Şimdi Ara

Zarrin Mehr 1121 Basmati Safran Aromalı Hint-İran Pirinç 10kg 100 TL Kargo Bedava (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bucephalas

sizde gelişme varmı? bende hala dönüş yok

Alıntıları Göster

Haber yok bekliyoruz mail gelecek M hizmetleri

Dokunmayın gelen ürüne haber bekleyin dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kamil bize de eksik yollamış,

• kalan 5 kiloyu kargoya vermişler dün sürat kargodan mesaj geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: cbas

kalan 5 kiloyu kargoya vermişler dün sürat kargodan mesaj geldi

evet benimkide kargolandı, bakalım içinden ne çıkacak güvenim kalmadı firmaya :)

tahminim firma yaptığı kampanyada siparişin yarısında keriz silkemeleye çalıştı. 10 siaprişin 5inde bilerek 5kg göndermiş ki bazıları anlamazsa 5 kg kardayız hesabı yapıyolar. yoksa bu kadar göz göre göre hata yapılacağını düşünmüyorum bu akdar insana. mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 26 Kasım 2020; 15:50:53 >
  • Arkadaşlar ürünü deneyen oldumu güzelmi?
    Şuanda 127 lira 10 kilosu 100/40 ile 87 liraya geliyor bu fiyata alınır mı?
    Birde üzerinde hasat yılı yazıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

evet benimkide kargolandı, bakalım içinden ne çıkacak güvenim kalmadı firmaya :)

tahminim firma yaptığı kampanyada siparişin yarısında keriz silkemeleye çalıştı. 10 siaprişin 5inde bilerek 5kg göndermiş ki bazıları anlamazsa 5 kg kardayız hesabı yapıyolar. yoksa bu kadar göz göre göre hata yapılacağını düşünmüyorum bu akdar insana. mümkün değil.

Alıntıları Göster

Olabilir

Yada fazla sipariş gelince elindeki mal yetersiz kaldı 5 kilo gönderip kalanı sonraya bıraktı zaman kazanmak için

• selamlar,

basmati pirinç özel ilgi alanım olduğu ve yıllardır e ticaret sitelerinde bu pirinci sattığım için şunu söyleyebilirim ki 10 kg basmati pirinci 100 TL'ye satın almanız imkan dahilinde değil. Çünkü bu pirincin Hindistandaki ton fiyatı 1000 dolar. Vergileri falan dediğinde 1250-1300 dolardan aşağıya Basmati pirinç olmaz. Bunun üzerine Trendyol komisyonu, kargo farkını da eklediğinizde 140 liradan aşağı bir fiyat satıcıyı kurtarmaz. Şimdi diyeceksiniz ki bu adamlar nasıl satıyor? Efendim bu adamlar Basmati satmıyorlar. Yurtdışından getirdikleri tonu 400 dolar olan PR11 pirinci Zarrin Mehr paketine koyup Basmati diye satıyorlar. PR11 de Basmati kadar olmasa da bizim pirince göre ince uzun bir pirinç olduğu için farketmesi kolay olmuyor. Yıllarca Zarrin Mehr pirinci sattım. Şu anda da satmaya devam ediyorum. Öyle ki marka sahibi bile bu adamlarla baş edemeyip, e-ticaret'ten çekildi. Düşünsenize markanın sahibi getirdiği ürüne 150-160 liraya koymuş ilana ama uyanığın biri Zarrin Mehr basmati diye 100 liraya pirinç satıyor. O yüzden dikkatli olunuz. Ucuz etin yahnisi yavan olur. Spor yapıyorsanız veya şeker hastası olduğunuz için glisemik indeksi düşük bir pirinç kullanmanız gerekiyorsa PR11 besin değerleri Basmati'den farklıdır. Nişastası düşük değildir. Sağlığınıza zarar verebilirsiniz.

Bu arada kaliteli ve gerçek basmati almak isterseniz kendi sitemde oldukça uygun fiyatlar ile bir çok ürün var. Pazaryeri komisyonları olmadığı ve kendi kargo anlaşmam pazaryeri kargolarından daha ucuz olduğu için fiyatları dibe çektim. Yeni bir site olduğu için fiyat avantajını site trafiğine çevirmeye çalışıyorum. Buradan güvenle Basmati pirinç alabilirsiniz.

Bu arada size tavsiye olarak Tastea Basmati'yi öneririm. Kendi markam ve içinde 1. kalite uzun taneli, karışımsız 1121 Basmati pirinci var. İkinci olarak Loyal marka basmati de çok kalitelidir.

Afiyetle...

www.evcimik.com

Zarrin Mehr 1121 Basmati Safran Aromalı Hint-İran Pirinç 10kg 100 TL Kargo Bedava
    Zarrin Mehr 1121 Basmati Safran Aromalı Hint-İran Pirinç 10kg 100 TL Kargo Bedava

• 1 - Bunların 5 kg olanı yok mu

2 - 10 kg pirinçte kargo ücreti bedava olması gerekir

3 - Aromasız olanı hangisi

Loyal Extra Long Grain 1121 Basmati Pirinç 10 Kg 115 tl

Tastea 1. Kalite 1121 Basmati Pirinç 10 Kg. 115 tl

örneğin diğer sitelerde üstelik komisyon alıcılı 115 tl

https://www.hepsiburada.com/mojdeh-basmati-pirinc-10-kg-p-HBV00000RDK8O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 6 Şubat 2021; 16:38:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

1 - Bunların 5 kg olanı yok mu

2 - 10 kg pirinçte kargo ücreti bedava olması gerekir

3 - Aromasız olanı hangisi

Loyal Extra Long Grain 1121 Basmati Pirinç 10 Kg 115 tl

Tastea 1. Kalite 1121 Basmati Pirinç 10 Kg. 115 tl

örneğin diğer sitelerde üstelik komisyon alıcılı 115 tl

https://www.hepsiburada.com/mojdeh-basmati-pirinc-10-kg-p-HBV00000RDK8O

Merhaba;

Loyal marka 900 gr, 4.5 kg ve 10 kg mevcut. Tastea markada sadece 10 kg mevcut. Çeşitli pazaryerlerinde bilinen markaların sahte üretim pirinçlerinde çok düşük fiyatlı satılanlar var. Marka tescil sahibinin ilgilenmemesinden dolayı, marka adıyla çuval bastırıp, içine en düşük kalite ithal pirinç koyup yolluyorlar. O çuvalların içinde bulunan pirinç, sitemizde bulunan Big Ben markalı kısa taneli Sella Basmatiden bile ufak. Bu arada, biz Big Ben 10 kg’ı 85 TL’den satıyoruz.

Donanımhaber’e özel bu haftasonu geçerli olmak üzere, Loyal 10 kg Basmati pirinçte geçerli olmak üzere, LOYAL15 indirim kodu ile 15 TL indirimli olarak satın alabilirsiniz. Bir kere kullandığınızda aradaki farkı göreceksiniz.

• Loyal Extra Long Grain 1121 Basmati Pirinç 10 Kg

Siparişini verdim

Tek çekim ödemede PayTR niye çıkıyor anlamadım 113,27 tl tuttu

Beğenirsek sizden devamlı alırız

İlginiz için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.