Şimdi Ara

Zaman Ayarlı Priz Tavsiyesi (Anlayan Var mı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim odamda kalorifer tesisatı olmadığı için elektrikli ısıtıcı kullanıyorum ama sabaha kadar sürekli çalışınca çok sıcak oluyor odanın içi. Yarım saat çalışıp, yarım saat dursa çok iyi olacak. Böyle bir priz var mıdır ? Zaman ayarlılara baktım onlarda böyle bir ayar yok gibi görünüyor.

• Ben de duymadım öyle birşey.

Ayrıca

Balkonu da mutfağa katalım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsignAce -- 8 Aralık 2016; 12:14:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektronik devreleri arastirarak bu sikontini cozecek bir devre yapabilirsin bence. Arduino filan arastir istersen. Veye elektrik-elektronik(ozellikle 2 yillik) okuyan veya mezun olan bir arkadasin varsa yardimci olur.

• Potansiyometre falan ardiuno falan acayip şeyler bunlar.

• [link=http://www.hepsiburada.com/cata-elektronik-digital-zaman-saati-p-HRAPRA8147148?magaza=Novasa&wt_gl=cpc.nelk.bahce.pla&gclid=Cj0KEQiApqTCBRC-977Hi9Ov8pkBEiQA5B_ipek6NZbiq8TLa4da5F0TjEbfI6kPS3ypGiSbZPUNEiIaAgl38P8HAQ#reviews][/link] Bu işinizi görür mü hocam?
  • var hocam. bende bunu tabelada kullanıyorum, işini görür mü bilmem ama, bendeki ne diyorum ki sen saat 7 de ceyranı al gece 1 de kapat :) çok hoş oluyor.

bknz:http://elektrikte.blogspot.com.tr/2015/05/zaman-rolesi-baglanti-semasi.html
  •  Zaman Ayarlı Priz Tavsiyesi (Anlayan Var mı?) kardeşim tekzen veya yapı marketlerde 18 tl falan bulunuyor 24 saat mantığı var her tırnak 15 dk sanırım o tırnakları indiriyorsun hangi saatler arasında calısmasını istiyorsan o tırnakları indirip ayarlıyorsun....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet araştırdım şimdi 24 saat ayarlı olanından alırsam istediğim gibi ayarlayabilirim. Bide haftalık-aylık ayarlananlar var.
  • Isıtıcı olarak ne kullanıyorsun ?
    Elektrikli ısıtıcılarda termostat olur normalde ısıyı ordan ayarlarsın.
    Dediğin tarzda her yarım saatte bir açıp kapanan priz var mı bilmiyorum ama ısıtıcında termostat yoksa termostatlı bir priz alabilirsin.
  • Isıtıcı kendi yaptığımız bir ısıtıcı. İçinde silikon şerit halinde rezistans var, 100 derecelik termostat bağladık ama elektriği kestiği zaman yinede ısıtıcı fazla soğumuyor. Bu yüzden elektrik tasarrufu yapıyor sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.