Şimdi Ara

Zalman z4 plus ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar. Mevcut sistemimi kasa hariç 1 yıl önce yeniledim. Zalman Z11 kullanıyorum. 2060 ekran kartım sığmadı içine kesmek zorunda kaldım kasanın içini. Artık değişim gerekli olduğu için yeni bir kasa almak istiyorum. Vatan bilgisayarda 843 lira 80 plus bronz psu ile kasanın tipi ve psu ile bu fiyat oluşu hoşuma gitti. Şuan psp bluestorm 2 550w psu m var aslına o kadar gereklide değil psu ama 600 daha iyi olur tabi ki. Siz bu kasayı tavsiye eder misiniz. 850 maç butcem var. Bu fiyata kadar siz ve önerirsiniz ?



  • Z4 değil de S4 Plus olmasın? Z4 çıktımı diye baktım da yok. Zalman kasadan genel olarak memnundum, 6-7 yıl kullandım z3 modelini.

  • Hocam boşver Zalmani. Ben de 4 sene Z3 Plus modelini kullandım. Kullanırken gayet memnundum ama sonradan kaliteli kasalara geçince yaptığım seçimin baya kötü olduğunu farkettim. Ayrıca kim bilir kaç kez elimi kestim bu kasa yüzünden. Kasa alırken bir kez alın kaliteli alın. Mesela şuan Amazonda Corsair 4000D kasalar var. İkinci elde illa Corsair 4000X kasa denk getirirsiniz o paraya. Kullandığım Msi Gungnir 110ryi de tavsiye ederim. Psunuz 2-3 ay daha idare etsinn onu da sonra güncellersiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.