Şimdi Ara

Zarate ile anlaşılmış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Star Tv haber sunucusu Celal Pir (kendisi FB lidir.) twitter hesabından Zarate ile anlaşıldığını duyurdu.

• Eğer Belhanda'ya 15 veremeyip bune 9.5 verirlerse taşları hazırlıyorum klup binasına gidicem
  • Zarate gelırse Belhanda yalan olur. 9m euro verıp bı de ustune Belhandayı falan alamayız. Erken yorum yapmak ıstemıyorum da adam tam dususte. Aykut gene yardırıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde yine küfür dağarcığımıza küfürler eklenecek ve yine 4.4.1.1 gibi tek forvet sisteminden kurtulamayacağız, geçmiş olsun.
  • "@sabahspor1: Fenerbahçe, Zarate için Lazio ile her konuda anlaştı. Gözler futbolcuda.http://t.co/SrzUW6Vz"

• stochu da satıp belhandayı alsalar
  • zarate forvet mi forvet arkası mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Zaniolo, Ribery gibi olmasın
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zarate kim yaaa serie a'yı hiç takip etmem nasıl bir oyuncu bari
  • 4-3-3 ün solunda da oynar.sağındada.
  • İnşallah böyle bi hata yapmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

zarate forvet mi forvet arkası mı

forvet,forvet arkası ve 433 ün kanatlarında oynayabiliyor,çok süratli ve dribling iyi yapabilen bir topçu aslında yetenekli ama bir türlü tutunamadı gittiği kulüplerde.Bu arada cidden 9 milyon verirlerse yazıklar olsun ayrıca avrupa ligindee oynayamayacakmış zaten gelirse
  • Zarate iyidir kötüdür bişey demiyorum ama kimsenin ilgilenmediği, menejerinin klubü basık bonservisini 3-4'e çekin dediği adama 9.5 verirsek yılın avanağı biz oluruz sanırım.Ayrıca sorun forvette filan değil sorun forvete pozisyon hazırlamakta.Ben işin açıkçası yönetimden böyle bir hamle bekliyorum daha nasıl Fenerbahçeyi dibe vurdururuz onu tartışıyolar Aykut ile sanırım.
  • Alex gider aykut gitmez 10 milyona maç yapmayan adamı alırlar takım top oynamaz.

Allahım neydi günahımm

• Boşverin iyi oluyor alsınlarda oda patlasın iyice batsınlar abi ben başarılı bir transfer istemiyordum açıkçası zaten takım her halükarda kötü oynamaya devam edicek. Sezon sonu inşallah bırakırda o zaman transfer bombaları patlar. Bu arada Zarate'yi sol açıkta yapabilir. Oynattığı ön liberolar futbol oynamayı zaten bilmiyor üstüne birde Zarate'yi önlerine koyarsa orta saha darmadağın olucak ve 2 maç sonra Zarate'yi sol açığa çekip yüce Baroni'yi tekrar izlemeye başlicaz. İzleyelim ve görelim.
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

zarate forvet mi forvet arkası mı

forvet,forvet arkası ve 433 ün kanatlarında oynayabiliyor,çok süratli ve dribling iyi yapabilen bir topçu aslında yetenekli ama bir türlü tutunamadı gittiği kulüplerde.Bu arada cidden 9 milyon verirlerse yazıklar olsun ayrıca avrupa ligindee oynayamayacakmış zaten gelirse

Oynar avrupa lıgınde.

• Zarate iyidir diye biliyorum ben beyler?
  • zarate 9 milyon etmez ayrıca orta saha oyuncusu alınmayacak mı bu yönetim ne işlerle uğraşıyor anlamış değilim önce belhanda diyorlar sonra emenike ardından zarate aziz yıldırım açıklama yapıyor yıldız getireceğim diye

resmi açıklama gelmeden anlaştılar diyemeyiz
  • 1907 Medya
    Zarate %90 Fenerbahçe'de
  • Açıkcası ben de resmi siteyi bekliyorum. Ama kaynak boş konuşan birisi olmadığı için paylaşma gereği duydum. Hakkımızda hayırlısı, Özgür e yapılanlardan sonra ümidim iyice kesildi kendimizi Aragones döneminden bile beter bir döneme hazırlamalıyız.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.