Şimdi Ara

Zamunda tamamen kapatıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
6
Favori
34.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10 sene önce öyle yapıyorduk şimdi durumlar nasıl işliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Msi Z490 UNIFY®MSİ Suprim X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 32GB(2x16) DDR4 3600MHz®Castle 360RGB V2®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core X71®CORSAIR K70RGB MK.2
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt

10 sene önce yapılıyordu ancak risk çok çok yüksekti. 1 ay yapamazdınız mesela anında ban yerdiniz. Şuan dediğim gibi o sitede fakeupload işlemiyor. Diğer siteler de işliyor ancak bir işinize yaramıyor premium site olmadıktan sonra

• Şoka uğramış durumdayım tek ve faal olarak kullandığım siteydi ne bok yiyeceğiz şimdi aq ya. Alternatif falan diyorlarda zamunda gibi sorunsuz bir site bulmak zor. Acaba bu konu başlığı altında takip etsek tekrar farklı bir domain ile açılır mı bilgisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Banada lazım kardeş davetiye var mı?

Hocam ben hep FreeLeech torrentleri indirdiğim için, download kısmı 0 görünüyor şuan, arada sırada da upload yaptığı için orası da 25GB civarı, oranlar düşük olsa da upload download'a göre daha yüksek olduğu için hiçbir sorun olmuyor, 5 senedir aynı hesabı kullanıyorum.

Ama mevcutta u/d ratiosu bozuk bir hesabınız varsa o nası çözülür bilemiyorum, öncede fake upload programları vardı oradan basıyorduk ama TL yemiyor bunları artık.

Belki seedbox kullanabilirsiniz, TL'nin kendi içerisinde yönlendirdiği seedbox vardı diye hatırlıyorum. Ama seedbox kullandığınız zaman fake upload muamelesi görmemesi için onu hesabınıza ekletmeniz gerekiyor admin ile görüşüp. Ben bi kere yapmıştım da çok uzun zaman oldu hatırlayamıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Msi Z490 UNIFY®MSİ Suprim X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 32GB(2x16) DDR4 3600MHz®Castle 360RGB V2®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core X71®CORSAIR K70RGB MK.2
  • birçok oyunu, filmi,diziyi ve belgeseli burdan indirirdim güvenilir limanımdı
    gençlik zamanlarımda da rusçaya merak salmıştım rus üniversitesi eğitim seti vardı herşeyi apaçık anlatıyorlardı hem görsel hem işitsel açıdan🤪
    kişisel gelişimimde rolü büyüktür toprağı bol olsun

Var ama başka yabancı site davetiyesiyle takas yapıyorum.

speedapp io diye bi romen sitesi var ama benim indirdiğim bazı oyunlarda virüs çıkmıştı. Güvenebilirsen üye ol.

• Efsaneyi adeta yok ettiler. 2006-2007'den beri kullanırdım, günlük gazete gibiydi benim için. Ne düşmüş neler var diye bakardım bir şey indirmesem bile. Rarbg ile birlikte çok büyük bir kayıp oldu. Şimdi kontrol ettim belki bir ihtimal başka bir alan adıyla filan gelmiştir diye ama yok maalesef.

Bunu bir deneyelim acaba halen çalışıyor mu.

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • kaLpazan kullanıcısına yanıt

Nasıl alabiliriz sizden? turktorrent verebilirim karşılığında

Davetiye var mı TLeech

alternatif arayanlara RuTor'u önerebilirim ama virüslü dosya oranı her ne kadar düşük olsa da Zamunda'ya göre daha yüksek maalesef.

oyunlarda bulunan şeyler genelde false positive oluyor yani virüs gibi görünen ama virus olmayan şeyler.

Yabancı site davetiyesi arıyorum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.