Şimdi Ara

Ze Roberto Olmayabilir mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce ntv de söyledi; ze roberto ile henüz pazarlık aşamasındaymışız, ze roberto olmazsa ismi sır gib isaklanan bir oyuncuyla anlaşıcakmışız..acaba o sır gibi saklanan yıldız oyuncu kim????
    zaten tigananın 32 yaşında birini alcağını pek tahmin etmiyorum..
    bir süpriz ismi alabilirmiyiz????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soho -- 2 Ağustos 2006; 0:19:33 >

• ayrıca kartalhaber.com haberine göre Ze Roberto iki hafta önce sol dizinden ameliyat olmuş ve iyileşmesi 6 haftayı bulacakmış..
    ameliyat kelimesi hiç hoşuma gitmedi, umarım sakat adam almayız..
  • ZATEN HİÇ BİR ŞEY KESİ DEĞİLDİKİ
  • Bence TEVEZ olsun bana da olmayabilir gibi geliyo gerçi insanın kafasına takılan bi kaç soru yok değil haberlere göre Beşiktaş ve Yunanistandan teklif var bu kadar başarılı bi oyuncuyu bonservisi elindeyken niye ispanyadan italyadan v.s ülkelerden başa güreşmesede bi kaç takım talip olmaz hem sakatlık olayını ben de okudum ama o kadar site içerisinde tek sitede rastladım sakatsa bundan ancak Türkiyeye geldiğinde emin olabiliriz sonuç olarak hayırlısı neyse o olsun diyorum zaten B planımızda hazır beklemede bu hafta sonuna kadar 1 kaliteli yabancı mutlaka gelicek
  • sinan engin ve kazım kanat kesin anlaşmaya varıldı demişlerdi, tevez de iyi bide sorin vardı o da olabilir..ama ntvde italyan bir yıldız oyuncu yedekte demişti..şahsen çok meraklandım ama 32 yaşındaki biri için o kadar para çok sanki.
    hayırlısı hangisi ise o olsun
  • ze roberto gelecek..ailton bekleniyor
    şimdi ze roberto açıklansa ailton beleşe gitmek isteyecek..ama 800bin dolara thuna kakalamaya çalışıyolar..bence o bekleniyor

sakatlık ise sorun değil 3 hafta önce ameliyat olmuş kaldı 3 haftası 10 gün içinde hazır olur adam hele bi gelsin de
  • yaw tewez falan diosunuz da ne alaka ben onu annamadım. biz ortaya adam arıoruz tewez forwet. hayır 1-2 kişi yazsa tamam dicem de baya bi kişi yazmış acaba diorum bu bi donanimhaber geyiimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.