Şimdi Ara

ZAMAN 15 yapamadığım türkçe soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar foto atamıyorum giren arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

- b kitapçığı 29.soru: İki şık arasında kaldım c ve e ,parçada amaç sonuç ilişkisi nerede kurulmuş göremedim cevap c değil mi?
    -b kitapçığı 36.soru: d ve e arasında kaldım, d işaretledim e şıkkı diyor cvp anahtarı e nin neresi yanlış tekniğin başarılı örneklerini veren yazarlar verilmiş diyor parçada da aynen örnekler vermiş anlayamadım gitti
    - b kitapçığı 37.soru: e işaretledim b diyor özgün yorum içerme ile ilgili birşey göremedim parçada

zaman 15 e giren arkadaşlar bakarsa sevinirim

• Zaman 15 in özelliği ne çok mu önemli bir sınavdi bir sürü konu acilmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yareozgn Y kullanıcısına yanıt
    her hafta yapılan zaman denemelerinden bu hafta olanı işte
  • Hayatımda en düşük türkçe netim bu sınavdan geldi. Morelim 0 şuan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erotikbrokoli kullanıcısına yanıt
    hocam bana cevap anahtarında hatalar var gibime geldi(yukarda attığım sorular) ama türkçesi sağlamdı sınavın
  • Senin yaptığın yanlışlardan bende yapmışım, 36. Sorudaki isimler başarılı yazarlar değil, başarılı yazarların ölümsüzleştirdiği kahramanlarmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erotikbrokoli kullanıcısına yanıt
    nasıl kaçırmışım detayı ya şimdi yazınca farkettim yazarlar olarak okumuşum, diğer 2 soru doğru cevabını biliyor musun hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 29. soruda son cümlede ''formülü olan romanlar, yüzeysel okuru tavlamak için yazılmıştır...'' diyor. yani yüzeysel okuru tavlamak amacıyla, amaç sonuç ilişkisi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basaran14 -- 17 Şubat 2015; 17:11:11 >
  • 36.soruda verdiği örnekler yazarın isimleri değil roman karakterlerinin isimleri,tamamen dikkat sorusuydu.37.soruda da yeni bir bakış açısı getirmek cümlesinde özgün olmak var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.