Şimdi Ara

Zeki insanların aşkları daha mı büyük olur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Zeki insanların aşkları daha mı büyük olur?

(En Son Oy Tarihi: 27.10.2008)
Giriş
  • Aynı düşüncelere sahip olmayabiliriz tabi ki. Bu konuda yanılmak yanılmamak bir sonuç değildir. Yazdıklarımın subjektif düşünceler olduğunu anlamak için gelişme kısmını okumanız gerekmekte. Ama yazıma resim ekleyemedim kusura bakmayın, bundan mütevellit okumak biraz sıkıcı gelmiş olabilir.

Bir şey daha ekleyeyim, zeki insan yalnızca değer verdiğini sever ya da değer verdiğine nefret hissini yoğun hisseder. Ben burada fikir teatisi yaptığımızı sanıyordum, siz benim yazılarımı referans alarak her zeki insana saldırmayın. Çünkü onların çoğu pc başında oturan asosyal insanlar(Zekilik kavramını yanlış anlamış olabilirim belki bunu demek istediniz). Kendilerinden başkasına zararları yok, yapmayın etmeyin.

Bence sizin casting failed oldu.

Edit Akbayram: Konu başlığı size aitmiş, yeni gördüm. Düzeltmiyorum, bilmek istediğiniz şeyler varsa veya aynı görüşe sahip olmayıp bana giydirmek istediğiniz yanıtlar varsa pmden görüşelim Ben zıt düşüncelere böyle keskin, yanlış düşünüyorsun tarzında çıkışlar yapılacağını bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 26 Ekim 2008; 19:19:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Aynı düşüncelere sahip olmayabiliriz tabi ki. Bu konuda yanılmak yanılmamak bir sonuç değildir. Yazdıklarımın subjektif düşünceler olduğunu anlamak için gelişme kısmını okumanız gerekmekte. Ama yazıma resim ekleyemedim kusura bakmayın, bundan mütevellit okumak biraz sıkıcı gelmiş olabilir.

Bir şey daha ekleyeyim, zeki insan yalnızca değer verdiğini sever ya da değer verdiğine nefret hissini yoğun hisseder. Ben burada fikir teatisi yaptığımızı sanıyordum, siz benim yazılarımı referans alarak her zeki insana saldırmayın. Çünkü onların çoğu pc başında oturan asosyal insanlar(Zekilik kavramını yanlış anlamış olabilirim belki bunu demek istediniz). Kendilerinden başkasına zararları yok, yapmayın etmeyin.

Bence sizin casting failed oldu.

Edit Akbayram: Konu başlığı size aitmiş, yeni gördüm. Düzeltmiyorum, bilmek istediğiniz şeyler varsa veya aynı görüşe sahip olmayıp bana giydirmek istediğiniz yanıtlar varsa pmden görüşelim Ben zıt düşüncelere böyle keskin, yanlış düşünüyorsun tarzında çıkışlar yapılacağını bilemedim.

Siz yukarıda öyle bir yazmışsınız ki kendinizden bahsettiğinizi zor anladım... Yani nerede kendinizden bahsettiğiniz belli değil ayrıca size laf filan atmıyorum. Sadece mantıklı bir açıklama istiyorum... Ayrıca neden bu kadar sert çıktınız bilmiyorum...?

• zeki olan her ayrıntıya bakar o yüzden çok trartışma olur. kendimden biliyorum
  • Her ayrıntıya bakmamayı, diğer "normal" insanlar gibi sosyalleşmeyi, rol yapmayı bilmek gerek. Detaycılık ve mükemmeliyetçilik davranış olarak normal ama paranoya insanları çekici yapmaz.

@CastingFailed, sert çıkış yapmadım eğer düşündüklerimi aktarmada problem çekmişsem özür dilerim. Zeki insanlar daha çok can yakar, can yakma kapasitesi vardır(Eğer zekâsı yalnızca iq seviyesi ile sınırlı kalmayıp kapasitesi kadar doldurulmuşsa). Ama bu her zaman nazik, kibar olmayacak demek değildir ki. İnsanlarla iletişimlerimiz başladığı gibi veya devam ettiği gibi bitmeyebilir. Eğer iki taraf da kartlarını masaya serip kozlarını oynamaya başladıysa(Kötü anlamda) zeki insan karşısındaki nasıl biri olursa olsun onu manipüle eder, can yakar. İyiyken çok iyi olabilir(Herkesin kendisi gibi olmayabileceğini öğrenmiş ve bunu kabullenebilmiş, farklı düşüncelere sahip olan insanları olduğu gibi kabul edebilmiş ise- ki bu bağlamda zekâ ve akıl paralel işler) ve olması gereken de budur zaten. Yoksa tüm zeki insanların hepsi vurdumduymaz hepsi kötü olmaz, olamaz. Toplumumuz buna izin vermez. Eğer böyle insanlar varsa da şuan dünyayı ele geçirme plânı yapıyordur, buralara uğramazlar. Her zaman vurdumduymazlardır belki, ama dominant olan marjinal özelliklerini bastırmayı öğrenmişlerdir. Aksi olsaydı böyle insanlar peygamberliklerini ilân ederlerdi.

Dediklerimin hepsi subjektiftir. Zaten bir insan güruhunu kategorize etmek ne kadar mantıklı, bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 26 Ekim 2008; 19:54:02 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.