Şimdi Ara

Zaman kulübünün yanında olma zamanı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha sezon başında kulübümüze karşı yapılan saldırılar malumunuz.
    Gerçek taraftar zor günde, kötü günde takımının yanında olandır.
    Tamam herkesin e-bilet konusunda bir takım hassasiyetleri var. Diğer tarafta ise hayatımızın önemli bir parçası, beraber sevinip beraber üzüldüğümüz, futbol tarihimizin yazarı Galatasarayımız var...
    Bir tarafta bir kısmı kulüp kasasına, bir kısmı birilerinin cebine girecek küçük bir meblağ varken, diğer tarafta dördüncü yıldız, şampiyonlar ligi var.
    Bir tarafta Galatasaray düşmanları varken, diğer tarafta Türkiye var...
    Şampiyon olamaz, dördüncü yıldızı alamaz, ait olduğumuz yere Şampiyonlar Ligi'ne gidemezsek bahanemiz Pasolig mi olacak??? Yarın 'keşke' demeyelim!
    Kaprislerimizi, taleplerimizi kulübümüze sezon sonu yapalım. Kulübün kendi bünyesinde bir e-bilet sistemi isteyelim! Ancak bugün ne bunu yapacak zaman, ne de altyapı mevcut. E-bilet olayı da kanunla zorunlu hale geldiğinden en azından bu sezon pasoligi sineye çekmekten başka yapacak bir şey yok.
    Sonuç itibariyle kişisel problemleri bir süreliğine ertelemeli, yönetim, futbolcu, teknik heyet, taraftar kenetlenmeli, her zaman olduğu gibi TT Arena ve deplasmanlarda takımımızı yalnız bırakmamalıyız!
    Anderlecht maçında bir kez daha rakibimize cehennem yaşatıp tezahüratlarda buluşmak dileğiyle...
    Unutmayın başka Galatasaray yok!
    Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu yıl sadece taraftar değil camia olarak birlik olamazsak gs ye karşı kurulan şer cephesine karşı başarılı olamayız.
  • Aynen oyle cok iyi bir teknik adamimiz. Cok guzel baskanimiz.harika stat ve taraftarimiz var. oyuncu kadromuzda cok iyi ve alternatif kalabalik bir kadroya sahibiz. Bize dusen bu ulkedeki kumpaslara bas kaldirip yonetim ve oyunculari desteklek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yüzden takımı sürekli yermek yerine yönetimin vermiş olduğu kararların, takımın almış olduğu skorların arkasında durmalıyız.

• Kulube destekden çok kostek olunuyor. O su şişeleri atilmasaydi bu cezalar olmayacakti. Kusura bakmayinda herkes icin demiyorum ben samimi olunduguna inanmiyorum. Kulübü seven taraftar böyle olmaz. Once kendimize bakmaliyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Kulube destekden çok kostek olunuyor. O su şişeleri atilmasaydi bu cezalar olmayacakti. Kusura bakmayinda herkes icin demiyorum ben samimi olunduguna inanmiyorum. Kulübü seven taraftar böyle olmaz. Once kendimize bakmaliyiz.

Atıldı veya atılmadı kimse orasında değil, TFF'nin taraflılığına kızıyoruz biz.
  • Ben takımımın yanındayım arkadaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Serenity. kullanıcısına yanıt
    Haklısın ancak bizimki de bile bile lades değil mi? Madem adamlar fırsat kolluyorlar, neden fırsat veriyoruz? Hiçbir mazereti olmaz ama maç 0-0 iken, berbat oynuyorken bir kaleci bozuntusunun tahrikiyle 2 kez oyunu durdurmayı ben de anlayamıyorum.

• AY, Ali Şenin 3. yıldızı görememesi durumuna düşmemek için kolları erken sıvadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oft01819

Haklısın ancak bizimki de bile bile lades değil mi? Madem adamlar fırsat kolluyorlar, neden fırsat veriyoruz? Hiçbir mazereti olmaz ama maç 0-0 iken, berbat oynuyorken bir kaleci bozuntusunun tahrikiyle 2 kez oyunu durdurmayı ben de anlayamıyorum.

Doğru diyorsun ama Emre, Caner, Volkan, Aziz'i TV'de bile görsek küfrediyoruz millet nasıl dayansın ki?
  • Beyler ne sezonlar gördük hatta çok gerilere gitmeye bile gerek yok... Tt arena ilk zamanlarında tribünlerde karşılıklı istifa sesleri, sahada sportif olarak sallantılı umut vermeyen takım, yönetim desen ne yaptığı belli değildi...

Şu günlere bakınca gerçekten değerini bilmek kulübümüze dahada destek olmak gerek, elbet eleştiri olmalı fakat yapıcı olalım yıkıcı değil, seveceğimiz destekleyeceğimiz başka Galatasaray yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

AY, Ali Şenin 3. yıldızı görememesi durumuna düşmemek için kolları erken sıvadı :)

3.yıldızı aldığımız yıl Aziz Yıldırım başkandı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.