Şimdi Ara

Zehir ve kimyasal yiyorsunuz Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Algida İngiltere'de %50-70 meyve oranı

Türkiye'deki Algida %2-5 meyve oranlı dondurmaları biliyorduk ama daha neler var neler , unutmamak için arada girip bakın böyle sitelere

İHA Siha TOGG uçan kaçan yapıyoruz ya Avrupa bizi kıskanıyor ya geçin en önemli temel gıda bile doğru düzgün alamıyorsunuz

x (formerly twitter)
    Inside Eat Türkiye (@insideeattr) on X
    https://x.com/insideeattr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 17 Mayıs 2024; 7:23:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 0zkank kardeşim hepsine mantıklı açıklama getirecektir ve bizleri ne kadar faydalı olduğuna inandıracaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colda kullanıcısına yanıt
    Adam partisinden utandigi icin akpli oldugunu bile soylemiyor

Zorla agzindan ben sagciyim dedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Algida yemeyin ben uzun süredir yemiyorum yüzüne bile bakmıyorum daha doğrusu yiyeceğiniz şeylerin paketlerinde içerikleri yazıyor bakın karşılaştırın , Algida ürünlerinde süt olmadığı paketinde yazıyor zaten piyasada yüzde 25 keçi sütü olan bir çok market dondurnasi var algidanin yarı fiyatına , sen hâlâ gidip ecnebi mali yersen suç sende

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • en büyük tehlike tohum, zirai ilaç ve gübrelerde. pazardan marketten aldığımız tarım ürünleri zehir içeriyor. uzun yıllardır kimyasal saldırı altındayız. onkoloji hastaneleri ağzına kadar dolu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.