Şimdi Ara

Zalman Z3 Plus mı? Dark Orion mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaza doğru eskiyen kasamı değiştirmeyi planlıyorum ve maksimum 150 tl bütçeyle bir kasa almayı planlıyorum. Amacım alacağım kasa bu fiyat aralığında; fiyat performans olarak iyi bir tercih yapmak. Aklımda başlıkta belirttiğim gibi iki kasa mevcut. Sizce hangisini almalıyım ?

Zalman Z3 Plus: http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=821 (girdiğiniz sitede product detail diyerek incelemsini görebilirsiniz.)

Dark Orion : http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-orion-kirmizi-led-fanli-usb-3-0-ve-esata-destekli-oyuncu-kasasi.html
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• zalman
  • aleregrax kullanıcısına yanıt
    bütçeyi 170 yap bunu al

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5620
  • Şöyle saçma markalara itibar etmeyin paranıza yazık

Zaten dikkat ederseniz düzgün yerlerde bile satılmazlar hepsiburadada felan anca

Zalman al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler. 170 tl ye çıkamam gibi zaten 150 de meçhul. Bende dark markasını sevmem ama bu kasası f/p kasası oldugunu çoğu yerde okumuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleregrax

Cevaplarınız için teşekkürler. 170 tl ye çıkamam gibi zaten 150 de meçhul. Bende dark markasını sevmem ama bu kasası f/p kasası oldugunu çoğu yerde okumuştum.

Zalman z3
    120 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Şöyle saçma markalara itibar etmeyin paranıza yazık

Zaten dikkat ederseniz düzgün yerlerde bile satılmazlar hepsiburadada felan anca

Zalman al

Dark kötü bir marka değil hocam.Kasaları fp ürünü ve güzel.

Düzgün yerlerden kastınız vatan değildir umarım.Öyleyse vatan da her iyi markayı satmıyor.Mesela seasonic güç kaynakları hepsiburadada bulunabilirken vatanda yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler bnde z3 alcam beyazmi,siyahmi
    Karar verenedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacid1987

Beyler bnde z3 alcam beyazmi,siyahmi
    Karar verenedim

yerinde olsam beyaz alırdım süt mat beyaz çok hoş duruyo, samsunda siyah oldugu için siyah almak zorundayım. Kargoyla uğraşmak istemediğim için.
  • quote:

quote:

Karar verenedim

yerinde olsam beyaz alırdım süt mat beyaz çok hoş duruyo, samsunda siyah oldugu için siyah almak zorundayım. Kargoyla uğraşmak istemediğim için.

Acaba icinde gelen ledli danlar ne rank
    Artik gitcm hangisi hosuma giderse onu alcam

• quote:

quote:

quote:

Karar verenedim

İçinde 4 adet fanla beraber geliyor ve sadece ön taraftaki fan mavi ledli diğerli ledsiz ama kaliteli fanlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Karar verenedim

İçinde 4 adet fanla beraber geliyor ve sadece ön taraftaki fan mavi ledli diğerli ledsiz ama kaliteli fanlar.

Tesekkurler artik kafay gore alcaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Karar verenedim

Önemli değil hocam biraz daha üstüne koyup z5 alabilirsin maalesef benim bütçe yetmiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Karar verenedim

Önemli değil hocam biraz daha üstüne koyup z5 alabilirsin maalesef benim bütçe yetmiyor.

Z3 fazlasi ile yeterli
    Zaten alirsam icindeki fanlari satarim
    Bilesenlerim hic isinmiyir

• her türlü Z3 yada Z5 !
  • Zalman Z3 bence corsair 400r ayarında bir kasadır kalite olarak falan. 6kg boş olarak. Ucuz kasalardan 1-2 kilo daha ağır

• Zalman z3 plus ı vatanda az çok inceleme şansım oldu ne çok devasa bir kasa nede bileşenleri boğacak kadar dar. Youtubeda da bir kaç sistem kurulma videoları var ve iyi kötü size genişlik hakkında bilgi veriyor. Benim en büyük tedirginliğim anakartımın kablo toplama yerlerini kapatmasından korkmamdır. Şu anki kasamda durum bu. Oyüzden güzelce kablo toplayabileceğim bir kasa arıyorum ve bu konuyu açtım. Fİyat olarak da şu an zalman gibi duruyor benim gözümde de yalnız alacaklara tavsiyem inventustan corsair 550d kasanın aksesuarlarını alsınlar yoksa öndeki usb 3 ü 2 olarak bile kullanamazsınız tabi anakartınız ön panel için destek veriyorsa orası ayrı. Herkese iyi forumlar.
  • quote:

Arkadaşlar yaza doğru eskiyen kasamı değiştirmeyi planlıyorum ve maksimum 150 tl bütçeyle bir kasa almayı planlıyorum. Amacım alacağım kasa bu fiyat aralığında; fiyat performans olarak iyi bir tercih yapmak. Aklımda başlıkta belirttiğim gibi iki kasa mevcut. Sizce hangisini almalıyım ?

Zalman Z3 Plus: http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=821 (girdiğiniz sitede product detail diyerek incelemsini görebilirsiniz.)

Dark Orion : http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-orion-kirmizi-led-fanli-usb-3-0-ve-esata-destekli-oyuncu-kasasi.html

Dark Orion ufak incelemesi:

http://forum.donanimhaber.com/m_62493403/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62493403

90 TL'ye daha uygunu yok;

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-orion-kirmizi-led-fanli-usb-3-0-ve-esata-destekli-oyuncu-kasasi.html

• aleregrax kullanıcısına yanıt
    ozeceze kullanıcısına yanıt
    Paran yettiğine göre z3 plus almalısın.

@ozeceze

Abartmayın o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korkusuz Korkak -- 13 Nisan 2014; 12:50:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.