Şimdi Ara

zaman kaybediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • keşke youtubeda falan böyle ders videoları harici şeylere girmemi engelleyen bir şey olsa ders çalışçaz diye bir giriyom hoooop saat 2 olmuş

• Hocam önce kendine yeni bir YouTube kanalı açıyorsun. Daha sonra birkaç ders kanalına abone olup birkaç ders videosu izliyorsun. Sonra ana sayfaya gelip ders dışı bütün videolarda "ilgilenmiyorum"a tıklıyorsun, karşına ders dışı video çıkmayana kadar bunu yaptıktan sonra tebrikler, algoritmayı kandırdınız. Fakat bu saatten sonra en ufak bir ihmale gelmez, bu YouTube algoritması çok fena aman dikkat!
  • Hocam önce kendine yeni bir YouTube kanalı açıyorsun. Daha sonra birkaç ders kanalına abone olup birkaç ders videosu izliyorsun. Sonra ana sayfaya gelip ders dışı bütün videolarda "ilgilenmiyorum"a tıklıyorsun, karşına ders dışı video çıkmayana kadar bunu yaptıktan sonra tebrikler, algoritmayı kandırdınız. Fakat bu saatten sonra en ufak bir ihmale gelmez, bu YouTube algoritması çok fena aman dikkat!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak saatleri belli bir programınız varsa ona uymak zaman kontrolü için faydalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu cok etkili fakat yanlislikla bile olsa enes batura tikladiginizda ana sayfa direk isgal oluyo . Faydasiz seylerde cin gibi algoritma masallah

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teknolojiyi kontrol edemezsen o seni kontrol ediyor zamanla.ilgili alakalı olduğun kullandığın her platformdaki herşeyi kayıt edip analiz ediyor ona göre karşına getiriyor...

• hocam bahane g*t gibidir herkesde vardır önemli olan oturup basabilmek birazcık disiplinli olup bakmazsanız o videolara gerisi gelir alışırsınız zaten

• Unhook indirip uzantı olarak ekleyebilirsiniz.Youtube anasayfasında unhooka bastığınızda tüm her şey kayboluyor,size de arama butonuna izlemeniz gereken ders videosunu yazıp izlemek kalıyor,iyi çalışmalar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.