Bildirim
Zeitnot Neden Hala Dp'de ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
greedy dediler yolladılar reyizi -
Yabanci adc ve onunla uyum saglayacak bir sup lazim crystal tr seviyesinde bir jungler daha iyi bir jungle ve 1 mevsim beklersek dpden adam olur obur turlusu hikaye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece zeit degil.neden dp diye bir takim var.wcdekilerden her oyun 20 kill fark yiyor?
Bir turnuvada birileri kötü oynayınca yerin dibine sokmaktan vazgeçin artık. Zeitnot bu turnuvada kötü oynuyor diye kötü bir oyuncu olmuyor, türkiyenin en iyi adclerinden birisidir. Pick konusunda sıkıntı yaşıyorlar, kogmaw alıyorsan peel yapacak en azından bir hero picklemen gerekiyor.Kogmaw alan takımların janna-luluyu almaları boşa değil, adam tilt oldu gidip gidip öldü. Sıkıntı oyuncularda değil takımın genelinde bir sıkıntı var yoksa dp bu takımları ezip geçecek kalitede. -
Sizi oynatalım gençler -
kog seçimi çok doğru. yanlış olan lulu gp ve janna oynayamayansupport ve top lane... zeit gayet sağlam -
Benim düşüncem Auxpexa Bjk ye wildcardda uyguladığı taktiği denedi Nardeusa hypercarry bjkde 2. taşıyıcıyı genelde Thaldirin(Heca) veya Energy(diana) almıştı.Naru Zeitnotta aynısını denedi toplayamadılar.
Bildiğim kadarıyla HWA ile takas gibi bir şey yapmışlardı. Ya da DP bonservisini ödeyip almıştı. -
Şaka herhalde?
Kog seçimi pek iyi değildi sanki.
Zaten adamın üstüne çok oynadılar ve bir yerden sonra iyice koptu. Zeinot oyundan kopmasa Shy oyunu rahat taşıttırırdı. -
Holy dünya çapında bir adc idi.
TBF'de ciddili herkes Zeitnot>Nardeus diyordu.Şimdi dp fanboyları bile gömüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: MrCleanse
Yabanci adc ve onunla uyum saglayacak bir sup lazim crystal tr seviyesinde bir jungler daha iyi bir jungle ve 1 mevsim beklersek dpden adam olur obur turlusu hikaye
Bekleye bekleye nereye kadar 4 yildir ligimiz var kici kirik 1 yillik lige sahip japon takimini yenemiyoruzKarakter yapisi oyuna bakis acimiz farkli bizimkiler bunu bir meslek olarak gormuyorlar. İddaa ediyorum yetenek olarak degil sadece uyum bazindan bakarsak 1 ay duzenli olarak team rank atan 5 kisiyi ayni takimda oynat aralarindaki uyum dpden daha fazla olur. Crystal dakika 25 de skora katkisi sifir olan bir elise oynmayi becerebiliyorsa bence bu takim worldse gitmemeli. Dp bulusmasinda crystalle konustum cok iddaali bi kisiligi var bilgisi var gibi gorunuyor ama bunu oyuna dokme = 0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
japon kekolar dışında tüm maçlarda 30 kill verip ezildiler hqewfasd -
quote:
Orijinalden alıntı: Cowinenge
quote:
Orijinalden alıntı: MrCleanse
Bekleye bekleye nereye kadar 4 yildir ligimiz var kici kirik 1 yillik lige sahip japon takimini yenemiyoruzKarakter yapisi oyuna bakis acimiz farkli bizimkiler bunu bir meslek olarak gormuyorlar. İddaa ediyorum yetenek olarak degil sadece uyum bazindan bakarsak 1 ay duzenli olarak team rank atan 5 kisiyi ayni takimda oynat aralarindaki uyum dpden daha fazla olur. Crystal dakika 25 de skora katkisi sifir olan bir elise oynmayi becerebiliyorsa bence bu takim worldse gitmemeli. Dp bulusmasinda crystalle konustum cok iddaali bi kisiligi var bilgisi var gibi gorunuyor ama bunu oyuna dokme = 0
Crystal gozumde theokolesle ayni
Champ poolu dar bakalim lee ile ne yapacak avrupadaki junglerlara bakip trdekilere bakiyorum arada cok fark var boyle olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fastidious
Şaka herhalde?
şaka olan ne knka anlamadım... -
Senin saçma mantığınla şampiyonlar ligine de sadece Real Madrid ve Barcelona katılmalı sonuçta diğerleri ne ki averaj takımı?
quote:
Orijinalden alıntı: Fastidious
Senin saçma mantığınla şampiyonlar ligine de sadece Real Madrid ve Barcelona katılmalı sonuçta diğerleri ne ki averaj takımı?
aynen öyle zoruna mı gitti?
averaj takımı olacaksa oynamasınalr bu kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalpencee -- 28 Ağustos 2015; 18:18:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: an4cond4
Bir turnuvada birileri kötü oynayınca yerin dibine sokmaktan vazgeçin artık. Zeitnot bu turnuvada kötü oynuyor diye kötü bir oyuncu olmuyor, türkiyenin en iyi adclerinden birisidir. Pick konusunda sıkıntı yaşıyorlar, kogmaw alıyorsan peel yapacak en azından bir hero picklemen gerekiyor.Kogmaw alan takımların janna-luluyu almaları boşa değil, adam tilt oldu gidip gidip öldü. Sıkıntı oyuncularda değil takımın genelinde bir sıkıntı var yoksa dp bu takımları ezip geçecek kalitede.
Bu adamı dinleyin beyler.
Benzer içerikler
- feedlemek ne demek
- lol troll nickler
- lol ilk şampiyonlar
- rekt ne demek
- mmr nedir
- league of legends sistem gereksinimleri
- riot mmorpg
- afk ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X