz inan bana...

büyük aşktan ne anladıığına bağlı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 21 Ekim 2008; 1:07:50 >

• Yani Aşkta da zeka arıyosunuz ya helal olsun size
  • quote:

quote:

quote:

Hayır öyle demek istemedim ama zeki olmayanlara göre daha başarısız olurlar büyük aşk yaratma konusunda... çünkü zeki insan mantığıyla hareket eder.. örnek olarak: sıradan bi çocuğun bni kız için başka bi şehire ailesine habver vermeden basıp gitmesi diyelim... ama zeki aklı başında adam bunu yapmaz... ve dolayısıyla aşkı da belli sınırlar içinde kalır... büyük aşktan ne anladıığına bağlı...

quote:

zeki olan insanlar birbirleriyle geçinemezlermi? muhah yoruma bak. mağra adamlarımı geçinir birbirleriyle yoksa?

Sana da aynı cvp.. yukarda örneği verdim.. ayrıca aşk ise eğer konu ve kadın da erkek de zeki ise o ilişki ya yürümez yada mutlu olmazlar yada normal bi aşk olur... ama kaçıklarınki kadar büyük bi aşk olamaz inan bana...

Haber vermeden başka şehire gidince aşk daha mı büyük oluyor anlamadım?
    Zeki bir insan söyleyipte gider... Kız, söylemeden gittiği için ona aşık oluyorsa zaten...
    Bence aşk böyle değil... Bir insanın hayalindeki karakter nasılsa ona aşık olur. Aşık olduğu kişi ne kadar kafasındaki kişinin özelliklerine benziyorsa aşk o kadarda güçlü olur. Benim burada demek istediğim aşkın zeka ile birlikte daha yoğun yaşanabileceğidir... Daha doğrusu soruyorum sizce? Yaşanabilir mi?

• Zeki insan aşık olmaz.
  • quote:

Haber vermeden başka şehire gidince aşk daha mı büyük oluyor anlamadım?
    Zeki bir insan söyleyipte gider... Kız, söylemeden gittiği için ona aşık oluyorsa zaten...
    Bence aşk böyle değil... Bir insanın hayalindeki karakter nasılsa ona aşık olur. Aşık olduğu kişi ne kadar kafasındaki kişinin özelliklerine benziyorsa aşk o kadarda güçlü olur. Benim burada demek istediğim aşkın zeka ile birlikte daha yoğun yaşanabileceğidir... Daha doğrusu soruyorum sizce? Yaşanabilir mi?

işte bu alttaki cümleyi bu yüzden sarfettim bu tartışmanın açılacağını biliyodum... şimdi ideal ve büyük aşk nasıl olur onu tartışıcaz

quote:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.