Şimdi Ara

Zamunda tamamen kapatıldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
6
Favori
34.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim gibi bir kaç film / dizi indirecekseniz filmbol sitesini önerebilirim, 250 tl ye aldığım üyelik 1 tb indirme kotası verdi ve istediğim filmleri indirdim.

Film İndir » Filmbol | Film indirme sitesi

casual biri olarak yeterli geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1337xx.to sitesine Youtube gibi video izleme özelliği gelmiş. Filmi indirmeden Youtube izler gibi izleyebiliyorsunuz, altyazı da otomatik atıyor. Video oynatıcıyı ve görüntü kalitesini biraz geliştirirlerse Netflixi filan bitirebilir bu sistem.

Zamunda tamamen kapatıldı
  • zornolab.net 'i kullanıyorum hesap başına 10 torrent indirme hakkı veriyor. Ayın son pazar günü (pazar yoksa cumartesi) hesap başına 100 indirme hakkı veriyor. Çoğu maili bloklasalar da geçici mail ile onlarca hesap da açabiliyorsunuz. 4TB harddisk aldım hepsini ts arşivi yaptım. (Evet deliyim)

ek olarak yılların zamundası sonuçta beni gömer kendisi gitmez Zamunda tamamen kapatıldı 

I love the cuban food,pork sandwiches,my favourite.
    But i'm hungry for something different now.
  • Selamlar torrentleech üye olmak istedim,davet kodu isteniyor. Kaydımı tamamlamak için bir davet kodu rica edebilirmiyim.Şimdiden teşekkürlerimle

My System:İŞLETİM SİSTEMİ:Windows 10 Pro/CPU:Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz/ANAKART:Gigabyte GA-EX58-UD5 /EKRAN KARTI:Gigabyte Nvidia GeForce GT420 2GB 128Bit DDR3/RAM:12 GB 3X4 1600 Mhz Kingston HyperX KHX1600C9D3/4GX/HDD:Kingston SSDNow V300 120GB 450MB-450MB/s 2,5” Sata 3 SSD - SV300S37A/120G/OPTİK OKUYUCU:PIONEER BDR-209EBK 128GB 16X BLU-RAY / DVD / CD MULTİLAYER YAZICI /MONİTÖR:ASUS VK228H 21,5 inç LED HDMI/KASA:Cooler Master 932 HAF/ Power Supply (PSU) :High Power Direct12 1000W 80 Bronze 13.5cm/KLAVYE:CORSAIR Gamming K55 RGB Keyboard/MOUSE:steelseries RIVAL 110 GAMMING MOUSE/
  • Arkadaşlar bende baya eskiden kullanıyordum 3 tb seed im vardı içerde gerçek ama öyle çakma falan değil ratiom baya yüksekti ama şunu kabıl edelim artık torrent kullanan yok internet hızları baya yükseldi ben yaklasık 10 yıldır kullanmıyorum bile Torrent fikir olarak çok iyiyddi sonra baktılar iş büyüyor insanlara aylık paralı üyelikler satmaya basladılar netflix spotify vs bunun karşılığı ama ben bu gavatlara para vermem alldebrid üyelik aldım her yerden istediğim linki premium çevirip indiriyorum çokda duygusala bağlamaya gerek yok eski eksiden güzeldir.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.