Şimdi Ara

Zalman ZM-NC2000 17 Notebook Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
2.364
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.novabazar.com/Zalman-ZM-NC2000-17-Notebook-Sogutucu-Siyah-_113900.html

91,65 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat iyi gibi, sıcaklarda yaklaşıyor değerlendirmek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat baya bir iyi. ihtiyacı olsa şuanda direkt almıştım.
  • Site nasil arkadaslar benim ihtiyacim var oglen alacagim kismetse site konusunda yorum yaparsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında 149 a almıştım,hala sağlam ve çalışıyor diğer bilgisayarada lazım site güvenilir mi ki ?
  • 2 sene önce 90 a almıştım hepsiburadadan çekle fiyat güzel ürün daha güzel tavsiye ederim

• bu aletler ısınan guclu laptoplar karsısında devede sinek kaliyor.hicbir notebook sogutucusu bir laptopu sogutamaz.90 liraniza yazik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Thermaltake notebook soğutucu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Piyasa fiyatı 91.64 tl miş
    indirimli 91.65 tl ayrıntıyı farkeden bir tek benmiyim

• ucuz yollu soğutuculara göre çok farkı olur mu. alttaki üründen var bende ama yaz sıcaklarında pek fayda etmiyor.

Resim
  • Evet şeytan ayrıntıda gizlidir 1 kuruş bindirmişler... Eski casper Nirvana Laptopum o kadar ısınıyor du ki bacağımda iz çıktı resmen 5 yıl önce 62 tl ye Cooler master soğutucu aldım ve sorun gitti... Yani bu soğutucu iş görür

• Ürünü 4-5 yıldır kullanıyorum. Oldukça kaliteli ve fanları ilk günkü gibi sessiz çalışıyor.

Yaklaşık 5-6 mm kalınlığında delikli alüminyum malzeme zaten oldukça soğuk, pasif soğutma sağlıyor.
    Deliklerin altında hız ayarı yapılabilen 2 veya 3 (emin olamadım şimdi) fan mevcut oldukça sessiz çalışıyorlar.
    Ben aldığımda tl olarak yaklaşık bu fiyatlara almıştım.

Makinaya kurulu ısı alarmı programı var, uyarı verdiğinde fan ayarını yükseltip ölçülebilir soğutma sağlayabiliyorum.
    Isıyı %10-12 gibi indirebiliyor, mucize beklemeyin.
  • 1 adet sipariş verdim, Doların yüksekliği göz önüne alınırsa böyle kaliteli bir ürün için fiyat iyi.

Edit:Site güvenilirdir. Akakçe puanı da yüksek. 1 yıl önce falan alışverişim olmuştu sıkıntı yaşamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 19 Nisan 2015; 14:07:56 >
  • Bana da gerekiyordu 1 adet siparis verdim tesekkurler. Yeni modelimi bilmiyorum ama amazon fiyati 55 dolar, bu dolar kurunda fiyat gayet iyi gibi.

• Bu cihaz 3mm kalın aluminyum taban olduğu için ciddi manada soğutma sağlıyor. testlerde hep 1.nci sıradadır zaten NC1000-NC2000 diğerleri değil..
  • alsak mı ki bir tane de biz
  • O fiyata 2. el buzdolabı alınır diyenler gelir birazdan
  • yapıştırdım ben de bir tane
  • bu zalmanları çok övüyorlar hiç deneme fırsatım olmadı. bu kadar para da bağlamam soğutucuya bundan 8 9 ay önce ANC-880A piyasada 50 liralara bulunuyordu. gg de adanadan bir çakal 18tl kargo bedava yazmış sıfır garantili işaretlemiş. dedim ya kesin başka model göndericek yada paketten boh çıkacak başka ihtimal yok. ürün geldi. kutu falan süper paketi bi açtım. alt plastiği komple kurcalanmış hafif zedelenmeler var ve fanın 1 tanesi dönmüyor 1 tanesi sesli dönüyor. zaten anası ağlamış. fiyatda güzel geldi. aldım elime güzel açtım içini. fanları rulmanlarından ayırdım daha önce öyle bir kurcalanmış birinin tıpasını takamamışlar birininde milini düzgün oturtamamışlar. yaklaşık 45 dakikalık bir çalışma ile. ürünü kusursuz hale getirdim. ve kullanıyorum muhteşem soğutuyor. ve çok kaliteli. satıcının nabzını ölçmek için aradım abi bu nasıl bi ticaret ahlakıdır dedim. ne oldu hayırdır hemen iade alalım dedi. dedm yok tabi alırsın da ürüne 8 kişi aynı anda tecavüz etmiş nasıl bize sıfır diye gönderiyon dedim. abi kargo aracını yolda maliye durduruyor onlar yapmıştır dedi. dedim vöhh bee tamam dedim kapattım.

• Zalman piyasadaki en iyi notebook soğutucuları yapıyor. Tereddütsüz alabilirsiniz. Çokta sessiz çalışıyor. 15 inc için olan modelini kullanıyorum.

Yanlız yeni bilgisayarlara soğutucu almaya gerek görmüyordum ben. Bilgisayarın arka kısmını yükseltmek için altına kibrit kutusu gibi bişeyler koysanız yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 19 Nisan 2015; 16:43:22 >
  • Kardeşimin alındığından beri ısınma sorunu olan acer bilgisayarı için aldım 1 tane. Garantisi bitti ve malumunuz sıcak günler yakın bilgisayarın ömrünü uzatmak lazım. İnşallah işe yarar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.