Şimdi Ara

ZALMAN CNPS20LQ Sıvı Soğutma Gelmiş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: istanbuLDuman

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

z9 çok güzel kasa. bende vatan kampanyasından gidip aldım. 145TLye alana akdar çok kararsızdım ama aldıktan sonra doğru seçim yaptığımı anladım.

evet içerik olarak üst düzey kasalardan bir eksiği yok - 4 fanla gelmesi , fan kontrolcüsü , derece ölçeri vs. - fiyatı ise hayli uygun yalnız vatan kampanyası ne araydı yahu geçen hafta baktım orda 180 tl falandı

Ayın 1 inde cumartesi günü gezmek için bağcılar vatana gittim yeni açılmış. Hafta sonu bütün ürünlerde %25 indirim var dediler. Ordan aldım bende.

vaybe ümitköydekinde öyle bir kampanya yoktu , şubenin yeni açılması ile ilgili olmalı

• quote:

quote:

quote:

quote:

z9 çok güzel kasa. bende vatan kampanyasından gidip aldım. 145TLye alana akdar çok kararsızdım ama aldıktan sonra doğru seçim yaptığımı anladım.

evet içerik olarak üst düzey kasalardan bir eksiği yok - 4 fanla gelmesi , fan kontrolcüsü , derece ölçeri vs. - fiyatı ise hayli uygun yalnız vatan kampanyası ne araydı yahu geçen hafta baktım orda 180 tl falandı

Ayın 1 inde cumartesi günü gezmek için bağcılar vatana gittim yeni açılmış. Hafta sonu bütün ürünlerde %25 indirim var dediler. Ordan aldım bende.

vaybe ümitköydekinde öyle bir kampanya yoktu , şubenin yeni açılması ile ilgili olmalı

yeni derken baya bi oldu açılalı 27 ocakta açıldı ama hiç gitmemiştim.

Bir gün Allah’ın Resûlü (s.a.v.) pazarda bir buğday sergisine uğradı. Elini buğday yığınının içine daldırınca parmakları ıslandı. Bunun üzerine satıcıya; “Bu ıslaklık ne?” diye sordu. Adam; ‘Ey Allah’ın Resûlü! Yağmur ıslattı’, dedi. Kutlu Nebî; “İnsanların görüp aldanmaması için o ıslak kısmı ekinin üstüne çıkarsaydın ya!” karşılığını verdi. Ardından da; “Bizi aldatan, bizden değildir.” buyurdu. [Müslim, Îmân 164]

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yeni derken baya bi oldu açılalı 27 ocakta açıldı ama hiç gitmemiştim.

ozaman o indirim haftasonu ile alakalı olmalı gerçekten , bundan sonra aklımda olsun

• sonunda sisteme kurdum bunu , gayet şık bir soğutucu 4,1 ghz de kullandığım i5 2500k ile oyun oynadım bir süre 47 dereceyi geçmedi sıcaklık ( radyatör fanı %25 de - gayet sessiz çalışıyor 65 dereceyi geçerse hızlanacak şekilde ayarladım biostan )

ankartttaki soğutucu panaller yüzünden üst kısma takamadım , arkaya taktım ... kasa içi sıcaklıkta 28-31 arası geziyor

sonunda sisteme kurdum bunu , gayet şık bir soğutucu 4,1 ghz de kullandığım i5 2500k ile oyun oynadım bir süre 47 dereceyi geçmedi sıcaklık ( radyatör fanı %25 de - gayet sessiz çalışıyor 65 dereceyi geçerse hızlanacak şekilde ayarladım biostan )

ankartttaki soğutucu panaller yüzünden üst kısma takamadım , arkaya taktım ... kasa içi sıcaklıkta 28-31 arası geziyor

Mesajı yeni gördüm, hayırlı olsun güzel değer bence.

Şuan stoklarda yok çabuk tükendi sanırım.

Ya da çok az miktarda geldi.

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

sonunda sisteme kurdum bunu , gayet şık bir soğutucu 4,1 ghz de kullandığım i5 2500k ile oyun oynadım bir süre 47 dereceyi geçmedi sıcaklık ( radyatör fanı %25 de - gayet sessiz çalışıyor 65 dereceyi geçerse hızlanacak şekilde ayarladım biostan )

Mesajı yeni gördüm, hayırlı olsun güzel değer bence.

Şuan stoklarda yok çabuk tükendi sanırım.

Ya da çok az miktarda geldi.

tşk. , gerçekten çok iyi bir soğutucu şuan 4,5ghz de kullanıyorum işlemci 30 derecede , oyunlardada 50 yi görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 23 Aralık 2012; 10:42:12 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.