Yüzbaşı
12 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 24 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Far kolu zaten sıkıntılıydı. Geçen yolda kısalardan uzunlara geçerken koldan çıt diye ses geldi bozuldu ve farlar uzunlarda kaldı.Şuan ne yapsan uzunlar sönmüyor sinyaller dışında far kolunun tepkisi kayboldu.Far kolu off durumundayken uzunlar yanıyor, on yaptığında uzunlar+kısalar yanıyor, kontağı kaparsam sönüyor anca. En yakın servis 50km uzaklıkta bu şekilde gitmek istemiyorum.Farları söndürmenin bir yolu var mıdır?
orta avrupa gezintisi dü?ünüyorum belgrad , viyana , budape?te , prag bu ?ehirleri dü?ünüyorum
15 günüm var gezi için ama daha azda olabilir tabi
1500-2000 lira toplam bütçe var

uçak ilemi daha mantykly olur yoksa interrail ile mi? malum şuan ucak biletleri cok pahali
15 gün içinde 5 gün flexi sistem nedir detayly olarak,
önerebilece?iniz ba?ka rotalary var mydyr veya alternatif avrupa tatili(bu bütçe ile)
interrail ile gidersem 15 gün yeterli olur mu yolculuk ne kadar sürer
beyler nasıl bi işlem bu tüm gün hastanede sıcakta uğraşıp durcaz mı yoksa hemen çıkartılıyomu
ankara üni veya ege üni bilg mühendisliği gelicek,, duyduğuma göre 2. 3.sınıflardan freelance iş yapıp para kazananlar oluyormuş

yazılım sektörü olarak freelance nasıl iş yapılır para kazanılır var mıdır yapan eden?

birde bölüm den bağımsız part time işler falan nasıl oluyor yav var mı yapan para lazım :(
şimdi normal kayıtta vesikalık foto falan istiyolar, e kayıt koşullara baktım ordada fotoğraf falan gerekli yazıyor nedir bunun olayı nasıl yapılır tam olarak
siteye gir tıkla bitti bu mudur? belge vs yok mu
bilgisayar mühendisliği okumak nasıldır zor mudur ödev i projesi falan nasıldır?

+ ege üni bilg. müh akayan arkadaş varsa lütfen pm atsın
Aklıma takılan sorular var 2 yıla yakın ing kursuna gittim üst düzey sayılabilecek ingilizcem var

Bu ing bölümlerden mezun olanlar ekstra belge vb alıyolar mı
Hazırlık muafiyet sınavları nasıl oluyor sadece yazılımı yoksa listening vb dahil mi
İş bulma vesaire de fayda sağlar mı

Edit:mf4 mühendislikler için soruyorum
BEYLER LÜTFEN YARDIM HAM PUAN 380 FALAN MF4 OBP 84
YERLEŞTİRME İLE 425-430 OLUYOR BU PUANA MF4 KAÇ K GELİR
İLK 40 K GELİR Mİ ?
Bugün dershaneci yılların matematik hocasıyla konuştum 2015 ygs ye göre daha kolay olduğunu belirtti ama puan sıralama bakımından 2013 veya 2014 ye benzer dedi tabi sonuçlar çıkmadan belli olmaz ama forumda 130+ net yaptım, sınav aşırı kolay sbs ayarında vb konu açanlara baktım hepsi 0 mesaj

sıralamalar düşse bile 40k olacak adam 45k falan olur (2013 2014 ygs baz alarak) öyle 130 netle ilk 50k falan yazanlarla kafanıza dert yapmayın hepimiz bekleyip göreceğiz
uzmanlar Türkçede ki tüm dünyayı kendi evi gibi hisseder olan sorsu birde fende ki ısı sıcaklık sorusunu hatalı bulmuşlar ama kaykay sorusuna hatalı görmemişler ?? gözden mi kaçırmışlar yoksa cevap cidden değişmez artar artar artar heralde,
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 496
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 29.202 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 334 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.