Burası niye böyle
Yök atlastan baktım 80 tyt 50 60 arası ayt 30 bin getirmiş geçen sene
2019 a gore bakinca yine 80 tyt 60 65 ayt 30 bin getiriyo görünce kendime tamam aslanım olurun var senin yapabilirsin falandiyorum buraya bir giriyorum 60 ayt ye ağlayan mi dersin 90 tyt ye burun kıvıran mı tuhaf tuhaf insan dolu anlamıyorum burası full ilk 5 bine falan mi oynuyo yoksa milletin netleri gercekten bu seviyelerde mi artık
Ayt mat denemesi seçiyoruz
Elimde hız ve renk ayt mat denemesini (ilk ayt mat brans denemem) cozuyorum su an kafamda
Bs
Acil
Orijinal
Apotemi
3D
345
çozmek vardi ayt mat icin ama her gun bir tane cozsem bile yetismez gibi duruyo yetişse çıkmoslara zaman kalmaz 1 veya 2 tane elicem hangilerini eliyim
doğru mu yapıyorum
11 de enerji hız ve dengeyi asit baz dengesinin ortasına kadar halletmiştim 12 konularını da okulla götürdüm kimya adına sadece organığin son kısımlarında sıkıntı çektim biraz bu aldehit kısımlarında falan onun dışında konu hakkında genel hatlarıyla bilgi sahibiyim ama kimya çalışırken çok sıkılıyorum 1 saatte 10 soru falan çözüyorum ve asla kimyanın başına geçmek istemiyordum bs kimya denemesi vardı elimde ona başladım 3 4 gün kadar önce sizce sağlıklı mi böyle devam etmem daha keyifli geliyor ama doğru mu karar veremedim
netler de çok cok oynuyor bir tanesinden 11 yapıyorum diğerinden 6 falan o iş de oyle saçma
Bir sabah uyandım ve artık maldım
Başıma çok iğrenç bir şey geldi arkadaşlar ben tytde 30 dakika eklenmeden önce 25 28 arası net yapıyodum 30 dakika ilk eklendiginde girdigim 1 2 denemeden 30 neti gördüm fakat sonra bir şey oldu beynimi kaybetmiş gibi oldum okudugumu anlamiyor kalemi kipirdatamiyordum ozdebir 2 de 30 mat netim vardi ozdebir 3 de sadece 20 tane isaretledim dün parafın denemesine girdim 15 net yaptım yıkıldım türkçe netlerim 24 civariydi hep onu 30 a çikarttım dil bilgisi öğrenerek acaba ondan mı falan diye dusundum ama brans denemelerim de düstu yaz başı full matın denemesini almistim ilk denemeden 31 net yapmisim 2. Denemesinden yine 20 civari yaptım niye böyle oluyo normal mi kalıcı mı bilmiyom msü ye gircem yükselmesi lazım napicam ben valla ağlayasım geliyo bir yardim edin
zaman kaybediyorum
keşke youtubeda falan böyle ders videoları harici şeylere girmemi engelleyen bir şey olsa ders çalışçaz diye bir giriyom hoooop saat 2 olmuş
TYT FEN
ayt halledince tyt fen de olur diye tyt fen çalışmayı bırakmıştım aytde biraz ilerledim ama tyt fen netleri yerinde sayıyo ve çok kötüler 5 6 falan çıkıyo var mı şöyle güzel tyt fen tavsiyeleriniz
en kısa yollardan 15 cıvarını görmemi sağlayacak
dip not: biyoloji fobim var ezberleyemiyorum ezberlesem aklımda tutamıyorum aklımda tutsam sorusunu çözemiyorum tyt de de aytde de biyoloji için tavsiye verirken bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim
paragraf çıkmış sorular kitabı tavsiye
paragrafta pratik kazanmam gerek durumum iyi değil ales soruları çöz çok fark ettiriyo dediler içinde en fazla çıkmış soru bulunan en kapsamlı çıkmış paragraf kitabı hangisidir intte bir sürü çıkıyo hangisi daha kapsamlı olur bilmiyorum
bu sene sınava giricem ve temmuz ortasında tyt çalışmaya başladım ama bir türlü artış yaşayamıyorum yaz başında denemeye girdik 49 çıkmıştı bugün denemeye girdim 50 çıktı bunun dışındakilerde de hep 48 53 arası attı netlerim türkçe 25 civarı geliyor normalde mat 21 20 falan geliyor tek oynayan şey sosyal fen sosyal bazen 10 civarı geliyor ama fen asla 10 a çıkmıyor sayısalcı olmama rağmen
geometri sorularına bakamıyorum genelde zaman yetmiyor hoş baksam bile paralel kenara kadar bitti onu da karekök sıfırdan çözdüm
türkçe için sabahları 20 paragraf çözüyorum ama sınavda mattan sonraya aldığım için kötü geliyor ilk türkçeyi alsam matı hiç kafam almıyor
fen için biyolojim sıfır kafam da almıyor salak mıyım neyim unutup duruyorum
fizik bilsem de emin olsam da yanlış çıkıyor
kimya yapıyorum genelde
sosyalde coğrafya din bazen felsefe çözüyom
ayt kısmında matematiğim süre olduğu için sorun yaşatmaz diye düşünüyorum matematiği çok kötü olan bir öğrenci değilim aslında her ne kadar tyt netlerim kötü olsa da aytde biraz yapabiliyorum
şu an trigo11 12 diziler logaritma bitti 11 in fazla mat konusu yok baksam yaparım
ayt fizikte mekanik temelim çembersel basit harmonik bitti var 11 elektriği yeni çalışmaya başladım
ayt kimya enerji hız modern atom dengenin bir kısmı ve elektro kimyanın elektroliz hariç kısmı bitti enerji hız dengeden soru çözmem lazım biraz daha
ayt biyoloji geçen sene sinir biliyodum bu sene protein sentezi öğrendim başka yok
size sorum tyt çalışmayı nasıl ilerleteyim net arttırmak için hangi derşlere bastırayım geometriden geo 0 çözdüm şimdi ne çözeyim ve arkadaşlar içimi kemiren 1 numaralı soru boş umutları bir yana bırakarak gerçekçi bir şekilde düşünürsek kimse ekim kasımda 50 tyt netininden bahsetmiyor bu sene olmaz gibime geliyor bu saatten sonra 25 bin civarı bir sıralama hedeflemek çok mu hayali olur
günde 3 saat civarı çalışıyorum eve gelince arttırmam gerek biliyorum 5 e kadar çıkmaya çalışıcam hafta içleri bu konuda da görüşlerinizi sunarsanız yararlı olabilir
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.196 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar