Sade yağ varsa tabiki daha iyi olur herkesin tarifi değişir sporcular suda haşlayıp yiyor tuz ve yağ atmıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zarrin Mehr 1121 Basmati Safran Aromalı Hint-İran Pirinç 10kg 100 TL Kargo Bedava (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Matias121 bardak Prinç'e 1 tatlı kaşığı silme tuz 20 Gr sana yağ 1.5 şu bardağı Su ve bunun katları şeklinde yapıyorum çok memnunum tane tane ve çok lezzetli oluyor
Alıntıları Gösterhala eve sana yağı sokanlar varmış demek ki
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hey Jude.hala eve sana yağı sokanlar varmış demek ki
Alıntıları GösterForumda herkes sağlıklı yaşıyor sanırım canan Karatay kesildiniz başımıza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Matias12Forumda herkes sağlıklı yaşıyor sanırım canan Karatay kesildiniz başımıza
Alıntıları Göstersizin sağlığınız, agresif olmaya gerek yok :)
-
Tosla ile sipariş verdik. Umarım tosla cüzdana yüklemiştim. Umarım iade olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ürün bugün geldi ancak paketinde net weight 5 kg yazıyor tartım olmadığı için tartamıyorum 10 kg gibi duruyor ürün ama emin değilim başka ürün alan yokmu?
-
Benim kargo da geldi, kargo poşetinde 5 kg yazıyor. akşam tartıp tekrar yazarım.
-
Pazartesi elime ulaştı, dün akşam denedim ve memnun kaldım tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ucuza bulursanız bunu da tavsiye ederim
www.hepsiburada.com
Mojdeh Safran Aromalı Basmati Pirinç (5kg.) Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/mojdeh-safran-aromali-basmati-pirinc-5kg-pm-HB00000ITWEI
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tartınca 10 KG geliyor
-
kaçırmısız keske aynı fıyata gelse
-
Yediğim en lezzetli pirinç muhtemelen bu. Kesin olarak 10 kilo, gramajda hata yok, paketleme sağlam ve orijinal. Tam stoklanacak malmış.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bana gelen ürün bu, 5 kg pakette. size tek paket 10kg gelmiş galiba, kargoculara sordum 2. paketi varmı bunun diye. bana 5kglik ürün yollamışlar o zaman.
-
Bizimkiler de bunlardan ekmeli tarlalarına
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bucephalasbana gelen ürün bu, 5 kg pakette. size tek paket 10kg gelmiş galiba, kargoculara sordum 2. paketi varmı bunun diye. bana 5kglik ürün yollamışlar o zaman.
banada 5 kg geldi kargoda da 5 kg olarak gözüküyor trendyola yazdım satıcı ile iletişime geceklermiş bakalım inşallah lehimize sonuçlanır
-
quote:
Orijinalden alıntı: cbasbanada 5 kg geldi kargoda da 5 kg olarak gözüküyor trendyola yazdım satıcı ile iletişime geceklermiş bakalım inşallah lehimize sonuçlanır
Alıntıları Gösterfirmaya yazdım cevap yok 2 gündür, trendyol canlı yardımdan bu durumla ilgili yardım istedim dönüş yapacaklar. firma epey vurdumduymaz gibi, müşteri iletişimi sıfır. Zincir kurumsal firmalar bile 1 günde dönüş yapıyor. Umarım çözerler meseleyi.
-
gelen ürünü tartın, üzerinde 5 kg yazıyor tartınca 10 kg
-
Büyük çuvalsa 10kg dir küçük çuvalsa 5
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
5 kg yazan üründe 10 kg mu geldi size, ben mutfak terazisinden tartıp resim çekip trendyola yolladım, halen dönüş yok ne satıcıdan ne trendyoldan. Ürüne dokunmamamızı istiyorlar, gittim normal pirinç aldım marketten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cbasbanada 5 kg geldi kargoda da 5 kg olarak gözüküyor trendyola yazdım satıcı ile iletişime geceklermiş bakalım inşallah lehimize sonuçlanır
Alıntıları Göstersizde gelişme varmı? bende hala dönüş yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X