Şimdi Ara

Zayn Malik ve Türk Dilenci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zayn'ın bu anısını kimse bilmesede bilen çok az kişi varıdr çünkü bu anıyı kimse bilemez bir gün zayn Türkiye'den Ailesine lokum götürmek için geçer ve yolda bir dilenci görür dilenciye sizin bu soğukta burna ne işiniz var bir eviniz kalacak biryeriniz yok mu der (Zayn 12 yaşından beri Türkçe bilmektedir.) Adam kafasını sallar çünkü konuşmaya hali ve dermanı kalmamıştır.Zayn bu adamın gözlerindeki hayat ışığı uzaydan bile görülebilecek büyüklüktedir her neyse tapu işlemleri falan bittikden sonra zayn adama elveda demek için villanın içine girer ve bir dua okur Allah evini korusun.'' der adam zayne şükür etmekten dili yorgun bir şekilde tekrar şükür eder zayn bana değil Allaha şükür et pmp diyerek tebbessüm eder bu olaydan sonra bu adamı çok iyi yerlere gelir peki şu anda nerde biliyormusunuz ?
    Televizyon izlediğiniz şarkılarını dinlediğiniz Murat Dalkılıç şaşırdınız değilmi bunu 22 sattir aralıksız araştırıyorum ve yalan olma ihtimali %0 tamamen kanıtlanmıştır.

• Dizlerim üstüne çöktüm, salya sümük ağlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm dünya bu klibe ağlıyor..
  • kahkaha attım
  • Subhanallah kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggs Hozonu

Zayn'ın bu anısını kimse bilmesede bilen çok az kişi varıdr çünkü bu anıyı kimse bilemez bir gün zayn Türkiye'den Ailesine lokum götürmek için geçer ve yolda bir dilenci görür dilenciye sizin bu soğukta burna ne işiniz var bir eviniz kalacak biryeriniz yok mu der (Zayn 12 yaşından beri Türkçe bilmektedir.) Adam kafasını sallar çünkü konuşmaya hali ve dermanı kalmamıştır.Zayn bu adamın gözlerindeki hayat ışığı uzaydan bile görülebilecek büyüklüktedir her neyse tapu işlemleri falan bittikden sonra zayn adama elveda demek için villanın içine girer ve bir dua okur Allah evini korusun.'' der adam zayne şükür etmekten dili yorgun bir şekilde tekrar şükür eder zayn bana değil Allaha şükür et pmp diyerek tebbessüm eder bu olaydan sonra bu adamı çok iyi yerlere gelir peki şu anda nerde biliyormusunuz ?
    Televizyon izlediğiniz şarkılarını dinlediğiniz Murat Dalkılıç şaşırdınız değilmi bunu 22 sattir aralıksız araştırıyorum ve yalan olma ihtimali %0 tamamen kanıtlanmıştır.

bu mübarek insanlar yüzü suyu hürmetine dünya ayakta ALLAHUUUUU EKBERRRRRRR

• ''Zayn'ın bu anısını kimse bilmesede bilen çok az kişi varıdr çünkü bu anıyı kimse bilemez''

Beynim yandı anlayamadım beyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkrctn

''Zayn'ın bu anısını kimse bilmesede bilen çok az kişi varıdr çünkü bu anıyı kimse bilemez''

Zayn'ın bu anısını kimse bilmesede bilen çok az kişi varıdr çünkü bu anıyı kimse bilemez. Bunu demek istemiş.
  • vay be senle aynı havayı soluyoruz değil mi, enteresan..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zayn kim ? Yeni gelicek heronun efsanesimi ?
  • quote:

''Zayn'ın bu anısını kimse bilmesede bilen çok az kişi varıdr çünkü bu anıyı kimse bilemez''

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUNGA-TİGİN

quote:

Zayn'ın bu anısını kimse bilmesede bilen çok az kişi varıdr çünkü bu anıyı kimse bilemez. Bunu demek istemiş.

• aqladım x(
  • Bunu öğrenince ne değişti hayatında?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.