Haber yok bekliyoruz mail gelecek M hizmetleri Dokunmayın gelen ürüne haber bekleyin dedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zarrin Mehr 1121 Basmati Safran Aromalı Hint-İran Pirinç 10kg 100 TL Kargo Bedava (3. sayfa)

-
-
Bu kamil bize de eksik yollamış,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kalan 5 kiloyu kargoya vermişler dün sürat kargodan mesaj geldi
-
quote:
Orijinalden alıntı: cbaskalan 5 kiloyu kargoya vermişler dün sürat kargodan mesaj geldi
evet benimkide kargolandı, bakalım içinden ne çıkacak güvenim kalmadı firmaya :)
tahminim firma yaptığı kampanyada siparişin yarısında keriz silkemeleye çalıştı. 10 siaprişin 5inde bilerek 5kg göndermiş ki bazıları anlamazsa 5 kg kardayız hesabı yapıyolar. yoksa bu kadar göz göre göre hata yapılacağını düşünmüyorum bu akdar insana. mümkün değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 26 Kasım 2020; 15:50:53 > -
Arkadaşlar ürünü deneyen oldumu güzelmi?
Şuanda 127 lira 10 kilosu 100/40 ile 87 liraya geliyor bu fiyata alınır mı?
Birde üzerinde hasat yılı yazıyormu -
quote:
Orijinalden alıntı: Bucephalasevet benimkide kargolandı, bakalım içinden ne çıkacak güvenim kalmadı firmaya :)
tahminim firma yaptığı kampanyada siparişin yarısında keriz silkemeleye çalıştı. 10 siaprişin 5inde bilerek 5kg göndermiş ki bazıları anlamazsa 5 kg kardayız hesabı yapıyolar. yoksa bu kadar göz göre göre hata yapılacağını düşünmüyorum bu akdar insana. mümkün değil.
Alıntıları GösterOlabilir
Yada fazla sipariş gelince elindeki mal yetersiz kaldı 5 kilo gönderip kalanı sonraya bıraktı zaman kazanmak için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
1 - Bunların 5 kg olanı yok mu
2 - 10 kg pirinçte kargo ücreti bedava olması gerekir
3 - Aromasız olanı hangisi
Loyal Extra Long Grain 1121 Basmati Pirinç 10 Kg 115 tl
Tastea 1. Kalite 1121 Basmati Pirinç 10 Kg. 115 tl
örneğin diğer sitelerde üstelik komisyon alıcılı 115 tl
https://www.hepsiburada.com/mojdeh-basmati-pirinc-10-kg-p-HBV00000RDK8O
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 6 Şubat 2021; 16:38:1 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bjkyener1 - Bunların 5 kg olanı yok mu
2 - 10 kg pirinçte kargo ücreti bedava olması gerekir
3 - Aromasız olanı hangisi
Loyal Extra Long Grain 1121 Basmati Pirinç 10 Kg 115 tl
Tastea 1. Kalite 1121 Basmati Pirinç 10 Kg. 115 tl
örneğin diğer sitelerde üstelik komisyon alıcılı 115 tl
https://www.hepsiburada.com/mojdeh-basmati-pirinc-10-kg-p-HBV00000RDK8O
Merhaba;
Loyal marka 900 gr, 4.5 kg ve 10 kg mevcut. Tastea markada sadece 10 kg mevcut. Çeşitli pazaryerlerinde bilinen markaların sahte üretim pirinçlerinde çok düşük fiyatlı satılanlar var. Marka tescil sahibinin ilgilenmemesinden dolayı, marka adıyla çuval bastırıp, içine en düşük kalite ithal pirinç koyup yolluyorlar. O çuvalların içinde bulunan pirinç, sitemizde bulunan Big Ben markalı kısa taneli Sella Basmatiden bile ufak. Bu arada, biz Big Ben 10 kg’ı 85 TL’den satıyoruz.
Donanımhaber’e özel bu haftasonu geçerli olmak üzere, Loyal 10 kg Basmati pirinçte geçerli olmak üzere, LOYAL15 indirim kodu ile 15 TL indirimli olarak satın alabilirsiniz. Bir kere kullandığınızda aradaki farkı göreceksiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Loyal Extra Long Grain 1121 Basmati Pirinç 10 Kg
Siparişini verdim
Tek çekim ödemede PayTR niye çıkıyor anlamadım 113,27 tl tuttu
Beğenirsek sizden devamlı alırız
İlginiz için teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X